Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → Daf_Chan

///
Jun 09 2009 09:45
Photo

Night Wizard Seal → aboumonkey

Βασικα η ιστορια ειναι που εξελησεται μετα(μετα ειναι ολο τοζουμι αλλα τεσπα)Οντως το τενζου τενγκε θα το εβλεπα και εγω και το ειχα ξεχασει αλλα τωρα που μου το θημησες ,θα το δω μολισ τελειωσω το κουροκαμι:)(μεχρι εκει που εχει βγει ...
Jun 09 2009 09:09
Photo

Raven Princess → AristidisK

hello!!!Μολις τελειωσαν οι Πανελλαδικες και βρηκα επιτελους λιγο χρονο να δω ανιμε.Τελευταια ξαναβλεπω τη Sailor Moon αλλα και ενα αλλο shoujo ,το Sugar Sugar Rune.Εσυ?Εχεις δει κατι καινουργιο??
Jun 09 2009 08:55
Photo

ichigo13 → Adventurer

Hehe , εγώ το τερμάτησα με Dreamcast emulator πριν 2-3 μέρες.Από την άλλη βδομάδα θα κατεβάσω και το Shemnue 2 :D!!! Πολύ καλά παιχνίδια πάντως
Jun 09 2009 03:35
Photo

Adventurer → ichigo13

Και να σκεφτεις οτι μολις χθες ξεκινησα να παιζω το Shemue στο Dreamcast μου, μια βδομαδα μετα να εβαζες την εικονα θα την εβρισκα αμεσως :hihi2:
Jun 09 2009 03:14
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Major 117 is out, αν σε πρόλαβα και δεν το έχεις ήδη δει στα Γαλλικά :hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 09 2009 02:28
Photo

aboumonkey → Night Wizard Seal

Γενικά όσα martial arts anime έχω δει μου άρεσαν. Ippo, Tenjou tenge, Kenichi(δε βάζω όσα έχουν καθαρά supernatural powers μέσα). Λέω να ρίξω και μια ματιά στο Grappler Baki. Τελευταία έχω πορωθεί με το manga του Tenjou Tenge. Έχει όσα θέλω από ένα martial arts anime/manga. Καταπληκτικό σχέδιο, ωραίες μάχες, πολύ καλή ιστορία, συμπαθέστατους χαρακτήρες και όμορφες γυναίκες. Έχει και κάποιες ερωτικές σκηνές που πλησιάζουν Hentai αλλά το βάζω στα συν. Μόνο αρνητικό είναι ότι τα scans δεν είναι και πολύ καλά και αν προσθέσεις σ' αυτό και το ότι ο mangaka χρησιμοποιεί περιεργη γραφή σε κάποια σημεία(ιαπωνικά ποιήματα), οπότε θέλει λίγο ψάξιμο στη wikipedia και να γυρνάς μπρος-πίσω τις σελίδες για να καταλάβείς τι παίζει πλήρως(μετά το vol 14 κυρίως). Είναι φοβερά διασκεδαστικό και το anime και το manga του Τen ten.:congrats: To Kurokami το άρχισα με πολλές προσδοκίες, γιατί είχα δει το υψηλο rating του manga στο mangaupdates αλλά το άφησα στο τρίτο επεισόδιο, γιατί πέρα από τη μάχη στο πρώτο επεισόδιο, το υπόλοιπο μου θύμισε και σεναριακά αλλά και από άποψη χαρακτήρων το Shakugan no Shana που δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Jun 09 2009 00:53
Photo

Σορυ για το διπλο,δν ξερω πως το εκανα(χεχεχε)
Jun 08 2009 22:47
Photo

Να σε ρωτησω σου αρεσουν τα martial art???Εγω τρελεαινομαι και μου εχεις θυμησει κατι ανιμ που ελεγα να τα δω και δν τα εβλεπα(χεχε)Αν θες αλλο ενα να δεις ειναι το kurokami προσφατο ανιμ και ongoing ειναι αρκετα ωραιο :)
Jun 08 2009 22:45
Photo

Να σε ρωτησω σου αρεσουν τα martial art???Εγω τρελεαινομαι και μου εχεις θυμησει κατι ανιμ που ελεγα να τα δω και δν τα εβλεπα(χεχε)Αν θες αλλο ενα να δεις ειναι το kurokami προσφατο ανιμ και ongoing ειναι αρκετα ωραιο :)
Jun 08 2009 22:45
Photo

Asaph → iristella

Thanx που μου το πες! Θα προσπαθησω να μην ειμαι τοσο λακωνικη:)
Jun 08 2009 22:40
Photo

Yunancy → Noitora

[B]δεν εχω ιδεα,,,εξαρταται εσυ τι θες αν θα γφτιαξεις τη στολη μονος σου η' αν την αγορασεις...[/B] [B][βασικα δεν μπαινω καθολου ονλινε εδω γιαυτο χαθηκαμε[/B] [B]αν εχεις msn,myspace,facebook, n' hi5 δωστο μου να μιλαμε απο εκει :P][/B]
Jun 08 2009 22:38
Photo

Yunancy → dbgoku

[B]μπα δεν εγραψα και τοσο καλα,βασικα δεν μπαινω παι εδω ονλινε,αν εχεις msns,myspace,facebook n' hi5 δωστο μου να μιλαμε εκει ΧΔ[/B]
Jun 08 2009 22:37
Photo

Glastenen → Tomodachi2

τομο-τσαν, ελπίζω να ξέρεις τον δημιουργό του [URL="http://www.youtube.com/watch?v=UpChJ_iBWqs&feature=player_embedded"]βίντεο που πόσταρες[/URL] γιατί έχει μία [B]φωτογραφία μου μέσα [COLOR=Red]που δεν κάνω καν κοσπλέι![/COLOR][/B][COLOR=Red]![/COLOR] αν ήταν με κοσπλέι οκ νο προμπ, αν και [U]θα έπρεπε να είχε ερωτηθεί κάποιος πριν βγει η φάτσα του στην τούμπα[/U] (και δεν ξέρω και αν έχουν ερωτηθεί οι φωτογράφοι). άλλο να ανέβει στου σπιντ το μπλογκ που το ξέρω, άλλο να διακινείται και άλλου χωρίς να έχω ιδέα.
Jun 08 2009 22:26
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oiiiiiiii!!!! Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!!!Το ένα γεγονός μετά από το άλλο...Rayleigh, Kuma, τι??Ξανα Kuma???:oo:WTF!!! Έλεος δεν αντέχω η γυναίκα άλλες ανατροπές, η εγκεφαλικό θα πάθω ή καρδιακό! Zoro - chin, δεν ξέρω που την είδες την διάσωση, μας βλέπω να σε κλαίμε ομαδικώς!Ευτυχώς για σένα, έχω φίλο ανθοπώλη, τα λουλουδάκια σου θα'ναι πάντα φρέσκα :hahaha:*[SIZE=1]lame death joke[/SIZE]* Σιγά καλέ, μην βαράς, είπα γελάσουμε γιατί μετά από τέτοιο κλάμα που έριξα πρέπει να συνέλθω!:nosey: Παρατήρησα κ στο preview του επόμενου επεισοδίου ότι ο Luffy λέει την ατάκα που μου spoilaρες...Κ με λίγα spoil από τον φίλτατο Kel - chan (btw το second name του πρέπει να είναι Σποιλερμάκης, δεν εξηγείται αλλιώς πως spoilerιάζομαι!) καταφερά να διακρίνω προς τα που οδεύουμε σε σχέση με το manga. Ουφ, υπομονή!Θα έχουμε να σχολιάζουμε πολλά από τώρα κ στο εξής! Όσο για το D Gray Man...: 1.Δεν σου λέω τι κουμάσι είναι ο Tyki Mikk, θα μάθεις μόνος σου (btw γιατί τον λες Franky?:frozen:Του φέρνει κ δεν το έχω πάρει χαμπάρι???) 2.Δεν είμαι Lena-hater απλά από κάποια στιγμή κ μετά σου τα κάνει τσουρέκια (τα συκώτια, ποια άλλα? :P) με το μπλα μπλα της. 3.Manga είπαμε δεν διαβάζω, κάνω μποικοτάζ (lol!)...Το anime είδα κ σου το προτίνω ανεπιφύλακτα γιατί η μουσική του απλά τα σπάει!!! Πλησιάζει κ η δική μου εξεταστική γαμώτο κ κάνει κ ζέστη εδώ, που μυαλό για διάβασμα...:sleepy: Ας ελπίσουμε να στρωθώ...κάποια στιγμή...στο μακρινό μέλλον...
Jun 08 2009 22:05