Community Status Updates
Tea-chan → Zoro
Αχ, εξετάσεις... ναι, σε καταλαβαίνω. Κι εγώ έχω anime, manga, j-dorama να δω... με το τσουβάλι! Αρχίζω 15 Ιουνίου και τελειώνω 30, (6 μαθήματα σε 10 μέρες!) μέχρι τότε θα το παίζω καλόγρια...:uhh:
Χμμ, το τελευταίο PM; Οκ, θα το δω, γιατί πραγματικά δε θυμάμαι τίπουτις!:nanana:
ΖΗΤΩ! Η Lenalee έχει κι άλλον ένα φαν! :joyful: Καλά, πρέπει να πω ότι οι εγκέφαλοί μας επικοινωνούν, μας αρέσουν σχεδόν οι ίδιοι χαρακτήρες! Τί καλά να βλέπω άλλον έναν AlucardxSeras fan, με συγκινείς! :nanana: Μάλιστα, εάν βρίσκεις τη Seras καλή ΤΩΡΑ, περίμενε το επόμενο/μεθεπόμενο OVA. Θα προσκυνήσεις. :nbleed: Χωρίς να spoilάρω... θηλυκός Guts στη νοοτροπία!:congrats: Άσε το πόσο υπέροχη σχέση με τον Alucard καταλήγει να έχει. :kawaii:
May 26 2009 13:13
GkLoc → Zoro
Ενωουσα ρε'συ αν πιασω 50gb στον σκληρο με παιχνιδια και Anime μου την λεει ο γερος,εγω του λεω οτι μολις τα βλεπω τα διαγραφω αλλα τα κραταω σε κρυμμενους φακελους παντα!
Καλα ρε θηριο,ποσες σειρες κατεβασες που το γεμισες κιολας?Εχει να πεσει τρελη πορσωση βλεπω το καλοκαιρι,Ολο το Ippo k Reborn?Καλα ποτε θα τα δεις ολα αυτα?
HD k καλυτερη δυνατη ποιοτητα ftw ετσι?Μην ξανακουσω για rmvb παλι απο εσενα...Και ναι,τα εχω δει τα Mugiwara theatre εδω και καιρο,με τον μεγαλο Usodabada...XD
Aκομα ενα χρονο θελω για να παω να σπουδαω,ειμαι μικρο ακομα...
Λοιπον οσο για το Naruto vs One Piece....το Naruto ειναι επικο,φοβερο και τρομερο για 130 επεισοδια,απο εκει και μετα ΤΙΠΟΤΑ,απολυτως τιποτα,και στο λεω νευριασμενος διοτι παω με το καλο να δω το Shippuden,και ηταν οτι πιο αθλιο εχω αντικρισει στην ζωη μου,χαρακτηρες τιποτα,μαχες πιο ελεεινες δεν γινεται,ιστορια παλι τιποτα,και τα επεισοδια πηγαινανε πολλες φορες πιο αργα και απ'το Dragonball(φαντασου),ενω απ'την αλλη το One Piece ειναι 400 επεισοδια επικοτητας,η Οδυσεια...
One Piece για μενα,σεναριο,ιστορια,χαρακτηρες και πολυ πιο σημαντικο,δεν κανει τεραστιες κοιλιες οπως τον γειτονα...
Επισης το Bleach ειναι φοβερο για 65 επεισοδια,μετα κατηφορα τελειως...
Α και μαρεσε ο Itachi απ'το manga,απο ενα σημειο και μετα αποκτα ξανα ενδιαφερουσα ιστορια και πλοκη το Naruto,ομως το manga,το Anime δεν θελω ουτε να το βλεπω τοσο πολυ με απογοητευσε...
May 26 2009 11:18
Sponis → psofia
για τη χθεσινή τσόντα έχεις να πεις τίποτα; ή σε αρέσουν τα σκληρά;
για το πάρτι με ούζα στο ΣΕΦ που σας κάναμε;
ή τηρείς σιγή ιχθύος;
May 26 2009 11:14
psofia → Bushido
Mια χαρά βρε! Εσύ? Όλο χάνεσαι και μετά εμφανίζεσαι για λίγο και μετά ξαναχάνεσαι... :P
May 26 2009 11:05
Bushido → psofia
ZW K VASILEUWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!
gt na mhn zw dn to ktlv >< :P
ti kanoume kala?
May 26 2009 11:03
Kirenahana → amaya3
Το διάβασα! :nanana:Arigato για το suggest! Είναι όντως πάρα πολύ καλο... Κρίμα μόνο που δεν εχει τελειώσει ακόμα, να το διαβάσω μαζεμένο.
όσο για το pairing RyukiXSeiran... :frozen:
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου...
May 26 2009 10:34
Robin-Chwan → iristella
ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστωωωωωωω! μολις βρω χρονο (λογο εξαιτασεων) θ'αρχισω να ανεβαζω κι εγω.
May 26 2009 10:12
valadorn → Shikamaru
Αν βαριεσαι τωρα με τις εξετασεις σκεψου τι λιωσιμο εχει να πεσει μια βδομαδα αργοτερα και μετα στο anime...!!!Ολοι αυτυο σκεφτομαστε πιστευω!
May 26 2009 09:08
Mad_Hatter → Zoro
Κοιτα, κατα κυριο λογο πολλοι δυνατοι χαρακτηρες του OP θα ειναι αδυναμοι μπροστα σε αλλους απο Naruto (πχ ο aokiji δεν εχει τον sasuke, ουτε ο croc τον kakashi), αλλα ο Kizaru ειναι εξαιρεση.Περα απο την υπερβολικη ταχυτητα, και τις πολυ γρηγορες επιθεσεις ειναι απο φως, δηλαδη κινησεις φωτιας/νερου/ηλεκτρισμου/γης/αερα δεν εχουν κανενα αποτελεσμα.
Οι μονοι που μπορουν να τον χτυπησουν ειναι ο Pein και μαλλον ενας αλλος που δεν εχει δειξει ολλες του τις δυναμεις, και το ονομα του ειναι spoiler για τη σειρα :P
May 26 2009 08:23
amaya3 → Kirenahana
Δεν το ξέρω αυτό!Πάω να το τσεκάρω*runs* Μην ανυσηχείς,το συγκεκριμένο που σου λέω είναι fluffy goodness,δεν πονάει το κεφάλι σου,no brain cells required(if any,as you said:hahaha:)!XD Αλλά καλά κάνεις και φοβάσαι να πλησιάσεις γενικώς,έχουνε δει τα ματάκια μου....SeiranxRyuuki και δε συμμαζεύεται...@_@
May 26 2009 02:41
Kirenahana → amaya3
hmm, αυτο δε το χα πετύχει! Θα ναι πιο καινούριο. Το LME's Love Day έλεγα. Πολύ ευχάριστο, αν και λίγα πραγματα γίνονταν. Σα να διαβάζεις ένα εκτενές random fanservice chapter. Για SaiMono διστάζω να πλησιάσω ιστορίες... Γιατί μιας κι έχει και τα πολιτικά κλπ, φοβάμαι για τα εγκεφαλικά μ κύτταρα -ότι έχει απομείνει :hahaha:...
May 26 2009 02:29
amaya3 → Kirenahana
Αν λες για το CoStar Killer(για το συγκεκριμένο υπάρχει και beta-reader οπότε τα αγγλικά του είναι τέλεια no doubt) συμφωνώ,αν και όπως και να το κάνουμε,όσο κοντά και να είναι οι χαρακτήρες στους original,σε κάθε είδους fanfiction,παραμένουν πάντα φθηνή απομίμιση και δεν γίνονται ποτέ original.But you get your fix and can have fun despite all that(ειδικά αν σε έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης από το περίμενε>_<)!Κι εγώ έχω πετύχει τέτοια άθλια stories,με χάλια ορθογραφία συν όλα τ'άλλα!I don't bother to review either because i'll get mean!Πλέον στο fanfiction.net μπαίνω κυρίως για SaiMono fics.Βρήκα μία smutty αλλά με ανάπτυξη των χαρακτήρων όπως σου αρέσει και νομίζω θα έχει περίπου 6 κεφάλαια χωρίς να επικεντρώνεται στο...lemon-i'm not the writer after all(δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα)!:hahaha: Αν θες σου δίνω link^^Ahh,i feel honored~In any case,i'll let you know:bath:
May 26 2009 02:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed