Jump to content

Community Status Updates

Photo

a2a → Nighteyes

Ο Nagase Tomoya είναι γενικά καλός ηθοποιός και του πάει το γιακουζαλίκι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά αν θες να τον δεις σε διαφορετικό ρόλο δοκίμασε το Utahime και το Mukodono. Το πρώτο είναι εξαιρετικά ποιοτική σειρά και εκτυλίσσεται στα 50s. Το δεύτερο είναι ρομαντική κομεντί αλλά εκεί είναι τόσο sexy και geeky που θα τον αγαπήσεις πολύ. Επίσης το Ikebukuro West Gate Park (δες αυτό πρώτα) που είναι πάνω κάτω στο είδος που σου αρέσει και εξερευνά την υποκουλτούρα και τις συμμορίες στο Τόκιο. Είναι KudoKan drama αλλά πιο εύκολο στην κατανόηση. Παίζει και ο Ken Watanabe (ναι ο γνωστός).
May 25 2009 17:49
Photo

Nighteyes → a2a

Από όσους είδα ως τώρα δεν μου άρεσε καθόλου το βάψιμο, ειδικά το ξανθό. Στο tiger&dragon είχα δει πρώτα το 1ο επεισόδιο και μετά το special.(Στα μέσα του επεισοδίου κατάλαβα το λάθος) Στο 1ο τα είχε βαμμένα και δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά που είδα το special πρόσεξα τα χαρακτηριστικά του. Ο αποπροσανατολισμός που έλεγα. :hahaha:Άρχισα να τον βλέπω με άλλο μάτι μετά. Σ' αυτό που είδα τώρα δε, είδα το φως το αληθινό.(Οπότε μάλλον εκεί δεν θα σου αρέσει.:congrats:) Για το tiger&dragon έχεις δίκιο. Αν και μου άρεσε το όλο μπέρδεμα όπως και οι σύγχρονες καταστάσεις που έμοιαζαν με τις ιστορίες rakugo, δεν καταλάβαινα και πολλά. Ένιωθα χειρότερα απ' ότι ένιωθα μικρή που δεν ήξερα αγγλικά και βλέπαμε με τους γονείς μου Benny Hill όταν είχε διάφορα puns και γελούσαν στο background οι Άγγλοι και αναρωτιόμασταν γιατί.:congrats:Κάποια πράγματα δεν μπορούν να μεταφραστούν. Από άποψη κουλτούρας έχω εξοικειωθεί κάπως με κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά με κάποια σύγχρονα, είχα μαύρα μεσάνυχτα. Δύο που θυμάμαι τώρα είναι που αερίστηκε κάποιος και το *** groping. Δεν καταλάβαινα γιατί και που γελάνε. Μιλάμε για πολύ μεγάλο χάσμα κουλτούρας. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τους καταλάβω ποτέ. Οπότε μάλλον θα αρκεστώ στα σίγουρα, που είναι και τα αγαπημένα μου είδη: Τα αστυνομικά/σασπένς/μυστηρίου. Btw από την σειρά λάτρεψα τον Ryu. Πολύ μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Σαν ηθοποιοί ήταν όλοι πολύ καλοί. Σαν εμφάνιση μου άρεσαν και οι δύο πρωταγωνιστές αν και τον Tomoya θα ήθελα να τον δω κάποια στιγμή χωρίς το yakuza στυλάκι που σκοπίμως(νομίζω) το παραέκανε.
May 25 2009 17:11
Photo

jimmare → anztram

Ρε υπαρχουν ενα σωρο ομαδες που μπορεις να μπεις... Υπαρχει η AnimeClipse,η SS-Anime,οι Omega και πολλα καινουργια οπως οι Animearth ή οι TzaTziki-Fansubs.Διαλεξε και παρε.Αμα δεν 8ες κανενα απο αυτα εχω να σου προτινω ενα ακομα μεσω pm :D
May 25 2009 15:37
Photo

Zoro → Tea-chan

Αφού λέμε πορώθηκα στα downs αυτές τις ημέρες, ή κάνουμε καλές δουλείες ή δεν κάνουμε... :tensai: εννοείται πως κατέβασα και όλο το manga του πέρα από το anime... (μαζί με άλλα κάμποσα αξιόλογα mangas που από καιρό ήθελα να διαβάσω). Με βλέπω να περνάω καπάκι στο manga μετά το anime... καλοκαίρι όμως δυστυχώς :uhh: πάλι καλά που θα τα έχω ήδη έτοιμα με το τέλος των εξετάσεων. Σχετικά με αυτό που σου είπα, τσέκαρε το τελευταίο pm που σου είχα στείλει... αν πάλι το 'σβησες... never mind, θα έχεις νέα σύντομα! :thatsit: Πότε ξεκινάς btw; Εγώ σε λιγότερο από μήνα πια... :sadist: PS: Lenalee και Guts [SIZE=1](όπως και seras-alucard, zoro-robin)[/SIZE] ftw! :wooi2:
May 25 2009 15:35
Photo

Zoro → GkLoc

Yep, αν και τυχαία την πέτυχα, 100% home made. ^^ Ναι, είχα αγοράσει έναν 1 TB αλλά τελικά με την μανία που με έπιασε δεν έφτασε... τώρα ελπίζω με τον 2ο να την βγάλω για αρκετό καιρό (πάνε οι εποχές που με 250 GB είχα βγάλει 3-4 χρόνια :uhh:... ναι έχω άλλον έναν 250 GB ουσιαστικά + όσα giga έχω σε laptop και σταθερό... καλά πάω! :bleh:). Δεν κατάλαβα πάντως, εννοείς αν γεμίσεις 50 gb σου φωνάζει ο γέρος σου; Τι εννοείς αν πιάσεις τα 50; :hmmm: Τέλος... τι κάνουμε μπρίκια κολλάμε; :tensai: Αφού λέμε κάηκα στο down, εννοείται πως έχω κατεβάσει όλο το 1ο Ippo (να ναι καλά το boxtorrents και οι μαμάτες του ταχύτητες) και τα πρώτα 19 από το New Challenger... και φυσικά ότι έχει βγει από Reborn. Άστα αυτά ήταν εύκολα να κατεβαστούν... σαν το OP κανένα, να βρεις 401 eps σε καλή ποιότητα, μιας και μερικά υπήρχαν μόνο με megaupload και άλλα μόνο με irc και τα παίρνεις ένα τι φορά... ε, έκανα combo! 2-3 μερούλες και done, μαζί με όλα τα specials και movies! XD (και btw αν δεν έχεις δει τα 5 eps του Mugiwara Theater, πάρτα asap! δεν είναι πάνω από 30-40 mb το καθένα και δεν κρατάνε πάνω από 5 λεπτά... τα δα χτες και τρελά γέλια... στο ύφος μίνι σειρών όπως Usavich) Καλή επιτυχία και σε σενα GK λοιπόν, φαντάζομαι γράφεις κι εσύ όπως όλοι σύντομα... και καλά κουράγια... να δεις ελευθερία αν με το καλό πας να σπουδάσεις και συ!! ΥΓ: Εσύ που έχεις δει και όλο ή το περισσότερο Naruto, όπως και το OP, και μπορείς πια να κρίνεις ελεύθερα... ποιo θεωρείς καλύτερο τελικά; Ισάξια ή κάποιο από τα 2; Θυμάμαι είχες γίνει Itachi fan και νόμιζα το "γύρισες"... XD
May 25 2009 15:09
Photo

X-LpBleach → Konart

Αποφάσοσες Ρίκου ή Σόρα άντε κάνε Ρίκου σου τεριάζει καλύτερα πολύ περισσότερο έχεις και το μαλί το κλειδόσπαθο σου θέλω να δω πως θα το κάνεις.... θα σε κάνω και αντ στο ΜΣΝ.
May 25 2009 14:26
Photo

alex90 → Ritsuka

axxxxxxxxx.. ti glukoooooo...T___T gia klamataaaaaa....T_T kai tora i ekdikish^^ Mondlicht Die Sonne geht unter Es schwindet das Licht Die Laute verschallen Die Wolken sind dicht Der Mond tritt hervor Und zeigt dir sein Leben Mystische Stimmung Ein geben, ein nehmen Von Dunkelheit umhüllt Versperrt dir die Sicht Wart' auf den Mondschein Er bringe dir Licht Ein silbernes Lichtlein Die Finsternis flieht Und ich verdanke nur dir Was hier immer geschieht Denn du bist der Mond Der die Schatten durchbricht Und dich einfach ersetzen Das könnte man nicht!
May 25 2009 14:13
Photo

Kakashinote → Harileny

γεια. ολα μια χαρα. εσυ?
May 25 2009 11:58
Photo

a2a → Nighteyes

Χαχα! Εμένα μου αρέσουν με βαμμένα τα μαλλιά. Στον Takashi πιστεύω ότι πάνε κιόλας γιατί τον κάνουν να μοιάζει με τον Cloud Strife (άσε που υπάρχουν Ιάπωνες που τους πάει πιο πολύ το βαμμένο παρά το φυσικό τους πχ ο Hideaki Takizawa). Το Tiger & Dragon είναι από τις αγαπημένες μου σειρές (την έχει γράψει και ο Kankuro Kudo, ο οποίος είναι το είδωλο μου στη σεναριογραφία) αλλά είναι περίεργη σειρά αν δεν ξέρεις καλά ιαπωνική κουλτούρα και αστεία. Γενικώς είναι διαμάντι. To Tanpatsu που μου έδειξες δεν το έχω δει ακόμα. Φαίνεται ενδιαφέρον. Ο Takashi είναι γενικά σπουδαίος ηθοποιός!
May 25 2009 11:19
Photo

psofia → Glaurung

Ναι ρε παιδί μου, πώς το έπαθα έτσι... :P
May 25 2009 11:02
Photo

Harileny → Kakashinote

:gotit:γεια σου καλα?
May 25 2009 10:11
Photo

Harileny → Cassiel

γεια σου φατσα:wooi2:καλα εισαι? καλα το msn μου τα εχει παιξει:hahaha: lol.καλα που το εγραψες εδω γιατι δεν μπορουσα να τα ανοιξω.:madtodeath: τωρα θα τα δω.:wooi2: επιτελους το παρτυ πλησιαζει.:gotit:θα τα σπασουμε ολοι παλι.:byejg9:
May 25 2009 10:06
Photo

FireFistAce → Zoro

Διαβασα το post σου στο thread του berserk, καλα ρε που το ειδες το γρηγορο release chapters? Το επομενο βγαινει 12 Ιουνιου σε 3 εβδομαδες απο τωρα... Στο τελος ο miura θα πεθανει απο γεραματα και δεν θα το τελιωσει με τον ρυθμο που παει. Ενταξει ρε φιλε ειπαμε εχεις ενα απο τα καλυτερα manga (αν οχι το καλυτερο) αλλα βγαζε τουλαχιστον 3 chapter τον μηνα.
May 25 2009 10:00
Photo

Harileny → Konart

:gotit:γεια σου κουκλα μοθ τι κανεις?Καλα εγω εχω να μπω στο ανιμε κατι χρονια εχω κωλλησει στο second life.lol!!:nosey: αντε ερχετε επιτελους το παρτυ για να τα σπασουμε ολοι παλοι:kakashithumbup:
May 25 2009 09:58
Photo

Melkor → Sunabouzu

ευχαριστω αδελφε :P
May 25 2009 09:36