Community Status Updates
Serestrum → LiosAlfa
χελλοου!
[url]http://www.sendspace.com/file/xeuedc[/url]
η αγγλικη εκδοση των Core Rules του Dark Eye... κατεβαινει αργα... με λιγη υπομονη... XD
Jun 08 2009 21:56
Daf_Chan → Glaurung
well έκανα το τραγικό λάθος να πάω σε μια παραλία λίγο πιο κάτω από τον άγιο κοσμά (χοντρικά προς γλυφάδα μεριά) ε και ήταν επιεικώς χ ά λ ι α. Από Βουλιαγμένη και πέρα την επόμενηυ φορα..για πες κανα anime βλεπεις;
Jun 08 2009 21:47
Zoro → Scorpion
Τώρα μάλιστα, δεν χρειάζεται να απενεργοποιώ το customization σου πια... α, και μισώ τα μεγάλα δάση (αν και μια στις τόσες επισκέπτομαι κανένα), παιδί της πόλης!
Jun 08 2009 21:31
iristella → frikase
Αctually it isnt. Ι was just posering for teh lulz.:hahaha::hahaha::hahaha: Aφού ήξερα που ήξερα την ακριβή ταινία και φάση της σειράς και αναγνώρισα το άκυρο screenshot είπα να το πάω ένα βήμα πιο πέρα....Αν και υπάρχουν ιερά τέρατα εδώ μέσα που θυμούνται και αναγνωρίζουν anime από γραμματοσειρές, τεχνικές σε frame και άλλα τέτοια ωραία πράγματα...
Jun 08 2009 20:55
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[COLOR=black] ([B][U]Εγώ πριν το χτήπημα)[/U][/B] :nanana:Όχι μη δεν το εννοούσα:nanana:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B][U](Γουίρνη Talks)[/U][/B] :madtodeath::madtodeath:Πάρε αυτή και αυτή και αυτή:madtodeath::madtodeath:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][B][/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B][U](Εγώ τώρα) :beaten::beaten::beaten:[/U][/B][/COLOR]
[B][U][COLOR=#000000][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#000000]:tensai:[B][U]Πρόσεχε[/U][/B] τώρα άρχισε να κυνηγάει [U][B]εσένα[/B][/U]:tensai:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]:hahaha::hahaha::hahaha: :drink:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]:tensai:Είδες το δέκατο επισόδιο:oo:;;;Εγώ όχι αλλά το έχω βάλει να κατεβαίνει!!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[U][B][/COLOR]
[/B][/U]
Jun 08 2009 20:29
iristella → Asaph
Asaph σου έσβησα ένα post στο naruto latest chapter thread. Posts που είναι σε στυλ +1 +10 +100 θεωρούνται spam και σβήνονται. Αν συμφωνείς με κάποιον μπορείς να δώσεις και έναν συμπληρωματικό λόγο για την πεποίθησή σου αυτή.
Καλή συνέχεια εύχομαι και happy postu postu.
Jun 08 2009 20:15
Tea-chan → iristella
Mpράβο το καλό μου, μπράβο! Καίγεσαι με ωραία πράματα, εγκρίνω, εγκρίνω! Εννοείς τους Walter και Ronald, ναι; Κρίμας που δε πήρα μέρος κι εγώ! XD Θα ήξερα να τους πω και δευτερόλεπτο!
Για τον shounen-aiνισμό του Naruto έχω ψυχαγωγηθεί από τα fandom του εξωτερικού, ktnxb. Όχι και στην πατρίδα αυτά, spare me the poor het shipper!
Jun 08 2009 19:36
iristella → Tea-chan
ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!:nosey: Οι Rociel και Dizraeli sama παίζει να είναι οι πιο σαδιστικές υπάρξεις στην ιστορία των manga. H λέξη πνευματικά άρρωστος βρίσκει νέο νόημα επάνω τους:kill4u:
Jun 08 2009 19:15
Tea-chan → iristella
Τί αηδίες-ατάκες ειν'τούτες;;; "I wil peel your face like an apple"... με τέτοια πορώνεσαι πουλάκι μου; και σε είχα για της ποιότητας... Τσκ, τσκ... *ξαναχώνεται στο λημέρι της με το fanart και τα fanfics*
Jun 08 2009 19:10
iristella → Tea-chan
Κοίτα φίλτατη αν στο naruto λεγόντουσαν ατάκες όπως, "I ll peel your face like an apple" , " The warmth i felt when i had my face inside a mans intestines" , " I ll take your eyes out and place them in a jar" θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε ορισμένα σημεία δεν νομίζεις? Δηλαδή ο Kishimoto θα μπορούσε να πάρει μαθήματα όσον αφορά τις ατάκες των κακών....
Λίγες Kaori Yuki επιρροές δεν θα ήταν άσχημες πιστεύω.... Τονίζω το λίγες δεν εννοώ να αρχίσει ο Sasuke affair με τον αδερφό του:hahaha::hahaha::hahaha:
Εdit... Επίσης shojo μπορεί να μην γίνεται το naruto αλλά shonen ai με λίγη φαντασία γίνεται άνετα και το έχω αποδείξει:hahaha::hahaha::hahaha:
Edit 2 Στο anime pictures trivia βρήκα το Hellsing Ultimate από την ίσως λιγότερο χαρακτηριστική σκηνή του. Τους γέρους στο μουσείο. Όχι να δεις πόσο κάηκα. Είδα και το 5 τελικά και εμεινα με την αγωνία.....:uhh:
Jun 08 2009 19:05
iristella → NiPPa!!!
Kαλώς ήρθες στο forum Και καλή διαμονή. Να σε πληροφορήσω οτι τα greeklish απαγορεύονται στο forum και καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.
Καλή συνέχεια και καλή διασκέδαση εύχομαι.
Jun 08 2009 14:24
Scorpion → Zoro
Πως τολμας εγω ειμαι καλλιτεχνης και πολυ ευαισθητος πρεπει να ξερεις και το προφιλ μ ειναι αριστουργημα μοιαζει με δασος. :PΑΛλα το αλλαξα το κανα γκρι και μαυρο.Ελπιζω αυτο να σε διευκολυνει λιγο:D
Jun 08 2009 12:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed