Community Status Updates
Six Winged Angel → Cassiel
heheh άστα να πάνε ο "Master cosplayer της Αθήνας" δεν έχει κάνει ούτε ένα cosplay αυτή τη season στην τελική XP... meh.. λοιπόν ωραία θα κοιτάξω το thread για να βοηθήσω όπου μπορώ!
May 01 2009 13:03
Cassiel → Six Winged Angel
Yo master cosplayer της Αθήνας (αν και όταν ήρθα εγώ βρήκες να μην κάνεις:P).Αν μπορείς βοήθησε όποτε μπορείς λίγο στο θέμα με τα κενά που λέγαμε, για να τα κάνω add μαζί με το τελευταίο event μόλις πάρω καναδυο εκατοντάδες φώτος στα χέρια μου (σε καναδυο εβδομάδες το πολύ δηλαδή πιστεύω:))
May 01 2009 12:24
satisfaction → Kenny
Ατιμη π...να ζωη τι κανεις στα παιδια και τα στερεις απο τα anime :P:P
May 01 2009 11:57
~*memole*~
Τέλειες επίλογές, μ'αρέσει και μένα ο Lead πολύ και η pullip που διάλεξες είναι επίσης γλύκα! Να την πάρεις, είσαι τυχερή που σ'αρεσουν πιο πολύ οι pullip γιατί κυμαίνονται σε λογικές πάνω κάτω τιμές οπότε sooner or later θα καταφέρεις να τη πάρεις, οι blythe και οι bjd ξεφεύγουν λιγάκι >< , αλλά ξέρεις πως είναι αυτές οι addictions, αν έχεις κανά link με pics σου ή οτιδήποτε, feel free to share! ^__^
May 01 2009 11:19
AngelPoTaGaTo → AristidisK
πήγα και είδα αυτό που μου είπες για τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους αλλά θα συνεχίσω με τους αγγλικούς. τους έχω συνηθίσει. thanks πάντως για την πληροφορία.:nod2: όταν θα έχουν αργήσει να βγάλουν κάποιο επεισόδιο με τους αγγλικούς θα κοιτάω μπας και το έχει στο AnimeClips.:hahaha:
May 01 2009 10:15
kelborn3 → Zoro
Re συ εγω μια χαρα τις βλεπω τις pic-εισαι σιγουρος οτι δεν λειτουργει?ΞΑΝΑΚΟΙΤΑ ΤΟ
[URL]http://www.anime.gr/forums/306653-post75.html[/URL]
[URL="http://www.anime.gr/forums/306653-post75.html"][/URL]
May 01 2009 09:43
Samuryan → Nerethil
Εγώ μισώ τη μούρη σου!! Αααχ έχω παίξει 5:30 ώρες silent hill και έχω ζουρλαθεί...
May 01 2009 05:18
Kenny → satisfaction
Κι εμείς διαβάζουμε, με τη διαφορά ότι σχεδόν δεν ασχολούμαστε με anime/manga πια. Άτιμο πανεπιστήμιο. :if:
May 01 2009 01:35
Zoro → Scorpion
Welcome to the club, ατελείωτα βασανιστήρια και υπομονή σε περιμένουν για να παραμείνεις στον δρόμο του anime... αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει πιο πολύ να τα βλέπεις στην οθόνη και να μην πιάσεις το manga. ;)
Ακόμη 3-4 μέρες για το επόμενο λοιπόν, υπομονή! :'D
May 01 2009 00:56
satisfaction → Kenny
Διαβαζω ρε συ man :P:P
Αστα να πανε!
Ομως,δεν ειπε κανεις οτι δεν διαβαζω και δεν βλεπω ανιμε ή μανγκα(ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!)
Αυτες τις μερες βλεπω μερικα tokusatsu,διαβαζω το manga του death note (ειναι τελειο!) και βλεπω σε καλυτερη ποιοτητα το witch hunter robin,απο τους Kick Ass Anime :D
Εσυ?Τι κανεις?:)
May 01 2009 00:36
olgidio → SasukeUchiha
εε, απο μανγκα εχω μόνο 2 volumes mushishi, και απο animε ενα ghost in the shell. Αυθεντικό.
ΑΠο κει και περα, γραμμένα αρκετα σε ντιβιντι, αλλα κατευθειαν απο το πισι τα βλεπω, και OneManga is my friend. ;p
Apr 30 2009 22:53
Scorpion → Zoro
zoro το τελειωσα το One piece αντε να βγει το καινουργιο δεν μπορω να περιμενω θελω κι αλλο one piece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 30 2009 22:25
jimmare → AquaLayzeR
Και για μενα ισχυει το ιδιο.Εγω απλα το ειπα για να μην εχουμε περαιτερω προβληματα και οχι απο μισος.
Apr 30 2009 22:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed