Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → kleidokrator

ωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! thnx =] θ μ τ στείλεις msn??????????????????????????
May 13 2009 14:39
Photo

Skiarxon → Anelis

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΕΛΙΣ ΖΗΜΙΑΡΑ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΡΕ!
May 13 2009 14:29
Photo

Sanzo → Azathoth

italian?Oooh!thats so cool!!!!! :D :D :D is that why you write in english? i'm from athens but i live in thessaloniki right now, because of university!but i vsit athens a lot to see my parents! which other anime/manga do you like?
May 13 2009 14:28
Photo

kleidokrator → mysticismlover

Κατέβασα το OST του Detroit Metal City
May 13 2009 11:56
Photo

Erisadesu → Nighteyes

καιρός να δεις κωμωδία δεν νομίζεις; βάλε να δεις το Nodame Cantabile και το Hana zakari no kimitachi ο Ikuta Toma και γενικότερα στα dorama όταν βιάζονται τρέχουν ειδικά στο gokusen. πάω να κάνω πιπινοεπίθεση στην Orion
May 13 2009 10:01
Photo

a2a → Nighteyes

Ναι, εδώ και ένα χρόνο περίπου σχεδόν όλες τις σειρές τις βλέπω χωρίς τους υπότιτλους. Εξαιρέσεις αποτελούν σειρές που βλέπω με την αδερφή μου. Έτσι έχω καταφέρει να δω πολλές που δεν υποτιτλίστηκαν ποτέ κιόλας. Ειδικά κάτι καταπληκτικές της δεκαετίας του 90 που κανείς δε νοιάζεται γι αυτές. Αλλά τι να κάνεις; Τώρα τελευταία έγιναν δημοφιλείς και υποτιτλίζονται!
May 13 2009 09:16
Photo

Orion19 → Nighteyes

Έχω αδυναμία στους ψυχάκηδες, είπαμε... :nbleed::deadga6:
May 13 2009 03:05
Photo

Nighteyes → Orion19

[quote](διόρθωση... θα [I]μου[/I] βρω έναν ωραίο Ιάπωνα... :hehehe: )[/quote] :hahaha::hahaha::hahaha: Καλή ιδέα πάντως. Να πας. Αν συνεχίσει δε το κύμα μετανάστευσης γυναικών προς την Ιαπωνία, θα μείνουν σε μας οι εδώ άντρες. Μια χαρά το βρίσκω.:congrats: Btw, ο Kenichi μου άρεσε εμφανισιακά τελικά περισσότερο απ' ότι στην αρχή της σειράς, αλλά δεν είναι και τόσο ξεχωριστή η εμφάνιση του. Δηλαδή εδώ δεν έχουμε άτομα με αντίστοιχη εμφάνιση; Σαν ταλέντο όμως είναι καταπληκτικός. Εσύ είχες πει νομίζω: Χαμαιλέοντας. Ζει τον ρόλο. Αν έπαιζε αυτός στο Maou τον κακό, θα ήταν κορυφαία και αυτή η σειρά. Μόνο που σκέφτομαι το βλοσυρό βλέμμα του αν έπαιζε στη σειρά μου σηκώνεται η τρίχα.:uhh:
May 13 2009 01:48
Photo

Orion19 → Erisadesu

Αχαχαχα. Αχ, είναι πολύ κούκλος! Βιάζει με τόση γοητεία! :canthelp: Σειρά του Mamoru τώρα.. Ααααχ, Tamaki senpai.... Light! Zeeeerooooooooooooooo:nbleed: [IMG]http://yuchannomegane.com/wp-content/uploads/2008/03/mamo.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/5271/dnraitomamoruja0.jpg[/IMG] [IMG]http://www.yoni-katz.com/web/anime/images/stories1/acro/mamoru_miyano.jpg[/IMG] [IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/voiceactors/1/202.jpg[/IMG] [IMG]http://i177.photobucket.com/albums/w213/abbott2007/mamo18.jpg[/IMG] Οκ, και αυτός on the thin side, αλλά έχει πολύ έδαφος να καλύψει... 186 είναι το τεκνό! :nbleed:
May 13 2009 01:23
Photo

Orion19 → Nighteyes

Είναι όλο το πακέτο είπαμε. Συγκεκριμένα με τον Kenichi, είδα πρώτα το [B]DMC[/B] που είναι ΤΟ γέλιο, πορώθηκα με τη φάση που έχει και τη ΜΑΜΑΤΗ του φωνή (το άτομο σκίζει σε metal!), όπως και το στυλ του σα Krauser που είναι daaaaaamn smexy (ειλικρινά, τρέχα δες το!)! Βλέπω καπάκι [B]Death Note[/B], αμάν κοίτα να δείς ταλέντο και είναι και γλυκούλης.... Ε, τελειωτική βολή το [B]Zeni Geba[/B] πιά που έπεσα και προσκυνούσα τις ικανότητες και πλέον και τα looks. He had me at hello!:hahaha: Με γοήτευσε πολύ πριν να μου κάνει κλίκ σα φάτσα. Καλά, για όλους τους άλλους, είναι εμφανές τι με τράβηξε :hahaha: Στον Mamoru ήταν αρχικά η φωνή :wooi2: Δεν είσαι των ασιατών όμως εσυ. Αμα πάω με exchange student program στο Sapporo σε 2-3 χρονάκια, θα σου βρω έναν ωραίο Ιάπωνα που αν δε σου αρέσει να μη με λένε Βάσια!:hahaha: (διόρθωση... θα [I]μου[/I] βρω έναν ωραίο Ιάπωνα... :hehehe: ) Μέχρι τότε, the search is ongoing :canthelp:
May 13 2009 01:16
Photo

Nighteyes → Orion19

Όντως κακούργα γυναίκα.:hahaha: Δεν το μετανιώνω που ξεκίνησα να τα βλέπω. Και τα 2 ήταν πολύ καλά, το Zeni Geba κορυφαίο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έβλεπα Ιαπωνική σειρά που να μ' αρέσει τόσο πολύ. Περίμενα κάτι αντίστοιχο των ελληνικών να σου πω την αλήθεια, τόσο χάλια. Και ήμουν πολύ επιφυλακτική γι αυτό τον λόγο, ελληνικές σειρές δεν βλέπω. (Εκτός από καμιά κωμωδία σε επανάληψη την ώρα του φαγητού.) Ευτυχώς βγήκα λάθος. Μπα...δεν νομίζω να αλλάξω έτσι εύκολα. Jedi θα παραμείνω.:congrats: Πάντως αφού τα doramas που υποτιτλίζονται είναι κυρίως με Johnies,(έτσι μου είπε η a2a) δεν το βλέπω να μπω στο fan club σας. Δεν πειράζει, θα τα βλέπω ούτως ή άλλως. Έχει πλάκα πάντως η εκστρατεία σας. PS.Πάντως στο δρόμο να βγεις μια βόλτα έχει πολύ πιο ωραίους άντρες από τους περισσότερους που μου δείξατε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας αρέσουν τόσο πολύ.:nosey:Αλλά φυσικά γούστα είναι αυτά.:canthelp:
May 13 2009 00:47
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Καλά ρε συ σκηνή βιασμού μου προξενεύεις;:hahaha: Δεν την έχω δει την ταινία, ευκαιρία είναι, αν και γουέστερν με Ιάπωνες.:uhh: Για προσηλυτισμό δεν νομίζω, αλλά doramas θα συνεχίσω να βλέπω. Δεν χρειάζεται να μ' αρέσουν οι πρωταγωνιστές για να δω, καλά να παίζουν μόνο. Ελπίζω μόνο να είναι αντάξια αυτών που είδα ήδη. Btw το ξανα ανέφερα αλλά πριν να τελειώσει το Maou. Τώρα που το είδα όλο ξαναλέω:Τελικά τρέχει, καλά.:nod::hahaha:Χωρίς πλάκα, ήταν πολύ πειστικός. Και τελικά τον συμπάθησα, στο λέω γιατί σου αρέσει. Πάντως το τρέξιμο που τον βάλαν να κάνει συναγωνίζεται του Βέγγου.:congrats:Σε κάποια φάση είχα αρχίσει να τον λυπάμαι.
May 13 2009 00:25
Photo

Erisadesu → Orion19

δεν μου αρέσει αυτός λολ. θέλω γυμνές φωτό απο kiritami και hiroki narimiya
May 13 2009 00:24
Photo

Nighteyes → a2a

Thanks! Θα το δω το Yasha. Ιατρικά έβλεπα παλιά, αλλά δεν μπορώ να δω πια. Για μένα και μόνο το θέμα νοσοκομείο κτλ πια με ψυχοπλακώνει. Ίσως κάποια στιγμή να τα καταφέρω να το δω. Δηλαδή μόνο αυτά υποτιτλίζονται;:erk: Μωρέ καλά κάνω που ξεκίνησα Ιαπωνικά...Βέβαια μέχρι να μάθω θα περάσει καιρός...:uhh:Εσύ υποθέτω ότι θα μπορείς πια να τα βλέπεις και χωρίς υπότιτλους.:nosey:
May 13 2009 00:05
Photo

Phantom Duck → Six Winged Angel

[url]http://img2.imageshack.us/my.php?image=4f23737ff46ccc654583cc5.jpg[/url] :P
May 13 2009 00:02