Community Status Updates
miko-chin → Tea-chan
LOL!!!Βασικά ο Toushiro είναι πιο kawaii χαρακτήρας.Λίγο πιο ψηλός να ήταν θα το κατείχε το sexy(me likes tall guys).Είχα αγοράσει το σπαθί του σε μπρελόκ και το χω απο πέρσι νομίζω.Όταν ξαναπάω στο ανιμεμάγαζο θα πάρω ότι βρω απο γατούλη!Την προηγούμενη φορά δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο και πολύ στενοχωρήθηκα..σνιφ...
May 26 2009 19:20
Black Kaiser → Tea-chan
Βασικά και έγω βρει 2, ένα το οποίο είναι κακογραφισμένο και ένα άλλο στο οποίο φοράει μπλε t-shirt(huh?) Γενικά πέρα απο Ulquiorra, Harribel, Grimmjow και Stark δεν υπάρχον και πολλά για τους υπόλοιπους espada.
Είναι λίγο έκπληξη πάντως που δεν υπάρχουν για τον Kenpachi ! ! !
May 26 2009 19:13
Tea-chan → miko-chin
Όντως, ο Renji δε μου προσφέρει καμία συγκίνηση... μέχρι και ο Toushiro είναι πιο hot απάυτόν! Αλλά, τί να πεις, υπάρχουν και οι περίεργοι στον κόσμο...:canthelp:
May 26 2009 19:11
miko-chin → Tea-chan
ο Kenpachi άρχισε να μ'αρέσει απο τη στιγμή που πήγε στο Hueco Mundo για να σώσει τον Φράουλα.Ήταν πολύ brutal και ήταν η πρώτη φορά που φχαριστήθηκα την εμφάνισή του.Θεωρώ επίσης sexy τον Hisagi και τον Urahara.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς έχει ο Renji fangirls.Δεν τον πάω μία...Αυτόν και τον Ichigo πιστεύω οτι είναι χαρακτήρες του ενός λεπτού.
May 26 2009 19:07
Tea-chan → miko-chin
ΟΥΦ! Λεπόν, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, κι εγώ ήμουνα κιολλημένη με τον Byakuya στην αρχή. ΠΟΛΥ όμως, μέχρι και panels από το manga online είχα εκτυπώσει ατο λύκειο. XD
Βέβαια, με το που εμφανίστηκε ο Grimmjow απλά ξέχασα τα πάντα. Κι όταν είδα ότι βγάζει μάλιστα και nekomimi και ουρίτσα... ε, όλοι έχασαν τη μαγεία τους! ΕΚΤΟΣ του Kenpachi. Του είμαι πιστή από την αρχή, είναι ο βάρβαρος της καρδιάς μου. *πορώνεται*
*παραλήρημα ενός fangirl, σκηνή 2η*
May 26 2009 18:50
miko-chin → Tea-chan
*grabes your hand* I'm aliveeeeee!!!!Μόνο στη σκέψη οτι ο Grimmjow-sama θα επανέλθει δρυμίτερος(και όσο πιο καυτος γίνεται) με ανέστησε!!!!Πάντως χωρίς πλάκα είναι ο πιο sexy του Bleach και γενικά οποιουδήποτε shounen έχω δει στη ζωή μου.Στη αρχή μου λεγε ο ξάδερφός μου πόσο τέλειος είναι(αυτός δεν ενδιαφερόταν για το sexy part αλλά για το ξύλο που 'ριχνε) αλλά ήμουν προσκολλημένη στον Bya-kun.Μετά άνοιξα τα ματια μου και είδα την αλήθεια μπροστά μου...*παραλήρημα ενός fangirl σκηνή 1η*
May 26 2009 18:39
Tea-chan → miko-chin
Όχιιιιιι, τη σκότωσαααααα!!!:nanteee: Shikari, Miko-chin!
Και ο Grimmjow θεωρείται ο νέος Vegeta (DBZ), κι επείσης είναι ο μόνος Espada που επιβίωσε. Δεν έχουμε ιδέα πού είναι, τί κάνει... εγώ ελπίζω και πιστεύω ότι θα τον ξαναδούμε. Και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!:hero:
May 26 2009 18:30
miko-chin → Tea-chan
οκ αυτή τη στιγμή σου μιλάει το πνεύμα μου....γιατί το παθα το εγκεφαλικό απογευματιάτικα μετά απο τόση ώρα διάβασμα.Thank you που βρήκες αυτές τις εικόνες και τις ανέβασες και ευχαριστώ πολύ τον kubo που ένας θεός ξέρει πώς του ήρθε η έμπνευση για έναν τέτοιο χαρακτήρα.Λες να τον ξαναεμφανίσουν?Να χω ελπίδες?
May 26 2009 18:26
miko-chin → Tea-chan
πολύ ωραία πολύ ωραία:hehehe:...κι άλλο θύμα....εεμμμ μέλος στη skip beat παρέα μας!!!Kukukuku!Έχεις δρόμο πάντως ακόμη.Ω ρε τι έχουν να διαβάσουν τα ματάκια σου.Be prepared!Grimmjow more pics????????I'm so excited and i just can't hide it!:joyful:
May 26 2009 18:18
Serestrum → fakeobsession
ενδιαφερον αλλα... μπααααααααα.... δεν μπορω να με φανταστω με τπτ... XD
καλη τυχη παντως στην προσπαθεια σου...
May 26 2009 18:06
Tea-chan → miko-chin
Tί μέρες; Μόνο το πρώτο volume διάβασα και κόλλησα!
Η Gellery του γατούλη ετοιμάζεται. Σε κανένα δεκάλεπτο, μπες στο thread!
May 26 2009 18:03
miko-chin → Tea-chan
έτσι έτσι να πληθαίνουμε οι skip beat fans!ένα σου λέω μόνο:ο άντρας μου(ren-sama) θα σε σαγηνεύσει με τη γοητεία του,η kyoko-sama θα σε ξεσηκώσει με το επαναστατικό της μυαλό(και τη τρέλα της) και αν δεν έχεις κολλήσει σε 3 άντε το πολύ 4 μέρες αφού το χεις διαβάσει,να μη ξαναδώ τον Grimmjow στο Bleach ποτέ!(βαρύς όρκος όπως καταλαβαίνεις!)
May 26 2009 17:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed