Community Status Updates
Erisadesu → a2a
ξεκίνησες X family λοιπόν;
με αποθαρρύνουν τα πολλά επεισόδια και το γεγονός ότι δεν ειναι ιαπωνική σειρά....αλλά μετά από τα σχόλια σου θα το ξεκινήσω μια που ψάχνω για καμένη κωμωδία.
May 12 2009 16:56
Orion19 → Nighteyes
Σε κατέστρεψα το παλιογύναικο! :hahaha:
Σου πάσαρα τη πρώτη δόση j-dorama και τώρα κοντεύουμε να οργανώσουμε εκστρατεία για να σου βρούμε "γκόμενο" :hahaha:
Ain't the Dark Side grand? :hehehe:
May 12 2009 16:39
mysticismlover → Night Wizard Seal
κι εγώ κάνω εδώ και ένα δίμηνο ^^
είναι αρκετά δύσκολα =/
May 12 2009 16:29
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
κοιτα ρε ενα γυφτο που βγαζει και γλωσσα. μωρε ο byakuλης σου δεν πιανει μια μπροστα στον toshi-san οπως και εσυ δεν πιανεις μια μπροστα σε μενα (απο μετριοφροσυνη παντως σκιζω!). αντε να μην θυμηθω το στοιχημα με τις καραμελες ή τις αμετρητες φορες που σε εχω κανει ταραμα στο ξυλο και πολλα αλλα που ειμαι πολυ τεμπελα να γραψω. αντε τωρα... α, και ξαναπες κουβεντα για τον toshiro και θα βρεθεις θαμενος με εμενα να χορευω πανω απο τον ταφο σου!!! ακους εκει που θα βγαλει γλωσσα και ο πολυδωρος... ποιος; ο πολυδωρος!!! παει χαλασε ο κοσμος. :D:P
May 12 2009 15:51
iristella → Nobody
Σε απάντηση στην απορία σου στο Bleach latest chapter.Η μπάρα progress καμιά φορά εξαφανίζεται όταν χρησιμοποιείς το quick reply (άγνωστος ο λόγος που συμβαίνει αυτό - vbulletin quirks i guess). Με ένα refresh είναι πάλι στην θέση της.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις μη διαστάσεις να ρωτήσεις εμένα ή κάποιο από τα μέλη της anime//gr team. Κατά προτίμηση όμως όχι μέσα στα threads γιατί ο ρόλος τους είναι για anime centred συζήτηση και μόνο.
Καλή συνέχεια!!!
May 12 2009 15:19
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
ΑΑΑΑ καλα εε ετσι εισαι αννα???Και τι να κλασει ο τοσιρο μπροστα στον απλα ΘΕΟ μπιακουγια??Οχι πολυ αερα πηρες ...και να μην ξεχνιομαστε μικρη εισαι εσυ xp
May 12 2009 15:12
Nighteyes
(Speaks to herself...)
OMG! They don't give up.:hahaha:
Την πάτησα άσχημα. I knew it! Από την στιγμή που πέρασα την διαχωριστική γραμμή των anime-dorama, i knew it!:hahaha: Πάει...το προφίλ μου σαν εξώφυλλο του Cosmopolitan έχει γίνει. Α ρε τι μου κάνεις Zeni Geba...:congrats:
May 12 2009 14:45
Kenny → Satou no Kumo
Από βδομάδα θα μπορώ να την παραλάβω. Θα σου στείλω στοιχεία τότε. ;)
May 12 2009 14:35
Neuro → Anelis
WTF!!!! Τωρα μολις ιδα πως σε καναν BAN απο το DA O_O haw they dare to do that to you?!!!
May 12 2009 14:34
LucyBR → Erisadesu
η community ειναι [URL="http://community.livejournal.com/stormy_team/"]εδω[/URL] αλλα πριν απο λιγο ειδα οτι την κανουνε revamp και θα ξεκινησουν να δεχονται rejoin σε μερικες μερες! τα νευρα μου... >.<
May 12 2009 14:04
Erisadesu → LucyBR
Ευχαριστώ πόλύ, μήπως είναι εύκολο να μου δώσεις το λινκ για τους stormy στο l.j δεν τους βρίσκω :(
May 12 2009 13:42
kelborn3 → Tsunade-sama
AXAXAXAXA καλο πολυ καλο-Που εχεις χα8ει βρε συ?Τοσο καιρο δε σε βλεπω και απορω που ειναι τα στη8η που αγαπω(τι ειπα παλι ο ποιητης:nbleed:)
Πως τα πας ομορφη-αποτι βλεπω με τι στιχομυ8ια με το ζορο σε εχει φαει η δουλεια.Αντε βρε και οταν παρεις αδεια να μας 8υμη8εις χΔ
:burningbe3:
May 12 2009 13:22
Orion19 → Nighteyes
Αμάν :nbleed: Tον Moko-kun θα τον έβαζα κάτω any day! :deadga6:
How about Tori-san? Usami Haruhiko/Kiba/Szayel Apollo Grantz
[IMG]http://media.animevice.com/uploads/0/723/76955-sy_717_large.jpg[/IMG]
May 12 2009 13:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed