Community Status Updates
miko-chin → Kenny
μου άρεσαν?μόνο?τις λάτρεψα!!!!!! και τις είδα απανωτά σε μία μέρα όλες.ειδικά το tales of a street corner έγινε επισήμως το αγαπημένο μου anime ever(εκτόπισε το ruroken).μ'άρεσε που έδιναν και μηνύματα οι ταινίες.Απο την άλλη έπεσε τέτοιο κλάμα στο Mori no Densetsu.Μόνο το murder δεν πολυέπιασα αλλά θα τα ξαναδώ καμιά μέρα απο αυτές.Σ'ευχαριστώ και πάλι που μου τις πρότεινες.
Apr 30 2009 17:54
Zauk-Lain-
→
Namida
Ρε χαλαρα.Απλα Ηξεραν οτι θα ειμαι εκει και εγω το περιμενα πως και πως και δεν καταφερα να ερθω γιατι μου ετυχε αυτο.Αλιως θα ερχομουνα και θα πηγενα κυριακη μονο Θεσ/νικη...
Apr 30 2009 17:24
kelborn3 → Zoro
Κοιτα οταν εχεις ωρα στο αρ8ρο με τις φοτο του οπ σελιδα 5 τελευταιο ποστ και πεσ μου αν σου αρεσει το tribute που σου εκανα :tensai:
Apr 30 2009 16:35
Glastenen → odin
μας έδωσε πολλές φωτοτυπίες με ασκήσεις αυτά έχουμε! μια από αυτές είναι μια έκθεση
Apr 30 2009 15:24
MitHuNa → Adventurer
Χρόνια πολλάαα και απο εδώ!! Τα πλένεις ρεεεεε? αλλιως θα σε μπίξωωωωω θα σου τσιριξώωωωωωωω και θα σεε χτυπήσω!
Apr 30 2009 14:15
Cassiel → Ritsuka
Thanks:kawaii:.Δεν είναι από anime.Είναι από το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι, το Terranigma ( Super Nintendo / Action-RPG ) το οποίο πρέπει να έχω τερματίσει 5 φορές στο Γυμνάσιο ( 24 ώρες τέλειο παιχνίδι ). Ο χαρακτήρας μου αρέσει επειδή μου θυμίζει εμένα. Η αρχική εικόνα από την οποία το δημιούργησα είναι αυτή:
[IMG]http://minintos.files.wordpress.com/2008/06/terranigmaback.jpg[/IMG]
Άλλαξα και την υπογραφή:wis:
Apr 30 2009 11:39
Namida
→
Zauk-Lain-
Ρε συ δεν χρειάζεται να απολογησαι σε κανέναν που δεν ήρθες στο πάρτυ. Ο καθένας βάζει μόνος του τις προτεραιότητές του, και κάνει αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο!
Apr 30 2009 10:29
Vegetasmate
thank uuuuuu!!! Αν και δεν θα μπαινω συχνα εδω γιατι ο η/υ μου ειναι πολυ παλιος και δεν αντεχει να ανεβαζει την σελιδα.....οποτε κυριως στο ap θα ειμαι!! Εδω θα ειμαι guest star!!!lolololololololol!!!:wooi2:
Apr 30 2009 10:03
Vegetasmate
thank uuuuuu!!! Αν και δεν θα μπαινω συχνα εδω γιατι ο η/υ μου ειναι πολυ παλιος και δεν αντεχει να ανεβαζει την σελιδα.....οποτε κυριως στο ap θα ειμαι!! Εδω θα ειμαι guest star!!!lolololololololol!!!
Apr 30 2009 10:00
Vegetasmate
aaah!! yes!! now remember!!! you're right!! i DO know you!! and i am who you think that i am!!!! lol! i didnt knew that u have an account here....just for you to know, i cant visit this site too often because my pc is veeeeery old and it stucks!! i have another account in animeplanet with the same nickname....
Apr 30 2009 09:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed