Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → Zoro

NΑι εφτασα και σε αυτους ο Ishidoro μαρεσει παρα πολυ γιατι ειναι πολυ αστειος και αρκετα δυνατος για την ηλικια του.Ο Serpico καλος μ φαινεται και δυνατος αλλα ειναι αντιπαλος του gatts προς το παρον,ελπιζω να το ακολουθησει πιο μετα γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον τυπος.
Jun 04 2009 14:13
Photo

ANM → Raven Princess

Όντως επιτέλους ελευθερία..!!!!!!!!!!!!!!! Αφού να φανταστείς το έλεγα ξανά και ξανά μέχρι να το πιστέψω.. Ελπίζω ότι τα έχω πάει καλά αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.. Εσύ?
Jun 04 2009 13:06
Photo

mugiwara333 → Sogeking

konnichiwa sogeking!!!genki desu ka???ore wa luffy!!^_^
Jun 04 2009 12:34
Photo

mugiwara333 → Zoro

konnichiwa zoro!!!nakama da!!:p ore wa kaizoku ou ni aru otoko da!!:D
Jun 04 2009 12:22
Photo

GkLoc → Zoro

Ολα τα πετυχες οσα εγραψες στο Spoiler... Τον aokiji εγω δεν τον παω καθολου,δεν ξερω γιατι,δεν μου πολυαρεσει,τον Kizaru ομως τον παω με τα 1000,ειναι τρελη μορφη ο τυπος... avi απο Fruits Basket,sig απο Yamato Nadeshiko,και τα δυο Shoujo,ειπα να δοκιμασω και εγω κανενα Shoujo να δω πως ειναι,το δευτερο ειχε τρελη φαση,το Fruits Basket παντως ακομα να το δω ^_^
Jun 04 2009 09:44
Photo

dragoness_crysta → Adventurer

ελα γιαννη οτι και να πω ειναι λιγο..επιασα και δουλεια και χαθηκα λιγο...σε καναδυο μερες θα στειλω και στον Neochaos τα υπολοιπα
Jun 04 2009 09:26
Photo

hyuga → Satou no Kumo

:) :)
Jun 04 2009 08:49
Photo

Zoro → Scorpion

LoL, τώρα περάσαμε σε Ishidoro! :hahaha: Τι λέει, πως σου φάνηκαν αυτός και ο Serpico;;
Jun 04 2009 07:19
Photo

Zoro → GkLoc

Hallo Mr. Spybot! XD Σιγά το spoiler έχω να πω, πέραν του ότι δεν μου είπε τι γίνεται αλλά απλά πρόσθεσε σάλτσα (= suspense) στην υπόθεση, έχω ήδη φάει spoiler για το τι γίνεται μετά, στο περίπου: [spoiler=one piece possible manga spoilers]Εμφανίζεται o Rayleigh για να τους βοηθήσει με τον Kizaru και αποκρούει ή κάτι κάνει με μία κλωτσιά του αλλά δεν μαθαίνουμε ποτέ τι έγινε... και κάτι νομίζω εμφανίζεται ο αληθινός Kuma και μεταφέρει τον καθένα τους σε διαφορετικό μέρος, όπου σύντομα ο Luffy συναντάει την Boa (άντε να την δούμε, ανυπομονώ). :wooi2: Επίσης ξέρω στο περίπου σε τι νησιά πάει ο καθένας τους... πιο αστεία μου φάνηκαν των Brook (τον περνάνε για θεό) και Sanji (με τραβεστί). XD[/spoiler] Δεν ξέρω κατά πόσο τα είπα σωστά, πες μου αν πλησιάζω ή όχι στην αλήθεια, αλλά μην μου πεις επακριβώς τα γεγονότα... προτιμώ να μείνω με την απορία όσων ξέρω ήδη! :D PS: Από ποιο anime είναι το ava σου; PS2: Ο Kizaru δεν λέω, μαμάτο φρούτο και στυλάκι, κι ας μην αρέσει στους άλλους εγώ τον πάω, αλλά σαν Aokiji και Smoker για μένα δεν είναι!
Jun 04 2009 07:14
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χεχε έχω ήδη φάει spoiler, οπότε στο (πολύ) περίπου ξέρω τι γίνεται μετά... μένει να το δω στην οθόνη! Ikeee, 4 μέρες έμειναν! (πως κατάντησα έτσι, ούτε ναρκωτικό να 'τανε :sadist: ... με όλο το thriller bark είχα ξεχάσει αυτό το αίσθημα, σκέψου ότι πρέπει να είχα μαζέψει γύρω στα 20+ επεισόδια να δω εκείνη την περίοδο :oo: τώρα back in the game όμως, αδύνατο να τα αφήσω να μαζευτούν πια :p)
Jun 04 2009 06:51
Photo

animeotaku07 → miko-chin

ahh σιγνομη, ενουσα το avatar σας... μοιαζει με τον ηθοποιο(100%SURE I JUST SPELLED THAT WRONG.) απο το Lovely Complex ;D lol ευχαριστο
Jun 04 2009 01:07
Photo

Atridis → Violet.Darkness

γεια να σε ροτισω επειδη θελω να κανω και εγω cosplay τον gaara μιπος θα μπορουσες να μου πεις πως εφτιαξες το g[SIZE=2]ourd bag του???[/SIZE]
Jun 04 2009 00:51
Photo

GkLoc → Zoro

Omg εφαγες το Spoiler του αιωνα απο κατω,ενα edit/delete δεν θα πειραζε παντως για οσους δεν διαβαζουν το manga... Καλα αυτος ο Kizaru τρομερο στυλακι οταν ριχνει την κλοτσια,παιζει να εχει γινει και ο αγαπημενος μου τις Government(Φυσικα μετα απ'τον μεγα Smoker)...
Jun 03 2009 23:37
Photo

MisaYoshiko → Atridis

umm yap thats me(A) added ^^
Jun 03 2009 23:08
Photo

Mad_Hatteriristella

Damn it , με καταλαβανε..... Και ηταν το τελειο σχεδιο!
Jun 03 2009 22:37