Community Status Updates
Six Winged Angel → Phantom Duck
lol! poli kalo 'shop! XD twra malista! i alli eikona me to wing itan poli hax apo plevras gundam XP
good phase ;p
May 13 2009 18:32
Loke → digitaltracker
xex βασικα επεσε λινκ για το thread στο channel και ειπα να ριξω μια ματια ^^, ε υπολογισα οτι τις μεγαλες μου αγαπες θα τις εχουν καπαρωσει και η mio μου αρεσε αρκετα πολυ ... ειπα να παρω ενα ρισκο!
και μια χαρα θα ειναι μαζι μου δε καταλαβα!!
May 13 2009 18:20
mysticismlover → Nighteyes
γενικά με του γυναικείους χαρακτήρες δεν τα πάω και πολύ καλά =Ρ
εκτός από εξαιρέσεις τύπου Balsa.
το saikano το έχω στα υπόψιν και θα αρχίσω να το βατεβάζω μόλις κατέβουν οι 47 σειρές που κατεβάζω τώρα =D
σε κανά μήνα δλδ ^^
πάντως ενώ μου αρέσουν δυναμικοί χαρακτήρες μισώ τη Haruhi από the melancholy of shizumiya haruhi πχ
αν και αγαπώ Matsoka Miu από ichigo mashimaro
είμαι κι εγώ παράξενη
May 13 2009 18:02
Nighteyes → mysticismlover
Οπότε θέλεις να σκοτώσεις όλους τους αδύναμους, άνευ προσωπικότητας, γυναικείους χαρακτήρες.:hahaha:
Συμφωνούμε απόλυτα.:drink:
Είναι κι άλλοι που έχουν την ίδια άποψη (γυναίκες και άντρες), που σε όλο αυτό δεν εντυπωσιάζονται από την kawaiiness που προσπαθούν να μας πασάρουν από τέτοιους χαρακτήρες. Ρε συ εγώ σε yaoi αν πετύχω κανέναν τέτοιο εκνευρίζομαι δεν θα σπαζόμουν όταν είναι γυναίκες;
Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση κάποιου που του αρέσουν τέτοιου είδους χαρακτήρες. Προτιμώ τις tsundere από κάτι τέτοιες. Δείχνουν τουλάχιστον κάποιον δυναμισμό αν και επίσης ηλίθιες οι περισσότερες. (Είμαι περίεργη να ακούσω την άποψη σου για το Saikano.:congrats:)
May 13 2009 17:29
Sanzo
→
Azathoth
Subarashii!!! :D :D Thanx,thanx! Θα σου πω οταν θα ερθω! :D :D
Kαι εγω τα ειχα αφησει κανα χρονο τα anime Naruto και Bleach αλλα ξανα-αρχισα περσυ το καλοκαιρι!
Yep, yep, ο Szayel ειναι και εμενα στο top5 αγαπημενων μου χαρακτηρων γενικα!! Ειναι κορυφη!!! Καλα, εννοειται ο Sasgay(χαχαχαχαχα!!) ειναι για πολυ ξυλο, τον μισουσα παντα, αλλα ειδικα μετα απο ολα αυτα με τον Οrochimaru(α, ναι, και ο Ορο ειναι στο top5 μου, χιχι!)!!
Αθηνα σε ποια περιοχη μενεις? Εγω σχετικα κεντρο..(Κουκακι δηλαδη, αλλα whatever!)
May 13 2009 17:17
mysticismlover → Vizard_Ioannis
σήμερα θα μαι πάτρα,πέρνα το πρωί από τη σχολή με το νέροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
May 13 2009 17:06
Azathoth
→
Sanzo
hoh!! you like szayel? είναι ο 2ros καλύτερος μου από τους κακούς και τρίτος γενικά !!! and η hate sasgay tooo!!!!! το anime του bleach και naruto τα έχω παρατήσει εδώ και 1-2 χρονια. about το saiyuki αν όταν έρθεις αθηνα δεν έχεις βρει ακόμα μπορώ να στα δώσω εγώ να τα διαβάσεις
May 13 2009 16:52
Sanzo
→
Azathoth
χαχαχαχα!! βασικα, το Bleach μου αρεσει σε anime γιατι οντως το manga δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο απο υποθεση και περιεχομενο και κατανταει εντελως βαρετο..Απλα στο anime που εχει τις μαχες και το ωραια γραφικα κλπ πορωνομαι, χεχε! (αν και μετα το θανατο του Szayel ψιλοβαρεθηκα, χεχε-τι αντικειμενικοτητα ε?)
Και εγω online διαβαζω μονο οσα γινονται update εβδομαδιαια, naruto, d.gray-man, reborn δηλαδη! Το τραγικο ειναι οτι στο saiyuki reload εχω το volume9 και δεν βρισκω ουτε καν για να διαβασω ολο το 7, και το 8 καθολου!! και το εχω ποσο καιρο και δεν το εχω ανοιξει καν!!!!!! Χτες πηρα αρκετα απο τα τελευταια volume naruto, ειναι στην καλυτερη φαση αυτα που βγαινουν τωρα (η μαχη με τον Hidan,και μετα Sasuke(yuk,τον μισω) VS Orochimaru, Sasuke VS Itachi..)
Xμμ, οντως λεει να τα αγοραζεις online!!Θα το ψαξω,thanxxx!!! :D
May 13 2009 16:46
Azathoth
→
Sanzo
μη νομίζεις και εγώ αγοράζω manga :P αλλα τα περισσότερα τα περνώ online. φθηνότερα και καλύτερα, από amazon.co.uk έρχονται μέσα σε λίγες μέρες και έχουν μιση τιμή, και bookdepository.co.uk το ίδιο. actually τα μονα που διαβάζω online είναι naruto bleach FMA αλλα FMA και naruto μετά τα αγοράζω όταν βγαίνουν (naruto στα ιαπωνικά και FMA στα ιταλικά), το bleach μου φέρνει εμετό τώρα πια, το διαβάζω μονο και μονο για να το σχολιάζω :P
May 13 2009 16:31
Nighteyes → Erisadesu
To nodame θα το δω σε anime.
Το άλλο θα το δω αν και από μια φωτό που είδα αναρωτιέμαι αν θα τους ξεμπερδεύω τόσοι που παίζουν εκεί. (Η αναγνωριστική μου ικανότητα στους Ιάπωνες Johnie χάνεται.:hahaha:) Φοράνε και στολές και παραπλήσια κουρέματα... Εδώ το κορίτσι δεν μπόρεσα να βρω πιο είναι.
Η αλήθεια είναι πως μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον το Hana kimi αλλά δεν ήθελα να το διαβάσω. Βαριέμαι να διαβάζω manga στον υπολογιστή. Άσε που έχω ξεκινήσει άλλα που τα παιδεύω πόσο καιρό και ακόμα δεν τα έχω τελειώσει.
Γενικά προτιμάω τα μαύρα κι άραχνα από τις κωμωδίες πάντως. Όχι τα δράματα που προσπαθούν να συγκινήσουν, αλλά τα σκοτεινά θέματα, με suspense και ηθικά/φιλοσοφικά διλήμματα.
Η κορεάτικη έκδοση του Maou ξέρεις αν είναι καλή; Είδα μια φωτό και μου φάνηκαν πιο καλοί εμφανισιακά οι πρωταγωνιστές.
May 13 2009 16:06
Sanzo
→
Azathoth
αααα!!οκ!!ναι, και εγω βαριεμαι να γραφω ελληνικα, γιατι γραφω πιο αργα!λολ! και εμενα εννοειται Naruto, FMA ειναι απο τα αγαπημενα μου! Απο anime δηλαδη, μαζι με katekyo hitman reborn, saiyuki, d.gray-man, code geass, bleach. Απο manga (τα οποια και εγω τελευταια ειδικα τα προτιμω) ειναι το top top top μου το Saiyuki, και μετα Trinity Blood, Amatsuki,Naruto, Zombie Loan ,KHR, Kuroshitsuji(προσφατα το ξεκινησα αλλα μ αρεσει πολυ) και αλλα πολλα(τωρα ξεκινησα και το 07-Ghost,και μου φαινεται αρκετα ωραιο!)..και μενα μου αρεσουν και τα κωμικα, τωρα βλεπω το Lucky Star πχ! Τωρα θα αρχισω να διαβαζω το PeaceMaker (απο τα σοβαρα δλδ)..Το καλο ειναι οτι στην Αθηνα εχει μαγαζια να βρεις manga,εδω εχει 1 μονο...Και προτιμω να τα εχω απο το να τα διαβαζω online...(το καλοκαιρι τωρα θα ξαναπαρω... :( )
May 13 2009 15:55
Seraphimon-T.K. → Hanzo
Hanzo-kun, check [URL="http://kotaku.com/5251859/well-the-dsi-didnt-stay-piracy+free-for-long"]that[/URL] for dsi :D
May 13 2009 15:39
Tsunade-sama → Zoro
[SIZE=1][B]μάλλον ο παπάς να κάνει τον εξορκισμό δεν ήρθε ακόμη και καθυστερείς το γεγονός... καλά κάνεις *fear me*[/B][/SIZE]
[B][SIZE=1][/SIZE][/B]
:hahaha: Τον ξέχασα τον παπά!Λες να φταίει αυτό πάλι?
Από το Σάββατο μάλλον θα κάνω ένα δυναμικό comeback κ στο messenger οπότε θα μπορείτε να με τρώτε στην μάπα σας καθημερινά!
May 13 2009 15:03
Tsunade-sama → kelborn3
'Αδεια?I don't know this word :hahaha: Ακόμα κ η Hokage είναι workoholic...ας δουλεύει τον κόσμο ψιλό γαζί!
Αλλά εγώ σας θυμάμαι βρε κ χωρίς τέτοιες πολυτέλειες!:wooi2:
Πλάκα πλάκα, κάτι πρέπει να κάνω τώρα που έρχεται κ η εξεταστική...έχουμε διάβασμα!(λέμε κ κανα αστείο να περάσει η ώρα βρε αδερφέ!χιχιχι):wis:
May 13 2009 14:58
Azathoth
→
Sanzo
oh no no no! γράφω αγγλικά επειδή απαγορεύονται τα greeklish και βαριέμαι να γράφω στα ελληνικά :P :Ο μου αρέσουν διαφορα, γενικά I am more into manga. bastard!! είναι το καλύτερο μου, από εκεί και πέρα το Full metal alchemist φυσικά, το kenshin και πολλά ιστορικά και πιο σοβαρά manga, όπως lone wolf and cub, Path of the Assassin, Samurai executioner.
i read naruto too :P schoool rumble και διαφορα κωμικά και shojo :P
May 13 2009 14:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed