Community Status Updates
Nighteyes → Orion19
:hahaha:Όντως. Γενικά σαν παιδάκι μου φαίνεται τι κλικ να μου κάνει. Είναι και μικρός βέβαια αλλά οι Ιάπωνες γενικά μικροδείχνουν. Πολύ φτερά στον άνεμο είναι.
Όχι δεν την είδα. Όταν είδα μια φωτό μου έφυγε η όρεξη. Αυτά προ zeni geba εποχής.:hahaha:
Τώρα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.:congrats:Αν και δεν θέλω να το δω το πουλάκι μου να φωνάζει rape, rape, rape.:uhh:
May 09 2009 10:13
Orion19 → Nighteyes
Αχαχα. Δεν έχει το ασπρουλό μπεμπόδερμά του γι'αυτό. Μαυρισμένος μαυρισμένος και με ένα εντυπωσιακό σπαθί (kukuku) Πως να μην αρέσει; :hehehe:
Ένα 10κιλο το θέλει όμως.. Μισή μερίδα είναι ο σκασμένος... Μα έχεις τόση γοητεία, ωραία φωνή και φάτσα, ΥΨΟΣ (βασικό για Ιαπωνες) και μένεις αναιμικό; Ντροπή! Τόσα γλυκά έφαγε σαν L ο φούστης :hahaha:
Αλήθεια, πες μου οτι έχεις δεί τη ταινία Detroit Metal City. ΤΟ γέλιο! Και μιλάμε, η φωνή του τα σπάει. Ακόμα χτυπιόμαστε με τη μητέρα μου "Πως στο καλό αυτό το πραγματούδι βγάζει τέτοια φωνάρα;!;!":hahaha:
May 09 2009 10:04
Nighteyes → Orion19
:hahaha:
Να σου πω εκεί μου φαίνεται πιο καλός εμφανισιακά. (Όχι ότι αν μου τον χαρίζανε θα έλεγα όχι...:hahaha:)Έχω και ένα κόλλημα με τα εποχής.
May 09 2009 09:57
Nighteyes → Orion19
Του kenichi αλλά όχι για zeni geba. Δεν έχει βγει ακόμα, αλλά δες το teaser στο site.
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=309018&postcount=19[/URL]
May 09 2009 09:45
Orion19 → Nighteyes
Αχαχα. Πρέπει να τα πούμε το καλοκαίρι εμείς! Χαχα! Έχουμε να αναλύσουμε the living daylights out of Zeni Geba!
Αλήθεια, για ποιά ταινία λες; Για Zeni Geba; Μη μου πείς... Έχω φάει το κόσμο ψάχνοντας τα του Kenichi, αυτό δε το είδα ακόμη.. Εκτός αν είναι της τελευταίας εβδομάδας... Έιχα μπόλικο κάψιμο (σε DVD και "κάψιμο"). Αχαχα.
May 09 2009 09:41
Nighteyes → Orion19
:hahaha:Χαίρομαι που χαίρεσαι. Μακάρι να συνεχίζω να προσηλυτίζομαι σε τέτοιου είδους πράγματα.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πήγε πουθενά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.:congrats:
Μου άρεσε ο συμβολισμός με το λουλούδι. Τουλάχιστον από την πλευρά που το είδα εγώ. Για μένα συμβόλιζε την ελπίδα του να βρει την ευτυχία. Μέσα σε ένα ξερό τοπίο προσπαθούσε να κρατηθεί από κάτι και να σώσει τον εαυτό του.
Μπορώ να συνεχίσω για ώρες γι' αυτή την σειρά, οπότε σκάω...:congrats:
May 09 2009 09:30
Nighteyes → Orion19
Sorry. Ορθογραφικό λάθος. Το anime pictures trivia λέω. [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=308997[/URL]
Κι εγώ κρατιέμαι να μην την ξαναδώ την σειρά τώρα. Έλεγα να την δω το καλοκαίρι με παρέα. Για την ταινία που θα βγει το ήξερες;
May 09 2009 09:19
Orion19 → Nighteyes
Χεχε. Την είδα την υπογραφή σου και με έπιασε η χαρά του προσηλυτιστή! Αχαχαχα. Χαίρομαι που σου άρεσε η σειρά! Μακάρι να
Zeni Geba SPOILEEEEEEEEER
[SPOILER]βρέθηκε όντως σε τόσο ωραίο μέρος όπως στο ED....:deadga6:[/SPOILER]
May 09 2009 09:18
Orion19 → Nighteyes
Αχ, να περάσω απο το trivial, αλλά τι είναι και που βρίσκεται; Αχαχα. Με συγχωρεις, αλλά είμαι στο κόσμο μου...
Edit: A, το trivia καλέ. (δε μου κόβει τελευταία...)
Όσο για το [B]Zeni Geba[/B], και εγώ δε το έχω εμπεδώσει ακόμη. Το βλέπω 2η φορά τώρα και θα ακολουθήσουν κι'άλλες. Θέλω να καλοσκεφτώ και να παρατηρήσω όοοοοσα μπορώ απο τη σειρά γιατί πραγματικά αξίζει. :if:
Άλλο ένα προσκύνημα στο Kenichi :nod2:
May 09 2009 09:12
Nighteyes → Orion19
Πέρνα καλέ και μια βόλτα απ' το trivial.
Για το zeni geba έχω αντιληφθεί λίγο διαφορετικά κάποια απ' αυτά που λες, αλλά αυτό είναι και το καλό του: Ο καθένας το αντιλαμβάνεται αλλιώς. Μπορεί να απαντήσω και στο thread λεπτομερώς αν δεν βαρεθώ.;)
How did you like my sig; Είχα βρει την δικιά σου αλλά την είχες καπαρώσει πρώτη, οπότε έφτιαξα μόνη μου.
Ο kenichi τελικά δεν μου το έκανε το κλικ, αλλά παραδέχομαι το ταλέντο του και στην σειρά είχε κάτι το τραβηχτικό πρέπει να πω.
May 09 2009 09:05
Nighteyes → Erisadesu
I respect you too.:hahaha:
Να υποθέσω ότι έχει κάποια σχέση αυτό που έγραψες, με το καινούργιο μου sig;:orly:
May 09 2009 07:06
Erisadesu → Dante80
αυτός :
[url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10171[/url]
μου είπε να σου πω ότι ζήτησε συγνώμη απο εμένα...
γιατί μου ζητάει συγνώμη;
May 09 2009 02:16
SouLSLayeR → Night Wizard Seal
hey σε έκανα add!
για αυτόν τον καιρό το pm τα λέει όλα..
άντε να τελειώσουν οι καταραμένες οι πανελλήνιες να ησυχάσω και να τα πούμε :D
May 08 2009 22:03
Ankaa → Night Wizard Seal
aloha :) του χρόνου θα πάω στο 28ο για την 3η λυκείου. And you :o ?
May 08 2009 21:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed