Community Status Updates
aboumonkey → iristella
Aπλά αυτό που βλέπεις στα anime γενικά σε κάτι το φανταστικό, δύσκολα θα το δεις και στην πραγματική ζωή παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως σε διασκεδάζει και σου αρέσει μία τραγική ιστορία στην οθόνη ή στο χαρτί αλλά ποτέ δε θα ήθελες να την ζήσεις, έτσι παρόλο που συμπαθείς μερικούς χαρακτήρες στην οθόνη, κάλλιστα μπορείς να τους αντιπαθήσεις irl.(Βλέπε Dexter) Υπάρχει μεγαλή διαφορά μεταξύ οθόνης/βιβλίου και πραγματικότητας. Όσο βρίσκομαι στη θέση του θεατή μπορώ να κρίνω διαφορετικά, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να δω καποια πράγματα με άλλο μάτι, παίζει ρόλο αυτή η μη άμεση σχέση μου με τα γεγονότα, ότι τα βλέπω σαν παρατηρητής.
Δε λέω κάποιους κακούς χαρακτήρες θα τους συμπαθούσα και irl όπως τον Light.
Jun 05 2009 15:08
Tenshi → Sponis
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ok.....
guess i am going back to my super banana sig!! ;)
Jun 05 2009 14:23
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
[url]http://anime.gr/forums/showpost.php?p=315658&postcount=1581[/url]
muhahahahahahah xD
Jun 05 2009 14:12
Tenshi → Sponis
Snif...klaps...Και ηταν πολυ καλη υπογραφη...
δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο προστυχη!! γιαυτο την εβαλα...αλλα δεν πειραζει!! :)
Jun 05 2009 12:50
iristella → aboumonkey
Εάν μπορείς να συμπάσχεις με ένα άτομο σε μια ταινία και να αποδεχτείς τους λόγους των πράξεών του πως είναι δυνατόν νσ μην κάνεις το ίδιο και στην πραγματική ζωή στην ακριβώς ανάλογη κατάσταση?
Δεν πιστεύω ότι στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι νιώθουμε έλξη μόνο για τις τέλειες προσωπικοτητες. Αντίθετα αγαπάμε τους γύρω μας (φίλους, συγγενείς etc.) με τα πάθη τους, και τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι με πάθη είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες από τους φαινομενικά τουλάχιστον τέλειους χαρακτήρες.
Βάση κρίσης για τα πάντα γύρω μας αποτελούν πρώτα από όλα τα προσωπικά μας πιστεύω και δεδομένα. Αυτά παραμένουν αναλλοίωτα έστω και αν αλλάζει το πεδίο πάνω στο οποίο βρίσκουν εφαρμογή. (πχ στο παράδειγμα που έδωσες για το σκοτώνει κανείς δολοφόνους και όχι αθώους υπάρχει αντανακλώνται κάποιες πεποιθήσεις. Αν στην πραγματική ζωή υπήρχε κάτι το ανάλογο δεν θα πέρναγαν και εκεί?)
Αναφορικά με τον Light του έχω αναγνωρίσει το γεγονός του οραματος και το ότι δεν επεδίωκε μόνο το προσωπικό όφελος όπως θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε κάνει. Το μέχρι που έφταναν οι καλές του προθέσεις όμως φαίνεται ήδη από το επεισόδιο 2 που κάνει και τον πρώτο του μη εγκληματικό φόνο. Όπως επίσης προσωπικά τουλάχιστον μου φαίνεται ανούσιο να σκοτώνεις ανθρώπους που ήδη πληρώνουν για τα εγκλήματά τους. Δεν τον θεωρώ κακό αλλά ούτε και καλό. Είναι απλά ένας άνθρωπος με προτερήματα ΚΑΙ ελαττώματα στον οποίο δόθηκε μια δύναμη πιθανότατα μεγαλύτερη από ότι μπορούσε να αντέξει. Η χρήση της αντιπροσώπευε όλα τα καλά και τα κακά τα οποία έκρυβε σαν προσωπικότητα.
Jun 05 2009 11:55
Glaurung → Daf_Chan
Εγώ τα σκέφτηκα σε σχέση με το δικό μου καλοκαίρι , μάλλον έχεις δίκαιο . Το βγάζεις-δεν το βγάζεις το καλοκαίρι δηλαδή ? Κουράγιο !!!:nanana:
Που πήγες για θάλασσα ? Εγώ τα τελευταία 15 χρόνια πάω μόνο Σχοινιά ή Ραφήνα , οπότε δεν έχω ιδέα που εννοείς και που αλλού στην Αθήνα μπορείς να πας για θάλασσα
Jun 05 2009 09:29
Radagast → Petran79
Χρόνια Πολλά αν και λίγο αργοπορημένα. ^^
Ότι επιθυμείς man. :)
Jun 05 2009 02:28
AngelPoTaGaTo → AristidisK
στ' αλήθεια σαν να τους κυνηγάνε.:joyful::joyful::joyful: αλλά υπαρχουν και μεγάλες διαφορές σε σχέση με το κλασικό fma. η ιστορία πάνω κάτω είναι ίδια αλλά αν θυμάσε τι γινεται σε αυτά τα επεισόδια τρελαίνεσαι :roar::roar::roar:με τις διαφορές που υπάρχουν. ωραίο πάντως το επείσοδιο 9 παρά τις διαφορές. φοβερή η Winry που τα πήρε στο κρανίο:madtodeath::madtodeath::madtodeath: πολυ μ' άρεσε. σκίψε μην σε πετύχει με το κλειδί της (τανάλια κλειδί ό,τι και αν είναι τέλως πάντων) και φύγεις κάπως έτσι!!!!!!:fromabove:
Jun 04 2009 23:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed