Community Status Updates
mysticismlover → Nighteyes
το είδα το συγκεκριμένο post
δλδ οι pix που μπορεί να δείξει κανείς είναι συγκεκριμένου περιεχομένου.
πάντως δεν ππέπει να έχω δει το anime
May 09 2009 18:58
Zerro → alex90
hehe μια χαρα κ εγω! μην ξεχαστεις μονο προσεχε κ δν ερθεις στο επομενο παρτυ :P
τι καλο θα μας ετοιμασεις αυτη τη φορα??
May 09 2009 18:56
Nighteyes → mysticismlover
Δεν έχει σχέση. Σχέση έχει αν το είδες, που λογικά θα το είδες. Εδώ τόση συζήτηση κάναμε τις προάλλες για το είδος. Μου φαίνεται στο τέλος θα βάλω καμία πικάντικη σκηνή γιατί αλλιώς δεν βλέπω να το βρίσκετε.:hahaha:
(Πλάκα κάνω. Δεν επιτρέπεται. Αν και μας έχουν πνίξει οι άντρες με τα ecchi εκεί μέσα...)
May 09 2009 18:49
Nighteyes → mysticismlover
:cry5:Κανένας σας δεν το βρίσκει. Γιατί...
Το είδες [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=308793&postcount=4478"]αυτό [/URL]το ποστ; Για να καταλάβεις γιατί σκάω. Είπαμε να το συνεχίσουμε έτσι.:congrats:
May 09 2009 18:38
1oneiromono → Kon_Okami
γεια σου kon_okami
δν πολυ μπαινω στο φορυμ αυτη την χρονια και ειπα να μπω γιατι χρειαζομαι τις γνωσεις σου(yeah shame on me...) . Εχεις παιξει κανενα visual novel????
cuz i was surfing on the net and i found out a topic in anime suki forum about a project , translate) Little busters! (visual novel) and i found it intresting
May 09 2009 18:00
mysticismlover → kleidokrator
arigatoo!!!!!
b movie ? wot is dat ?
καλά να περάσετε σήμερα με πολλές yaoi στιγμές =D
May 09 2009 17:50
kleidokrator → mysticismlover
Μην τρελαίνεσαι, εννοείτε ότι θα είμαι στην προβολή την Τρίτη και μάλλον θα πάω και την Δευτέρα στην Β movie.
May 09 2009 17:17
papp0us → mysticismlover
XAXAXA!!! πωπω! Δεν εχει και καμια ένδειξη και το παίζω τζόκερ κάθε φορά:P εκτός απο ευχαριστώ λοιπόν,συγνώμη κιόλας :D
May 09 2009 16:49
Night Wizard Seal → SouLSLayeR
ΑΑΑ εμενα δν μου το δειχνει ακομα αλλα καταλαβαινω:)
May 09 2009 16:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed