Community Status Updates
Kirenahana → amaya3
so far I've only found 1 μεγάλο με αξιοπρεπή πλοκή , σωστά αγγλικά και καλογραμμένους χαρακτήρες... 1! Γενικά έχω πετύχει και κείμενα με τόσο απάισια αγγλικά και χαρακτήρες που πονάνε τα ματάκια μου, οπότε έχω σταματήσει να μπάινω στο fanfiction.net γενικά, γιατί είχα φτάσει σε σημείο να απάξιώ να κάνω review εγώ η maniac. Πάντως, αν υπάρξει comeback, ενημέρωσε... ;) Ενδιαφέρον υπάρχει :Ρ
May 26 2009 01:20
Zoro → Mad_Hatter
Χεχε μάλλον κλασικά έχω μπερδέψει τα μπούτια μου κι εδώ, λόγω διαφόρων spoiler που τρώω εδώ κι εκεί (κακώς, αλλά that's me :p) και δεν ήμουν σίγουρος για την ιδιότητα των Sharingan... κάτι έχω ακούσει για τα MS και για Genjutsu και Amaterasu, τα υπόλοιπα όταν αξιωθώ να το συνεχίσω!
Ώστε τον έχει ο Ki τον Itachi δηλαδή... νόμιζα ότι όλοι οι δυνατοί χαρακτήρες του OP ήταν πιο αδύναμοι απ' τους δυνατούς του Naruto, μιας και στο Naruto παίζουν και πολλές DBZ τεχνικές και mind controlling thingies, ενώ στο OP βασίζονται αρκετά στο καθαρό ξύλο... χαίρομαι που δεν ισχύει αυτό τελικά!:P
Anw και τελικά για πες λίγο, πως λέγεται ο χαρακτήρας που λες είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον Kizaru;
Μόνο όνομα, no need για πολλές άλλες λεπτομέρειες, απλά (κλασικά) μου 'ρθε περιέργεια! (ίσως και να τον έχω ήδη ακουστά βασικά... Pein?) ΧD
May 26 2009 01:14
Mad_Hatter → Zoro
lol Ποιος σου ειπε οτ το ανεπτυγμενο sharingan ελεγχει το μυαλο του αντιπαλου?
Το sharingan μπορει να προβαλει ψευδαισθησεις, aka illusions, δηλαδη να μη ξερει ο αλλος τι βλεπει.Ακομα και στον kizaru να κανει illusion στα τυφλα να αρχισει να βαραει ο ki, θα κανει ψητο τον itachi.
Μονο ενας χαρακτηρας απο naruto μπορει να κοντραρει στα ισια τον Kizaru μεχρι στιγμης, και το πολυ να υπαρξει αλλος ενας
May 26 2009 00:42
Zoro → Mad_Hatter
Ναι indd, καλό και αυτό με τις σφαίρες... σκέψου ο Usopp να πετάει Kairuseki εδώ κι εκεί και να το παίζει μάγκας που τους ρίχνει κάτω... the Manly Captain Usoppppp!! XD
... αλλά που... εδώ πέρα η Robin δεν το σκέφτηκε... σιγά μην το κάνουν τα ξεφτέρια μας! :P
Συμφωνώ για Yonkou και Mihawk (αν και δεν γνωρίζω πολλά για Jimbei και Doflamingo), αλλά πιστεύω ότι ακόμη κι έτσι δεν θα έπεφταν εύκολα οι 3 admirals... εδώ πέρα ο Ace του τρύπησε το στήθος (που btw μιας και δεν έχει την ιδιότητα των Logias να αποφεύγει τα χτυπήματα δεν ξέρω πως την γλίτωσε, μιας και λογικά πέτυχε καρδιά... εκτός κι αν απλά απορροφάει πόνο αλλά δεν παθαίνουν τίποτα τα ζωτικά του όργανα, οπότε έχουμε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα :P) και έκαψε τον ΒΒ και τον είδαμε να πονάει!
Το χρώμα του προφίλ λέγεται φυκί :hahaha: και ήρθε indd η ώρα να το αλλάξω με κάτι άλλο... όταν ξεβαρεθώ... εδώ πέρα δεν πολυμπαίνω καλά καλά! ;p
Τέλος, να κάνω και μια καμμένη ερώτηση:
Εσύ που έχεις δει/διαβάσει και όλο το Naruto... επειδή κάτι είχα ακούσει ότι δυνατοί Sharingan users αλα Itachi μπορούν να ελέγχουν τα μυαλά των αντιπάλων, οπότε ακόμη και η αντοχή των Logias θα ήταν άχρηστη έναντι σε κάποιους που τους ελέγχουν, ισχύει ακόμη και σε κάποιον που κινείται στην ταχύτητα του φωτός όπως τον Κi;;; :oo:
Ξέρω ότι είναι ψιλοκαμμένη ερώτηση και ίσως δεν έχει και απάντηση μιας και μιλάμε για διαφορετικά anime, κόσμους και ιδεολογία... αλλά είπα να ρωτήσω μιας και το 'χω καιρό περιέργεια (και βαριέμαι να περιμένω να φτάσω εκεί για να το διαπιστώσω) :P... α, και don't overdo it with spoilers αν έχεις μια απάντηση!
May 26 2009 00:25
Mad_Hatter → Zoro
To ενοχλητικο με ολους τους Logia ειναι οτι ειναι υπεροπτες ολοι, επειδη δε μπορουν να τους βαρεσουν.Σκεψου για παραδειγμα τι θα γινοταν αν αντι για τον Apoo ειχε χτυπησει τον kizaru καποια σφαιρα απο kairoseki....
Οσο για τον BB και εγω πιστευω οτι εχει τον Kizaru.....γενικα πιστευω οτι τους εχει ολους.Yonkou Και mihawk πιστευω ειναι οι μονοι που μπορουν να των κοντραρουν στα ισια.
Btw ποτε θα αλλαξεις χρωμα στο profile σου?Σα να μπαινω σε λαχανοκοιπο ειναι :P
May 26 2009 00:06
Atridis → Hanzo
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΣΙΚΟ Μ ΜΑΛΙ ΑΛΛΑ ΙΝΕ ΙΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΑΚΡΙ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟ COSPLAY(ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΣ ΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥ OROCHIMARU) ΟΠΟΤΕ Ι ΜΟΝΙ ΛΙΣΙ ΙΝΕ Ο ΠΕΡΟΥΚΑ :PP....
May 25 2009 23:58
Zoro → FireFistAce
Καλά ρε πλάκα κάνεις; Αυτό το μήνα μας έβγαλε 2 ο άνθρωπος!!
Πέρα από το ότι μιλάμε για τον Miura, του οποίου ξέρουμε τους ρυθμούς του, οπότε αυτό ήταν speed release... ο άνθρωπος έχει ένα από τα καλύτερα σχέδια σε manga... και να το επιτύχει όλο αυτό σε 15 μέρες για μένα ήταν άριστο... το 1 τη βδομάδα που κάνει ο Oda δεν νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί κι εδώ!
Επομένως όσοι πιστοί προσέλθετε, ραντεβού στις 15 του μήνα! :P
YΓ: Στο ava σου εσύ είσαι ή τυχαίο Ace cosplay btw; Από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω! ;p
May 25 2009 23:56
Zoro → Mad_Hatter
Χεχε ναι αρκετούτσικα... ευχαρίστησε και τον kelborn γι' αυτό :hahaha:, αλλά σίγουρα έχω βάλει το χεράκι μου κι εγώ. XD
Κοίτα σχετικά με τον Aokiji εγώ θυμάμαι ότι όταν τον πρωτοσυνάντησαν η Robin είπε ότι είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που δουλεύει για την κυβέρνηση... ελπίζω να μην θυμάμαι λάθος... σχετικά με την δύναμη πάλι, αυτό που λατρεύω στον Aokiji (πέρα από στυλάκι όπως είπες) είναι ότι μπορεί να ακινητοποιεί τους αντιπάλους αν θέλει, σαν τον Smoker κάτι, πέρα από το να τους χτυπάει ή και σκοτώνει... αυτό σου δίνει μια άνεση όσο να χει... επίσης μπορεί να ταξιδεύει και στο νερό χάρη στον πάγο, αν και πάω στοίχημα ότι στην ταχύτητα του φωτός το κάνει και ο Kizaru... μειονέκτημα του Ao παραμένει πάντα ότι ξέρουμε την αδυναμία του όμως... φωτιά--> Ace.
Και ο Ki όμως πιστεύω ο Blackbeard λογικά τον έχει... πέρα από το ότι αχρηστεύει τα φρούτα, είναι και ο φυσικός του αντίπαλος... σκοτάδι, άλλωστε οι μαύρες τρύπες είναι γνωστές για την ιδιότητα που έχουν να απορροφούν το φως μέσα!
Τέλος, ο Smoker δεν νομίζω καθόλου να έχει το πιο αδύναμο Logia... την θέση αυτή την κατέχει άνετα ο Crocodile για μένα... ακόμη και η Nami με μια βροχή από το Clima Tact θα είχε ελπίδες!
Ο Smoker πάλι, λόγω του ότι δεν ξέρουμε τι αδυναμία έχει, τον βάζει σε καλή θέση έναντι σε Ace και Aokiji που, κι ας είναι τούμπανα σε abilities, γνωρίζουμε τις αδυναμίες τους!
Τα Pacifista ναι, αυτό με εντυπωσίασε... η ταχύτητα του Gear 2nd τον έκανε να εξαφανίζεται εναντίον του Blueno και εδώ πέρα ίσα που κατάφερνε να γλιτώσει από τις ακτίνες!! :oo:
Και επίσης το Jet Gatling Gun του Luffy νίκησε τον Lucci που ήταν ανθεκτικότατος, και αυτό τίποτα!!!!
Άστα πωρόθηκα... εύχομαι να είχα 5-6 επεισόδια τουλάχιστον διαθέσιμα... αλλά ποιος αντέχει, μου φαίνεται μπήκα στον παλιό κύκλο εξάρτησης του OP!! :burningbe3:
PS: Αχ, αν ο Zoro έκανε ποτέ αυτό που είχα προτείνει παλιά, να βρει έστω και ένα κατάνα φτιαγμένο από Kairuseki, δηλαδή το Sea Stone, αν όχι να νικάει, θα είχε τουλάχιστον ελπίδες έναντι σε ΚΑΘΕ Logia και Devil Fruit user... άλλωστε ξέρουμε ότι είναι και ανθεκτικό υλικό αυτό, αφού φτιάχνεται για τα σίδερα της φυλακής... αλλά θα χαλούσε και η coolness των χαρακτήρων αυτών μετά!
May 25 2009 23:45
amaya3 → Kirenahana
Και όχι μόνο στο mangatraders.Στην Ιαπωνία,Αμερική και σ'όλα τα manga sites είναι από τα πιο δημοφιλή...I don't know *shrugs*
Thank you very much!:nod2:Ahahahaha!"Moe factor"!Κατ'αρχάς να πω ότι ο σκοπός του fanfic ήταν μια sexy σκηνή μεταξύ Kyoko και Ren(εκείνη η nosebleed πρόσφατη pic/cover με ενέπνευσε!xD) στο μέλλον.Βέβαια my pervertedness carried me away so...τα διάβασες τα αποτελέσματα!:hahaha:Δεν σκόπευα να αναπτύξω πλοκή και χαρακτήρες(αν και θα μπορούσα να κάνω διατριβή στο SB-έτοιμη είμαι,rawrrr-τόσο που έχω εντρυφήσει στο manga!lol Τρελή πόρωση!xD).I'm glad you liked it despite its faults^^Πάντως υπάρχουν και fanfics με πλοκή και πολλά κεφάλαια αν θες να διαβάσεις αν και τα περισότερα είναι out of character.Όσο για το comeback...i'm afraid i'll be in smut mode again XDD
May 25 2009 23:08
Kirenahana → mysticismlover
kala egw apo ta 13 pou dinw me blepw na pairnw ta 3 kai thn kanw me alafra phdhmatakia... de niwthw re... shmera phge 4misi kai thumithika oti eixa mathima stis 4... :S
May 25 2009 23:08
Mad_Hatter → Zoro
Του kizaru μου τι σπαει το stylaki του, Aokiji δεν ειναι με τη καμια (αν και μου φαινετε πιο δυνατος σε μαχη).
Τους supernovas παντως τους εφαγε πολυ ανετα, ακομα και οι 11 να του την επεφταν μαζι θα τους ειχε ανετα.
Οσο αφορα τον smoker δε νομιζω να μπορει να σταματησει ο καπνος/ομιχλη τον kizaru, περα του οτι ο smoker εχει το μακραν πιο αδυναμο logia.Απο αποψη επιθεσης εχει πολλα μειονεκτιματα, δε μπορεις να συκρινεις ουτε τις ακτινες lazer, ουτε τους παγους με το ντουμανιασμα.
Οσο για το Pacifiasta ναι ειναι τουμπανο.Ειναι πιο ανθεκτικο απο το tenkai των cp9 (αντεξε 5-6 κλοτσιδια+cattling gun+360pound canno, ενω αυτοι ειχαν φυγει μονοχιτοι απο αυτα), και παραλληλα εχει τρελη επιθεση.
Εσυ παντως ποσα spoilers εχεις φαει απο το Manga?Σε βλεπω ενημερωμενο καλα :P
May 25 2009 23:06
Satou no Kumo → Kirenahana
[COLOR=navy]το καλυτερο παιδι σας παιρνω[/COLOR]:kakaka:
[COLOR=navy]dont worry im twice as messed up[/COLOR]
May 25 2009 23:04
Zoro → Mad_Hatter
Ναι, Ιταλία σπουδάζω και εκεί είμαι και τώρα! :)
Χεχε όπως είπα κατέβασα τα anime που θα δω στις 2 επόμενες ζωές μου, οπότε και το Soul Eater δεν ήταν εξαίρεση... είδα λίγο το 1ο επεισόδιο και μου άρεσε το σχέδιο, ήταν αρκετά ιδιότροπο... επίσης και η Blair μπορώ να πω με τράβηξε αρκετά :nbleed: ... will watch!
Καλά, αυτό που είδα στο 402 δεν υπήρχε, απλά!!! :oo:
Τους νίκησε όλους άαανετα, ακόμη και αυτούς που το παίζαν άνετοι, όπως Hawkins... indd πολύ cool φρούτο, του οποίου ακόμη δεν ξέρουμε καμία απολύτως αδυναμία... πέρα από σκοτάδι ίσως (BB) και ομίχλη-καπνό (Smoker).
Και οι δικοί μας αν δυσκολεύονται με το Pacifista φαντάσου τι έχει να γίνει με το που έρθει ο Kizaru... αν δεν ήταν για την εμφάνιση του Rayleigh δεν είχαν καμία ελπίδα εναντίον του (να μην λένε ότι πάντα νικάνε :P)... άντε να φτάσουμε εκεί στο μεθεπόμενο νομίζω... και άντε να δουμε τι δύναμη έχει το βλακόμουτρο ο Sentoumaru!
May 25 2009 22:52
Kirenahana
ara placebo tha se dw! :D pros to paron sapizw... h exetastiki is looming closer... nai ta eida ta 60 eurwpoula... ponemenh timoula... kai h lamakia (:P) einai oti den akouw kai kanena allo sugkrothma pou paizei ektos apo guardian... uhh...
May 25 2009 22:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed