Jump to content

Community Status Updates

Photo

DoB → redqueen

Χαχα κι απ' ότι είδα μας πόνεσε το ίδιο αυτό το επ... Αν δεν δώσουν καλό τέλος θα σκάσωωω!!!
Mar 12 2012 23:19
Photo

Kenny → Lord Leon

Καμία σχέση (και μετά το VM της Ειρήνης, υποψιάζομαι ότι συννενοημένοι ήσασταν).
Mar 12 2012 22:56
Photo

Osama Bin Laden → LuluChan92

[QUOTE=LuluChan92;570158] Για άλλη μια φορά, το πρόβλημα ήταν η καρέκλα του Matu-san!!! Ίσως να βοήθησε το γεγονός ότι ήθελα να περάσω, οπότε δε νίπτω τας χείρας μου, αλλά δεν έσπρωξα το τραπεζάκι. Την καρέκλα μπορεί, το τραπεζάκι ΠΟΤΕ!!! :hihi2:[/QUOTE] Μπορείς να σπρώχνεις δύο αντικείμενα ταυτόχρονα; OH MY GAWD, ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΛΟΥ [U]JEDI MASTER[/U] ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ :OMG3: Και νόμιζα ότι ήσασταν μόνο ένας θρύλος για να πηγαίνουν τα παιδιά για ύπνο.
Mar 12 2012 22:32
Photo

GhostPrince → 1451

arigatou :) και το δικο σου τρελα ειναι :hihi2:
Mar 12 2012 22:08
Photo

1451 → GhostPrince

Χεχ ωραίο αβατάριον!
Mar 12 2012 22:07
Photo

Harukaze → GhostPrince

οταν τα δω θα μπορεις να τα συζητας ελευθερα :)
Mar 12 2012 21:29
Photo

GhostPrince → Harukaze

nice, nice! :P ναι πανω κατω...εχει προχωσει αρκετα το μανγκα :/ και γινεται και χαμος...και τι δε 8α δινα για να τα δω σε ανιμε τα τελευτεα αρκ, ειδικα αυτο που μαστε τωρα :hahaha: well..8α τα δεις..ας μην αρχισω spoillers :frozen:
Mar 12 2012 21:08
Photo

Harukaze → redqueen

οχι οχι! αλλα τα λατρευω και αυτα.... <3 πολυυυ... <3 γενικα ειμαι πολυ ανοιχτη στις επιλογες μου. θες να προτεινω κατι πολυ πικαντικο ή κατι πιο απλο για αρχη; :Ρ
Mar 12 2012 20:59
Photo

redqueen → Harukaze

καλα ε τι να πω.... μαλλον θα το παμε αντιθετα ..προτεινε κανενα γιατι δν ξερω τι να διαβασω... καλα βρε αιωνιο fangirl μονo yaoi διαβαζεις? :P
Mar 12 2012 20:57
Photo

Harukaze → GhostPrince

thanks! :) αν με αφήνει στην μέση τοτε είναι σχεδον σίγουρο ότι θα καταφύγω στο manga. ισχύει ότι μου φάνηκε λιγάκι πιο παιδικό αλλά ξερω και δεν την πατάω απο τετοια. ;)
Mar 12 2012 20:56
Photo

GhostPrince → Harukaze

nice! ναι ισχυει, απο νωρις εχουμε αρκτετη δραση αποσο 8υμαμαι, ισος να σου φανει (τουλαχιστον ετσι μου χε φανει εμενα αρχικα) λιγο παιδικο σε συγκριση με αλλα shounen στην αρχη, αλλα οσο προχορα γινεται ενδιαφερον και σοβαρευει κιαρκετα απο καπια επ και μετα :) 8α σου λεγα να πιασεις και το μανγκα μετα, μιας κιη σειρα εχει σταματησει στη μεση >.< well enjoy :)
Mar 12 2012 20:50
Photo

Harukaze → redqueen

αλίμονο! τωρα κοιτάω την yaoi συλλογή μου... είναι 3 σελιδες οποτε αν διαβαζεις μάλλον ειναι πιο ευκολο να μου πεις εσυ ποια διαβαζεις.
Mar 12 2012 20:48
Photo

redqueen → Harukaze

xexe πς φαινεται η σωστη νοικοκυρα ομως... ποια manga σου?? να δουμε αν εχουμε κανα κοινο...
Mar 12 2012 20:45
Photo

Harukaze → redqueen

ωωω κριμα που δεν το βλεπω να μπορούμε να θυμώσουμε μαζι... :Ρ εγώ μαγειρεύω φασολάκια. (άκυροοοο, το ξέρω) και κοιτάω αν ανεβηκε καινούριο chapter στα manga μου.
Mar 12 2012 20:33
Photo

redqueen → Harukaze

χε μεχρι εκει καταλαβαινω βρε.. νευρα πολλα νευρα απο εκεινο το επ. του Brave 10 !!ακομα προσπαθω να ηρεμησω ... εσυ τι κανεις καλε???:)
Mar 12 2012 20:30