Community Status Updates
Night Wizard Seal → SouLSLayeR
Σου εκανα αντ στο μσν ειμαι ο μαμορου:)και παλι ty !!!
May 08 2009 21:41
Melkor → Xristos-san
man ξεκινας με green green , girls bravo, kanokon, to love ru, kiss x sis, golden boy, colorful, mai hime, ikkitousen, mnemosyne, love hina, onegai teacher, midori no hibi, vandread, mahoromatic, kodomo no jikan, umisho, godannar, sekirei, school days, futari ecchi, koharu biyori, rosario & vampire, asu no yoichi, Okusama wa Joshikousei και απο ongoings το Hatsukoi Limited, και βλεπουμε
May 08 2009 21:25
Night Wizard Seal → Ankaa
Οχαιο!!! Να σε ρωτησω στο παγκρατι σε ποιο σχολειο πας????
May 08 2009 20:59
Night Wizard Seal → mono
Οχαιο!!!!!!Φενεσαι ενδιαφερον ατομο (σε ειδα στην συνομιλια σου στο anime pictures trivia και ειχα σκασει στα γελεια....:)Χαρηκα πολυδωρος(ναι ναι my name):)
May 08 2009 20:46
Night Wizard Seal → SouLSLayeR
Γεια σου φιλε μου:)Εβλεπα τωρα το μπλιτσς με το σημειο που γιοροιτσι κανει αυτο στο αβαταρ σου ...Παντως χαρηκα πολυ !!!γτ και εμενα μου αρεσει τρελα:)
May 08 2009 20:38
tomo → Ritsuka
πωπωπω!που πάλευε μονίμως με έναν φαλάκρα για την τελευταία pudding!!!!:hahaha: αχ, κ ο yuya είναι εντελώς 'γούτσου-γούτσου'.Το kamikaze girls(ειναι ταινιούλα) το συνιστώ ανεπιφύλακτα ,κ εκεί οι χαρακτήρες είναι πολύ "καμένοι" ,αν κ για να πω την αλήθεια δεν έχω βρει κάτι τόσο αστείο όσο το mbmh.Aν σ'αρέσουν τα κοινωνικο-δραματικά δοκίμασε κ το yanpapa πάλι με tomoya ,κάνω μια μικρή περιληψούλα:ο τomoya κάνει το βοηθό μιας mangaka με την οποία τα'χει,αυτή έχει τρία παιδιά από άλλο γάμο κ δεν τον χωνεύουν καθόλου,την ημέρα του γάμου τους αυτή σκοτώνεται σε ατύχημα κ αυτός αναλαμβάνει την κηδεμονία των παιδιών της.Ο tomo είναι πολύ καλός κ σε δραματικό ρόλο,αλλά εγώ τον είχα αγαπήσει ως makio k μου κακοφάνηκε μετά που ήταν όλο σοβαρός:bahhh:
May 08 2009 20:13
samurai_pizza_dora → ichigo13
Oντως δεν λαμβάνω τπτ... :S
Μαλλον φταίει το οτι εβαλα τη νέα εκδοση. @#$@#$ τη microsoft και τις ενημερωσεις!!!@#$@#%@#@#
May 08 2009 16:28
MisaYoshiko → Ankaa
χεχε...ουτε γω...να πω την αληθεια και στην προβολη σκεφτομαι να μην παω...δεν εχω ορεξη
May 08 2009 16:10
Tea-chan → kelborn3
Kukukuku... Πολύ ωραίες εικόνες! Θα επανέλθω μόλις φτάσω στο τελευταίο chapter! ;P
May 08 2009 15:18
Ritsuka → tomo
Δεν έχω δει δυστυχώς καμια άλλη σειρά που να παίζει ο tomoya. Το kamikaze girls δηλαδή αξίζει να το δω ? XD στο mbmh έριξα k εγώ το γέλιο! ίδιος εκεί που τρέχουν όλοι να προλάβουν να αγοράσουν pudding XD k ο Tegoshi yuya ..ο Sakura-something hahaha ειναι πολυ sweet [U]:kawaii:[/U]
May 08 2009 14:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed