Community Status Updates
Atridis → MisaYoshiko
thanks for the add θα τα πουμε αν ερθις το Σαββατο στο cosplay party :) CYAAAAA
Jun 04 2009 23:25
Erisadesu → hyuga
ρρεεεε την ημέρα της γιορτής μου αρραβωνιαστήκατε, αυτό είναι καλό κάρμα λολ...
άντε συγχαρητήρια και πάντα ευτυχισμένη.
Jun 04 2009 22:57
aboumonkey → iristella
Ήθελα να δείξω με το post ότι και οι καλοί σε anime/ταινίες κτλ κάνουν πράξεις που irl δεν θα ήταν αποδεκτές και ότι το πως τελικά κρίνω κάποιον δεν βασίζεται μόνο στις πράξεις του αλλά και στο για πιο λόγο τις κάνει, ποιες οι περιστάσεις και ενάντια σε ποιους τις κάνει(άλλο σκοτώνω αθώους, άλλο δολοφόνους). Φυσικά και δε θα ήθελα δίπλα μου κάποιον που έχει ξεπεράσει τις όποιες αναστολές του στο να σκοτώσει,αλλά αυτό δε με εμποδίζει σε ένα έργο fiction να συμπαθήσω/ να μου αρέσει κάποιος που το κάνει.
Για να το πάρω και αλλιώς ποτέ μου δεν θα ήθελα για φίλο ένα whiner όπως ο Shinji στο EVA, αλλά στη συγκεκριμένη σειρά τον συμπάθησα γιατί οι αντιδράσεις του ήταν ρεαλιστικές (wtf piloting a mech against unknown creatures).
Τώρα για το αν λες το Light καλό, μπορώ να πω ότι μέχρι να αρχίσει να σκοτώνει όσους έμπαιναν στο δρόμο του είχε καλές προθέσεις.
Τέσπα γενικά προτιμώ να βλέπω χαρακτήρες με πάθη για αυτό και στο Death Note για μένα Light>L[spoiler]>Melo>Near[/spoiler]
Jun 04 2009 22:42
AristidisK → AngelPoTaGaTo
:tensai:[COLOR=black]Το είδες το 9ο επισόδιο εγώ ναι:wooi2: ωραίο δεν λέω αλλά πολύ γρήγορα περνάει η ηστορία:Crying2: σαν να τους κυνηγάνε :hahaha: :tensai:Μπορείς να το κατεβάσεις από το SITE που σου είπα!!! :wooi2:[/COLOR]
Jun 04 2009 22:30
Daf_Chan → Glaurung
[COLOR=DeepSkyBlue]πω:yawn2: νυστάζω,βαριέμαι,δεν μπορώ με τις εξετάσεις.:deadga6:
Σήμερα επιχειρήσαμε να πάμε για μπάνιο στην πανβρώμικη Αθήνα και πραγματικά ξενέρωσα..είχε αέρα και είχε φέρει έξω όλα τα σκουπίδια:erk:(είναι που είναι δηλαδή, φαντάσου..)και ήθελα τόοσο να κολυμπήσωωωωωωω:cry5::cry5::cry5:
έχω πήξει.ε και όχι Ιούνιο και Ιούλιο δε θα είμαι χαλαρή αν αναλογιστείς πόσα κενά έχω να καλύψω για να μην έχω πρόβλημα του χρόνου( κυρίως γραμματική αρχαίων και λατινικών).άσε,άσε.πίκρες.:bahhh:[/COLOR]
Jun 04 2009 22:04
iristella → aboumonkey
[quote] Ο Light στο Death Note επίσης.[/quote]
τoν Light δεν τον λες καλό με την καμία.
Jun 04 2009 21:50
Radagast → iristella
Για το naruto όπως το είπες για το κοινό που απευθύνεται και αν το βαρεθώ μπορεί να το τσέκαρα, αλλά ειλικρινά αποκλείεται να βαρεθώ με τόσες κανονικές ταινίες που βλέπω αλλά και ovas/movies σε anime. (όχι πως και οι 26ρες σειρές τελειώνουν αλλά λέμε τώρα, άλλωστε θα δω και logh πρώτα. Γενικά από υλικό ποτέ δεν ξεμένω μην ανησυχείς μιας και βλέπω απ'όλα, μέχρι και κάποια j-doramas και μικρές british σειρές έχω βάλει στο μάτι φαντάσου)
Ευχαριστώ και για τις ευχές και συ καλό 3ήμερο. ^^
PS : Όσο αφορά αυτό που μου είχες συστήσει ναι το είδα προ πολλού, περισσότερα σε κάνα msn όταν βρεις χρόνο. Για την ώρα την κάνω οπότε καλό βράδυ και καλό διάβασμα. :)
Jun 04 2009 21:08
iristella → Radagast
Mεχρι στιγμής μια χαρούλα. Καλό ταξίδι εύχομαι και καλή διασκέδαση (ζηλεύωωω >w<). Κοίτα και λίγο τα edits που έκανα στο προηγούμενο vm.
Jun 04 2009 20:17
hyuga → Erisadesu
έλα φιλενάδα ...αρραβωνιάστηκα 24 του απρίλη ...το είχα αναφέρει κάπου μέσα σε ένα thread και μου ευχήθηκαν οι περισσότεροι...΄νόμιζα ότι το είχες διει ευχαριστώ πολύ!!εννοείται !!!όταν αποφασισούμε να προχωρήσουμε εις τον γάμο θα ενημερώσω!!!ευχαριστώ και πάλι!!!
Jun 04 2009 20:14
Nighteyes → iristella
To "ξενέρωτος" το έβαλα γιατί αυτό χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία πολλοί. Δεν τους νιώθω ξενέρωτους εγώ, αλλιώς δεν θα τους συμπαθούσα. Συνήθως είμαι με τους καλούς αλλά όχι πάντα. Ο λόγος μάλλον ότι θα ένιωθα πιο καλά δίπλα τους στην πραγματικότητα απ' ότι με τους άλλους.
Για τον suitengo το ήξερα ότι σου άρεσε, αλλά εγώ δεν τον συμπάθησα. Τον λυπήθηκα αλλά δεν τον συμπάθησα. Ήμουν με το μέρος του saiga αλλά κι αυτόν δεν μπορώ να πω ότι τον συμπάθησα πολύ. Μου την έδινε το loli φετίχ του και στο ότι καταβάθος γούσταρε να βλέπει ανθρώπους να πεθαίνουν(αν εννοείς ένα από τα δύο, ήταν υποκριτής). Αν και βέβαια το 2ο έχει κάποια λογική. Για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία θέλει να παθιαστείς με το θέμα και αυτό που θέλεις να δείξεις.
Jun 04 2009 20:00
iristella → Nighteyes
Τι να σου πω ρε συ δεν ξέρω.....
Εγώ πάλι δεν είμαι πάντα με τους καλούς, αλλά με όσους κακούς είμαι θα ήμουν στο μέρος τους και irl. Δεν είναι θέμα ξενερώτητος πιστεύω.
Πχ στο Speedgrapher ήμουνα Suitengiκιά to the bone. Και πραγματικά τον συμπαθούσα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αντίθετα ο Saiga μου φαινόταν πολύ υποκριτής.
Jun 04 2009 19:42
Radagast → iristella
Όλα μια χαρά καλά κάνεις και λιώνεις αν και καλό είναι να ξεσκάς και λίγο, παν μέτρον άριστον! :)
Μην μας πάθεις και τπτ. :)
Δεν μου είπες τελικά αν έγραψες κτλπ. Anyway εγώ γενικά τεμπελιάζω μιας και όλοι είναι busy με εξεταστικές κι ετοιμάζομαι για 4ημερο camping Πήλιο μάλλον φεύγω Σάββατο πρωί. Αυτά. :)
Jun 04 2009 19:41
Nighteyes → iristella
:hahaha:
Λες και είναι παράλογο. Λογικά μιλάς. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι.
Μήπως φταίει το φύλο;:nosey:Ένα ακόμα από τα ανεξήγητα ανάμεσα στην σκέψη αντρών-γυναικών;:hahaha:
Πάντως μετά απ' όλα αυτά συνειδητοποίησα γιατί συμπαθώ συνήθως τους "καλούς", όσο ξενέρωτοι κι αν είναι κάποιες φορές. Ελάχιστους "κακούς" από fiction θα μπορούσα να δεχτώ κοντά μου στην πραγματικότητα. Το είχα δει ως έλλειψη ταύτισης, όχι έτσι. Αν και πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι.
Jun 04 2009 19:36
iristella → Radagast
Φιλιππεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Eδω είμαι!!!!! Ναι μόνο στο forum είμαι για να έχω να κοιτάω κάτι ενώ διαβάζω. Τα υπολοιπα τα έχω κόψει όλα με το μαχαίρι! Τι κανεις εσυ? Ολα καλα?
Ps είδα το vm του gilmaru για το naruto πιο κάτω και συμφωνώ και επαυξάνω. Για το είδος του και το κοινό στο οποίο απευθύνεται έχει πολύ ωραία υπόθεση και πάρα πολλά να προσφέρει. Ασχετο αν τα tards της κάθε σειράς μενουν μόνο στις ωραίες ικανότητες. Στο προτείνω αν κάποια στιγμή βαρεθείς να το ξεκινήσεις.
Ps2 κάτι σου είχα συστήσει να δεις.... Το είδες τελικά?
Jun 04 2009 19:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed