Community Status Updates
Tea-chan → miko-chin
Φεύγω αυτή τη στιγμή για δεύτερη δόση!
Επίσης, θα χαρείς να μάθει πως μόλις άρχισα το Skip Beat!
May 26 2009 17:44
fakeobsession → Serestrum
και μένα... έχεις σκεφτεί για cosplay? lol...
το ξέρω άκυρο εντελώς αυτό που λεω, αλλά μην νομίζεις εδώ μπήκα για να δω αν υπάρχουν events cosplay στ Ελλαδα...και επειδή παίζει να κάνω εγώ απο DGM, σκεφτόμουν αν υπάρχει περιπτωση να ειναι κ κανένας αλλος που θελει....
May 26 2009 17:36
Shikamaru → valadorn
ela omos pou xalase to pc m kai den boro oute anime na do thn trela m mesa!!!
May 26 2009 17:35
miko-chin → Tea-chan
he does rules!!!είχα και γω κάτι καταπληκτικές εικόνες του στο pc αλλά έκανα format και δε σκέφτηκα η ηλίθια να τις κρατήσω!Αλλιώς θα του είχα κάνει tribute ίσα με το μπόι του!Βάλε sexy pics του πληζζζζζζ!Θέλω να τις σώσω τώρα που δεν έχω τίποτα το καημένο....*cries*
May 26 2009 17:02
Serestrum → Tea-chan
ειμαι καλα προπονημενος αν σκεφτεις τι τραβαω με το ΒΑΑ lost order, τα Monster & Pluto που αγοραζω και θα διαβασω οταν τα εχω ολα, και αλλα... απλα χτυπει στην αδυναμια και σαν αγορακι θελω το μελι μου... :hahaha:
και δικιο εχεις... μαιος ειναι ακομα... εχασα τους μηνες... αντε να δουμε...
ασχετο... χθες πηρα τομο 13 DGM και 14 Trigun Maximum... :wooi2:
δοση απο τη μια και ολοκληρωσα την αγαπημενη μου σειρα απο την αλλη... :congrats:
και εμεινα ταπι... :congrats:
May 26 2009 14:20
Tea-chan → Serestrum
Καημένο παιδί, δεν έχεις προπονηθεί!:hahaha: Όταν το Hellsing ήταν ακόμα ongoing, έπρεπε να περιμένω και τρεις μήνες για ένα chapter 20 σελίδων! Και γάιδαρο έσκαγε! Άσε για το Berserk... οπότε, χαλαρά. Θα περάσει ο καιρός, πού θα πάει.
Όσο για τους Drifters, αφού είναι μηνιαίο, το καινούριο θα βγει στις αρχές Ιούνη, αφού το 1ο βγήκε Μάιο. Και ναι, κι εγώ θα περιμένω ένα χρόνο... αν δε κολλήσω, όοοοοοοοοοοοοοοοοταν [B]τελειώσει[/B], θα το ξαναπιάσω. :erk:
May 26 2009 14:09
Serestrum → Tea-chan
θα σου πω τι σκεφτομαι για τον DGM γολγοθα :
ακξσφνφξβαθφυβωαφβαφθωβφσθφωβσιφωαθυφαωθφαιθυφωυιφωθυφωαιυφωδωφυσδωφσδωφυισδωφσ
αθφυγαθυφγυιτφγυφωσυφτωσδφυσδωφυσιωφσφωσδυφωυθφγσφβωδφθωσδ7φωδθφωσφωδσφωσδυφωσδ
φβθηφωβδσηφσδηφωσδθφθυφωοφβαθφβακξφβαθφβαφβυθφγβσδθφβσυδθφγβδσφβυδθφβθφβυυφθβδθδ...
πιστευω ξεκαθαρισα τη θεση και φανερωσα τα συναισθηματα μου...
με το Δριφφτερζ τι παιζει? το 2 ποτε θα βγει μωλε? παντως αν στα 10 κεφαλαια ( εναν χρονο δλδ... πολυς καιρος... ) δεν μου κανει το κλικ τρωει drop... ελαστικος ειμαι κιολας... XD
May 26 2009 13:58
FireFistAce → Zoro
Οχι ρε δεν ειμαι εγω στο avatar. Αλλα θα κανω και εγω ενα μολις βρω τα καταλληλα εργαλεια...
May 26 2009 13:58
Tea-chan → Serestrum
Έλα, θα αντέξουμε! Πού θα μας πάει, θα το ξαναξεκινήσει το manga μας η Hoshino!
May 26 2009 13:43
Tea-chan → Robin-Chwan
Συμπληρωματικά σε αυτ'α που είπε η Iristella... στο Imageshack ανεβάζεις έτσι τις εικόνες, δε χρειάζεσαι λογαριαμό.
May 26 2009 13:24
Tea-chan → miko-chin
Έτσι, έτσι... το bad boy μας rules da house!:hero: Σκέφτομαι να κάνω κι άλλο tribute, μιας και ανακάλψα κι άλλες εικονίτσες του sexy beast μας! :nbleed::nbleed::nbleed:
May 26 2009 13:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed