Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ianus → Ritsuka

Γεια σου φεγγαρενια!!
May 09 2009 12:05
Photo

Ianus → alex90

ΓειΑαΑαΑα!!
May 09 2009 12:03
Photo

Nighteyes → Orion19

Τελικά στη λίστα σου δεν είναι. Τα πολλά manga φταίνε. Πίστευα ότι θα το έχεις δει αφού έχεις πιάσει αλφαβητικά τα manga.:congrats:
May 09 2009 11:53
Photo

Orion19 → Nighteyes

Σόρυ. Διπλό post.. Είχα μπόλικη δουλειά σήμερα. Αχαχα.
May 09 2009 11:31
Photo

Orion19 → Nighteyes

Πήγα και είδα. Δε το έχω δεί. Θα έχω το νού μου όμως. Δες την anime list μου. Δεν έχω δεί και πολλά. :(
May 09 2009 11:30
Photo

Nighteyes → Orion19

Είμαι κατά 99% σίγουρη ότι το έχεις δει. Γι' αυτό σε στέλνω συνέχεια στο trivia. Πάω να δω το thread.
May 09 2009 11:26
Photo

ssj2sanji → slateras

ριξε μια ματια στο thread με τα amv μου(new vid added):)
May 09 2009 11:14
Photo

Cassiel → Christie Valentine

Τίποτα, σιγά τώρα.:gn2:. Θα την είχα ήδη ετοιμάσει αν είχα χρήματα:hihi2:.Αλλά δεν έχω.Κάτι θα γίνει όμως...και πιστεύω θα την αρχίσω από Τετάρτη:thatsit:. Ουσιαστικά θα χώριζα την σύσταση του σε 3 "μέρη".Το ένα γίνετε σε μια μέρα και πολύ λέω,το δεύτερο σε 1-2 μέρες, αλλά το τρίτο θα μου πάρει καμιά εβδομάδα τουλάχιστον. Οπότε πιστεύω ο χρόνος θα φτάσει ακόμα και αν γίνει κάτι απρόβλεπτο και με καθυστερήσει. Η πλάκα είναι ότι τσέκαρα το E-Bay ενδεικτικά για το ίδιο cosplay και μιλάμε βγαίνει 100 ευρώ για κάτι που (συγκριτικά με αυτό που θα ετοιμάσω) μοιάζει απαίσια προχειρότητα τελείως λανθασμένα φτιαγμένη:uhh:. Εγώ όλα με γύρω στα 50 ευρώ θα τα ετοιμάσω και θα είναι κλάσης ανώτερα από εκείνα που πουλάνε στο E-Bay:8):.Πάντως τελικά τώρα που το παρατηρώ καλύτερα τελικά θα συνδυάζει στοιχεία και από τα 6 προηγούμενα cosplay μου,άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο.Και παρόλα αυτά δεν θα είναι -τόσο- δύσκολο να το ετοιμάσω:joyful:.
May 09 2009 11:12
Photo

Melkor → Xristos-san

[url]http://btjunkie.org/torrent/KRYM-Vandread-Complete-Dual-Audio/395224a0aef18376ee0df9ecae5879270f4630225ce9[/url]
May 09 2009 10:57
Photo

Christie Valentine → Cassiel

Ευχαριστω για ολα! :nod2: Αμα ειναι απο σημερα ξεκιναω το cosplay για να τελειωνω.:smokingg: Την δικια σου εσυ δεν την φτιαχνεις???:orly:
May 09 2009 10:51
Photo

Orion19 → Nighteyes

Είδες; Εγώ πάντα ήμουν των ασιατικών, αλλά σειρά γιαπωνέζικη, δε σκόπευα να δω... Να ξεκινήσεις να βλέπεις τουλάχιστον ταινίες. Έχει ωραία πράγματα η χώρα! Τις φωτό σου τις βλέπω, αλλά έχω μείνει πίσω στα anime γενικά. Δε τα έχω ψάξει καθόλου και δε τα αναγνωρίζω. Είχα να δω άνιμε απο το Δεκέμβριο με τις εξετάσεις and all. Πρεπεί να ξαναπάρω μπρος... Πήγαινε στο "Ιαπωνικός Κινηματογράφος" γιατί σου έχω άλλα 2 προσεχώς του Kenichi... Μάλλον θα έχω σε λίγο...
May 09 2009 10:36
Photo

Nighteyes → Orion19

hai...,hai... Σου είπα, μετά από αυτό που είδα, είμαι πιο θετική. Αφού επιμένεις θα την δω. Μπορεί και το death note το 1. Μόνο γι αυτόν, αξίζει. Γενικά πιστεύω ότι έχουμε να δούμε σπουδαία πράγματα απ' αυτόν τον ηθοποιό στο μέλλον. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Απ' ότι κατάλαβες δεν έβλεπα τίποτα non anime στα Ιαπωνικά. Τι μου έκανες, άτιμη.:congrats: PS. Έβαλα κι άλλη εικόνα στο trivia. Δεν μπορεί να μην το είδες.
May 09 2009 10:30
Photo

Xristos-san → Melkor

Ευχαριστω για την βοηθεια.Αλλα εχω δει τα green green,kanonkon,ikkitousen,love hina,onegai teacher,sekirei,vandread,koharu biyori,rosario+vampire,asu no yoichi.Θα κοιταξω και τα υπολοιπα.Α!!!Ξερεις κανα site για να κατεβασω το vandread(subbed)?
May 09 2009 10:23
Photo

Orion19 → Nighteyes

Αχ, δες την, θα κάνεις τρελό γέλιο! Έχει μεγάλη φάση ο Kenichi και, όπως πάντα, γράφει! Εδώ και 2 μήνες περίπου τη βλέπουμε ΚΑΘΕ μέρα με τη μητέρα μου. Μιλάμε, ζήτημα να έχουμε χάσει 2-3 μέρες. Καμμία 40+ρια φορές την έχουμε δεί! Αχαχαχα. Δεν είναι τόσο obscene όσο το anime (αρκετά πιο toned down), αλλά μένει πιστό και τα σπάει. Τρέχα να το φορτώσεις! Όσο για το οτι σου φαίνεται σα παιδάκι, τι να πεί η μάνα μου που είναι 56:hahaha:
May 09 2009 10:20
Photo

Emmanouela → iristella

θελω και 2η σεζον ouran high school!!!!! γινεται???? :P O Honey ηταν οοοοοοοοοολα τα λεφτα παντως!!! Usa-chaaaan!:hahaha:
May 09 2009 10:19