Community Status Updates
Petran79 → Radagast
δεν πειραζει και ευχαριστω. Εδω ακομα και συγγενεις μου μια μερα μετα με θυμηθηκαν.
Μπηκα και εγω στο κλαμπ των 30ηδων. Κλαψ!
Jun 05 2009 22:25
Melkor → Phantom Duck
[URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/463880/aya_-pixiv441971-drumsticks-eyebrows-guitar-guitar"]Hokuto no Kei-ON[/URL]
Jun 05 2009 21:07
GkLoc → Zoro
Δεν μπορω να βαλω avatar με τιποτα,κατι επαθε το site,θα δοκιμασψ και τωρα...
Εκανα λιγο hold τα Shoujo,για να δω κατι αλλα,τωρα βλεπω ενα το Linesman,ova 2 επεισοδιων και βλεπωντας το opening μονο μου φανηκε σαν Power Rangers.XD...Ελπιζω να μην ειναι οσο μουφα φαινεται..
Jun 05 2009 21:04
Robin-Chwan → Zoro
κριμα... δε σε προλαβα στο σποϊλ... τεσπα, μερικες φορες το κανω κι εγω αυτο με την αντιστροφη μετρηση. ειναι μερικες φορες που σε εχει αφησει σε τετοιο σημειο που νομιζεις οτι αν δε δεις τι γινεται μετα θα παθεις κατι.
λοιπον, μετα απο πολυ σκεψη αφου ειχα αποφασισει οτι δεν μπορουσα να ξεχωρισω ποια ειναι καλητερη (στην ερωτηση σου αναφερομαι) χτες την ωρα που εδεινα χημεια (βρηκα ωρα...) μου ρθε μια φλασια και αποφασισα οτι ποιο πολυ μου αρεσει η... ρομπιν! με ελαχιστη διαφορα απο τη χινατα.
Jun 05 2009 20:47
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μόνο μετρήσιμη??Μου αρέσει που συνειδητοποίησε τι έκανε στο τέλος και λέει:fromabove::fromabove:χαχα...Αλήθεια πως τα πας με τα drama manga που μου είχες πει οτι ασχολιόσουνα??
Jun 05 2009 20:11
Zoro → Scorpion
Θα δεις ότι πιο κει τα πράγματα γίνονται indd πιο ενδιαφέροντα! :wis:
Jun 05 2009 19:25
Zoro → mugiwara333
Τι konnichiwa ορέ, που ήταν περασμένη 1 η ώρα όταν μου άφησες το μήνυμα; :P
Baaaaka sencho!! XD
Jun 05 2009 19:15
Zoro → GkLoc
Χεχε του Aokiji λατρεύω το στυλ της Lazy Justice που έχει, όπως την είπε και αυτός! XD
Είδαμε και τον GK στην shoujo φάση του, μάλιστα! :congrats:
Από avatar πως και ξέμεινες; :hmmm:
Jun 05 2009 18:58
valadorn
→
Azathoth
Αυτο μου εκανε τοση εντυπωση σε σενα ρε φιλε!Τοσα κοινα!Λοιπον παιζω αρκετα χρονια dnd 3.5.. Συνηθως dm αλλιως forever wizard!!!!!!!!Εσυ τι επαγγελεσαι?
Jun 05 2009 18:18
Mad_Hatter
→
Azathoth
[QUOTE]
ο Tolkien ας πούμε με αηδιάζει :P
[/QUOTE]
*cuts of flamme alchemists head with a lightsaber*
Jun 05 2009 18:18
Raven Princess → ANM
Πρεπει να τα εχω παει αρκετα καλα!Παντως εγω εβαλα τα δυνατα μου!Αντε να βγουν και τα αποτελεσματα να ηρεμησουμε!Μολις βγουν θα ενημερωσω!Καλα αποτελεσματα!!!!!:)
Jun 05 2009 17:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed