Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Neuro

να με αφήσεις στη ησυχία μου plz kthnxbai
May 13 2009 22:18
Photo

Xristos-san → jimmare

Να ρωτησω κατι?Ξερεις ποτε θα συνρχιστει το D-grayman?
May 13 2009 22:09
Photo

Nighteyes → Erisadesu

[QUOTE]johny free κοινώς εκεί δεν έχει γιάννηδες.[/QUOTE] :hahaha:Καλό. Ήθελα να δω το άνιμε πριν. Γενικά η σειρά προτίμησης μου είναι anime-dorama-manga. Κοίτα τι βρήκα; Και άλλοι το σκέφτηκαν τελικά.:hahaha: [URL="http://crazyforasiandrama.multiply.com/journal/item/123/Maou_The_Devil_-_Japanese_Edition_premier"]Σύγκριση των δύο doramas[/URL]. [quote][FONT=comic sans ms][SIZE=3]The storyline is just as fluid as "Mawang", full of suspense and (kkekeke) a lot of running from Toma, but the turn over of events were faster. [/SIZE][/FONT][/quote] :hahaha:
May 13 2009 22:01
Photo

Neuro → Anelis

Ναι εχεις δικιο πρεπει να ερθω και να σε παρω με το ζωρη :P
May 13 2009 21:57
Photo

Erisadesu → mysticismlover

έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes) το σαικάνο να προετοιμαστείς ψυχολογικά πριν το δεις.
May 13 2009 21:40
Photo

Erisadesu → Nighteyes

για το κορεατικο δεν ξέρω με ψήνει και εμένα όμως. το hana kimi έχει πολύ γέλιο και να δεις το dorama οπωσδήποτε όσο για τους johnys εκεί παίζει μόνο ο Ikuta toma τα άλλα είναι πολύ αδιάφορα για να μας νοιάξουν. και το Nodame να δεις είναι και johny free κοινώς εκεί δεν έχει γιάννηδες.
May 13 2009 21:39
Photo

Anelis → Neuro

όχι όχι απλώς πρέπει να σταματήσεις να με πρήζεις
May 13 2009 21:33
Photo

Night Wizard Seal → Yu_Kanda

Οχαιο ρε φιλε!!! τι κανεις???Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε??τελικα καταφερα να τελειωσω το d gray man οπως βλεπεις....αλλα ειχα καιρο να σε δω:)
May 13 2009 21:27
Photo

Neuro → Anelis

Οχι οχι απλος πρεπει να σε ψησω να ερθεις σε καποιο meeting που θα γηνη !!!
May 13 2009 21:17
Photo

amaya3 → miko-chin

[I][B]"OMG!!![/B]Σοβαρά υπάρχει τέτοιο πράγμα?Αχ σε μένα δε παίζει γιατί??????:nanana:Θέλει κάνα ιδιαίτερο πρόγραμμα?Μήπως δε το κατέβασα σωστά?Thank you anyway" [/I]Παίζει σίγουρα με Winamp αλλά και με Windows Media Player.Πρέπει να αποσυμπιέσεις πρώτα(με Winzip,WinRAR etc) το αρχείο που κατέβασεςφυσικά(να υποθέσω ξέρεις τι εννοώ,ε; ).Αν δεν τα καταφέρεις θα σου πω/δείξω πιο αναλυτικά.Ο Ryuji να τραγουδάει δε χάνεται με τίποτα λέμε!Α!Να και οι μεταφράσεις του drama CD: [URL]http://www.geocities.com/kuryugumi/cd.html[/URL] Btw,και το SB έχει drama CD.Linkι:[URL]http://www.sendspace.com/file/a5lrul[/URL] [SIZE=1] Στο pm θ'απαντήσω αργότερα,i gotta leave now~![/SIZE]
May 13 2009 20:49
Photo

Anelis → Neuro

that is seriously not healthy
May 13 2009 19:19
Photo

Anelis → Skiarxon

mouaxaxaxaxaaa
May 13 2009 19:17
Photo

Azathoth → Sanzo

χοx!! μένεις κοντά μου!!!! εγώ είμαι ακρόπολη :D διπλα στο σταθμό του metro είναι τα μαγαζιά τον parents και εγώ είμαι δυο δρομάκια πιο πίσω :D!!! I hate jesuske όσο δεν πάει άλλο :D μου την βαράει στα νεύρα, ο szayel είναι cool αλλα με τόσα manga και anime που έχω διαβάσει δεν πάει ούτε καν στο top 20 XD λες να σε ξέρω φατσικά? >_>
May 13 2009 18:54
Photo

Nobody → iristella

ναι οκ γιαυτό το κανα κ σε στυλ edit όταν το είδα^^
May 13 2009 18:37
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Καλά αυτό για το Saikano δεν το είπα για καλό. Προσωπικά το μίσησα και δεν μου συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο.;) Δεν τα έχω δει αυτά που λες, για την ώρα τα αποφεύγω. Όντως δύσκολο να βρω γυναικείο χαρακτήρα που να μου αρέσει. Στα περισσότερα είναι για ξύλο. Γυναικείοι χαρακτήρες που συμπαθώ εκτός από την Balsa φυσικά την οποία δεν την έχει φτάσει καμιά έως τώρα, είναι ελάχιστοι. Τις περισσότερες απλά τις ανέχομαι.
May 13 2009 18:32