Community Status Updates
mono → Trivia Spitting Monster
Ποιός μας κράζει? :oo: Ban και σε αυτόν! Τί το περάσαμε εδώ μέσα? Δημοκρατία?
Καλά με το saikano έχω ρίξει απίστευτα γέλια irl. Να δεις Sponi, Dante και Hazuki να λένε πόσο κλάψανε και συγκινήθηκαν και να έχεις την Iristella να τους κράζει :hihi2:
Αν σου πω ότι δεν έχω δει το Haruhi? (ακόμα). Δεν είμαι KyoAni fangirl αλλά αυτό το K-on το λατρεύω ρε γμτ. Είναι αυτό το γούτσου ~πιο ζάχαρο παθαίνεις διαβήτη~ που με σκοτώνει. Και μην κοιτάς τί λέει ο Kenny! ΑΥΤΟΣ με είχε βάλει να το δω in the first place. Και όταν λέω με έβαλε, εννοώ με έκατσε στην καρέκλα και με ανάγκασε να δω το πρώτο επεισόδιο. Ήταν 3-4 μαντράχαλοι θυμάμαι μαζί και όλοι κάνανε σαν χαζά. Αλλά τώρα αποποιούνται το παρελθόν, σαν δεν ντέπονται! /rant
Εντάξει το ban αναβάλλεται but I have my eyes on you miss!
Mar 16 2012 12:16
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=Trivia Spitting Monster]Κι εσύ, τέκνον Κέννυ;[/QUOTE]Δε νομίζω ότι με κατάλαβες. Εγώ μαζί σου είμαι. :bike:
Mar 16 2012 12:13
[quote=Trivia Spitting Monster]Δεν θέλω ούτε να ξέρω τι παθαίνουν αυτοί που τους αρέσει το Saikano...![/quote]Ένας απ' αυτούς είναι admin, ένας άλλος πρώην global mod νυν VIP. ^^
Mar 16 2012 12:09
v K-ON fanatics are kindly requested to disembark this profile, thank you.
Mar 16 2012 12:04
Trivia Spitting Monster → mono
:oo: Και μετά αναρωτιέστε γιατί ως mods δέχεστε περιοδικά κραξίματα! Αν αυτό δεν είναι απειλή, δεν ξέρω κι εγώ τι είναι! Δεν θέλω ούτε να ξέρω τι παθαίνουν αυτοί που τους αρέσει το Saikano...!
Πέρα απ' την πλάκα, το Κ-ΟΝ ήταν υπερβολικά ελαφρύ για τα γούστα μου. Ε, χαριτωμένα κοριτσάκια που κάνουν χαριτωμένα πραγματάκια. Ό,τι πρέπει αν είναι νευρωτικός ή καρδιακός για να χαλαρώσεις, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο αν θες κάτι παραπάνω... (Αν και, δεδομένου του οικογενειακού μου ιατρικού ιστορικού, καλύτερα να τ' αρχίσω όπου να 'ναι...:hihi2:)
Απ' την άλλη, η Haruhi μου άρεσε, και πολύ μάλιστα (στις διάφορες top 10 λίστες που έχω από παλιά χρόνια, την έβαζα ψηλά, μέχρι και 2η!). Αυτό μήπως μετράει; Το γλιτώνω το ban, ή είμαι ανεπίδεκτη περίπτωση;:blingeye2:
Mar 16 2012 12:03
mono → Trivia Spitting Monster
Δεν σου άρεσε το K-on? Θα εισηγηθώ ban. Οι μέρες σου στο .aNiMe//GR είναι μετρημένες αγαπητή μου!
Mar 16 2012 11:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
FUUUUUU-έχεις δίκιο. Πφφφ, τι να πεις. Αλλά μεγάλος μπελάς όντως ρε συ, έκανα edit την μία σελίδα μόνο της ιστορίας και έχω μπερδέψει τα μπούτια μου. Εγώ μη μπερδευτώ με τα χρώματα καμιά φορά...xD
Mar 16 2012 10:34
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έτσι, σ' αφήνουν στην αρχή να χαρείς και μετά πρέπει να υποκύψεις στους κανόνες. Κάτι ήξερε το Κριάρι. Κι εδώ που τα λέμε, είναι μπελάς κάθε φορά να κοιτάς πού πάει πιο χρώμα.
Mar 16 2012 10:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
ΟΚ, ωραία!
Επίσης, όχι ρε συ, είδε ο kakumeika την ιστορία...καιι αυτό που φοβόμουν έγινε. Πρέπει κι εγώ να χρησιμοποιώ χρώματα...
Mar 16 2012 10:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χακούνα ματάτα~!
Α, για σήμερα ισχύει έτσι? Μην περιμένω μόνη μου στην Καμάρα! xD
Mar 16 2012 10:07
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
Ας πούμε κατά τις 6 το απόγευμα, πριν βγουν τα βαμπίρ στους δρόμους.
Mar 16 2012 09:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
Τελικά δεν είναι καλό να ξυπνάς τόσο πρωί...κάθομαι εδώ και $I'm stalking τους πάντες...
Mar 16 2012 09:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed