Community Status Updates
Fingolfin → MisaYoshiko
Αν εννοείς για το Hajime no Ippo, λίγη υπομονή ακόμη και θα βγουν τα επόμενα επεισόδια.
Sorry για την μεγάλη καθυστέρηση.
Jun 09 2009 17:00
Vash Zoro → Seraphimon-T.K.
Γειααααααα. Από θέμα gaming δαίνεσαι από τα καταληλότερα για απορίες άτομα από το φόρουμ. Αν δεν έχεις prob δώσε ΜΣΝ μία η κάνε με add, θέλω να σε ρωτήσω κάτι πράγματα. Αυτά xD
Jun 09 2009 16:48
Noitora → Yunancy
πωπω με ξεχνας συνεχεια...:stubborn:
:Ρ
στο μσν με εχεις απλα μσν ουτε εγω μπενω πολυ....
hi5 εχω να το λινκ για το προφιλ μου
[URL]http://hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=147425486[/URL]
αφου με κανεις add σβησε το σχολιο για προοληπτικους λογους...!:gotit:
tzana!
Jun 09 2009 16:43
the goblin → Shikamaru
tora pou to thimithika h barca phre to kipelaki apo tin united ,bravo
Jun 09 2009 16:20
AristidisK → Yunancy
[COLOR=black]:tensai:Είδες τελικά το CODE GEASS:wooi2::wooi2::wooi2:;;;:wooi2:Φοβερό ANIME δεν νομίζεις;;;:nbleed::nbleed::nbleed:[/COLOR]
Jun 09 2009 15:58
AristidisK → Lelouch
[COLOR=black]:tensai:Είδα που λες και το τέλος και δεν το πίστευα όλη η υπόθεση:frozen: μια κομπίνα μεταξή του LELOUCH:chigau: και του SUZAKU:chigau: αλλά θα προτειμούσα να συνέχιζαι να είναι ένας κακός βασιλιάς:burningbe3: παρά να πεθάνε:rip:ι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένα φοβερό ANIME:smokingg: και το αγαπημένο μου!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
[COLOR=#000000]:tensai:Αλλά άραγε να το μάθαναν τελικά οι Μαυροι Ιππότες:dwarf: ότι ο SUZAKU:chigau: ήταν στο τελευταίο επισόδιο ο ZERO:kakashithumbup:;;;:canthelp:Και τι θα γινόταν μετά:canthelp:;;;[/COLOR]
Jun 09 2009 15:56
AristidisK → Raven Princess
:tensai:[COLOR=#000000]Εγώ τώρα τελευταία πορώθηκα τρελά:dazed: με CODE GEASS:wooi2::wooi2::wooi2: αλλά μόλις έμαθα ότι έχει μόνο 50 επισόδια:frozen: και τα είχα δει όλα έβαλα τα κλάματα:nanana::nanana::nanana:Τώρα λέω να ξεκεινήσω το D GRAY MAN:wooi2: το έχεις δει:drink:;;;Καμειά γνώμη.:emptyonexg1:[/COLOR]
Jun 09 2009 15:43
mysticismlover → Xa0s
axaxaxaxaxa τι θεικη και απιστευτη πικ εχεις βαλει στο προφιλ =D
μαριο μπρος
παρε κι ενα μανιταρακι μαριο [IMG]http://i132.photobucket.com/albums/q5/wolfwood777/Super%20Mario/Mushroom1.jpg[/IMG]
Jun 09 2009 12:26
mysticismlover → MisaYoshiko
ρε μισαρα να σε πω γτ εγω επδ εχω ν μπω καιρο δν 3ερω
γτ δν μπορω ν αλλαξω την πρφ πικ μ?
Jun 09 2009 11:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed