Jump to content

Community Status Updates

Photo

NoDsl

Α να χαθείς βρε. Με συγκίνησες :D Που να χάθηκα ρε φίλος. Φανταριλικια και μετα καπακι δουλεια. Ειμαι Αθηνα τωρα δουλευω. Dsl ακομα δεν εχω αξιωθεί να βάλω, έτυχε και γυναίκα μέσα στο καλοκαίρι, πού χρόνος για pc και anime. Ούτε τα mail μου δεν κοίταγα που λέει ο λόγος. Οταν πήγαινα δουλειά τα έβλεπα μόνο. Και τώρα δουλειά είμαι :p
Jun 10 2009 07:12
Photo

olgidio → Haru-chan

it's one-sama for you :p
Jun 10 2009 05:12
Photo

dOOpLiSSaKoS → Zoro

Ok Ok
Jun 10 2009 02:24
Photo

Zoro → dOOpLiSSaKoS

Γράψε ένα "manga spoiler" καλύτερα δίπλα στην εικόνα που postαρες, δεν είναι όλοι σποϊλεράκηδες σαν κι εμένα για να θέλουν να δουν, έστω κι ένα μικρό γεγονός σαν αυτό που postαρες, που γίνεται πιο κει!
Jun 10 2009 02:20
Photo

Zoro → Korkofilaki

Χοχο, εσένα έψαχνα! Καιρό είχαμε να τα πούμε και μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες/θέματα συζήτησης σχετικά με το DBZ, μιας και πριν λίγο καιρό κατέβασα [B]τα πάντα[/B] στα ιταλικά, από τις 3 σειρές έως και όλες τις ταινίες και ακόμη και το πανσπάνιο OVA που είχε κυκλοφορήσει μαζί με Videogame μόνο στην ιαπωνία! ... και έτσι είπα να ρωτήσω την πιο [SIZE=1][s]καμμένη[/s][/SIZE] ειδική στο θέμα του forum! :'D Έχουμε και λέμε: [B]1)[/B] Ο Brolly, που τόσο μου άρεσε σαν χαρακτήρας, ήταν filler τελικά; [B]2)[/B] Τόσο καμμένη είσαι με το DB αλλά ποτέ δεν σε ρώτησα: ο fave χαρακτήρας σου ποιος είναι τελικά (από DBZ κυρίως, αλλά και από τα άλλα αν θες); Εμένα μου άρεσε πολύ ο Vegeta όταν πρωτοεμφανίστηκε, αλλά ακόμη κι αν βάλω πέρα τις ταινίες, όπου ήταν ελεεινός, ήταν γενικά χάλια κακός... σκότωνε και πρόδιδε φίλους του όποτε τον βόλευε ή αν ήταν αδύναμοι/σε μειονεκτική θέση, όμως όταν αυτός ήταν σε μειονεκτική θέση μυξόκλαιγε και οδύρονταν... προς το τέλος βελτιώθηκε κάπως αλλά και πάλι... oime :frozen: Ο Kakarotto μπορεί να ήταν κλασικός shounen χαλβαδάκος (αν και από τους πρώτους του είδους του, όχι όπως τώρα που ξεχειλίζουμε από τέτοιους), αλλά τουλάχιστον απέδειξε με τον τρόπο του ότι όντας καλός και νοιάζοντας για την ζωή των γύρων σου, μπορείς και να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, και να σε βοηθήσουν στην ανάγκη και να δυναμωθείς εξασκώντας μαζί τους! Επίσης kudos και στον Trunks, του μέλλοντος όμως... που ήταν cool και καλό παιδί... ο του παρόντος ήταν πρώτα arrogant σαν τον πατέρα του και nerd στο GT. :emptyonexg1: [B]3) [/B]Το Special που βγήκε πριν λίγο καιρό φαντάζομαι το είδες ε ( βασικά νομίζω λόγω αυτού μου είχες αφήσει vm παλιά, αλλά βαριέμαι να τσεκάρω :P); Σου άρεσε; Αν και για την πλάκα ήταν κυρίως, άχρηστοι οι κακοί, είχε ωστόσο 2 θετικά imo: Ένα ολοκαίνουργιο και ανανεωμένο Cha-La Head Cha-La που είναι από τα αγαπημένα μου OPs [B][SIZE=1]*αναμνήσεις*[/SIZE][/B], όπως και κάποιες αρκετά αστείες πλάκες μεταξύ Vegeta και Goku, ποτέ δεν τους είχα δει να κάνουν έτσι πιο πριν!! XD Τέλος, έριξα μια ματιά σε μερικά επεισόδια του Kai και ακόμη δεν χωνεύω την φωνή του Goku και ακόμη πιο πολύ του Gohan... :frozen:, πάλι καλά που τα βρήκα όλα στα ιταλικά, όπως τα έχω συνηθίσει... του Krillin πάντως μου άρεσε (πιστεύω φαντάζεσαι γιατί, ε; :P).
Jun 10 2009 01:06
Photo

Yunancy → Noitora

[B]εχω ξεχασει ποιο ειναι το μαιλ σου στο μσν ΧΔ σορρυ[/B] [B]εγω καθε μερα μπαινω μσν αν θες[/B] [B]:P[/B]
Jun 10 2009 00:27
Photo

Yunancy → Noitora

[B]οκ σε προστεσα,βασικα πως μπορω να σβησω το σχολιο σου?^^"[/B] [B]damn u are hot :Pi show your pics XD[/B]
Jun 10 2009 00:24
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Player_By_Post

Ποιανου διπλο account εισαι -.-"
Jun 10 2009 00:02
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Και οι Hokage έχουν καρδιά απ' όσο φαίνεται και δεν σε αδικώ, το επεισόδιο ήταν δακρύβρεκτο!!! :nanana: Έχεμ, η διάσωση ήταν πάντα σχετική για τα δεδομένα της... τουλάχιστον δεν κάθισε να κοιτάει και προσπάθησε να κάνει κάτι!! (πάντως το είπα και στο thread αλλά την αδικούν την waifu μου στο anime τελευταία και δεν την σχεδιάζουν όπως παλιά... σκιάχτρο σαν την Uma Thurman την κάνουν πια... που είναι οι ομορφιές του Water 7 οέο; :zetsubou:) Για τον αγαπητό Σποιλερμάκη νομίζω μπορούμε να του δώσουμε διάφορα ονόματα, με πιο πετυχημένα:[spoiler][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/9551/spoilerman.jpg[/IMG] [B]Spoilerman[/B][/spoiler]ή[spoiler][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1156/spambig.jpg[/IMG] [B]Spammerman[/B][/spoiler]... μέχρι και poll λέω να του ανοίξουμε!! :hahaha: (ελπίζω να [SIZE=1][s]μην[/s][/SIZE] τα δει αυτά!!) 1. Κατάλαβα, τυπικά προτιμάμε τον κακό της ιστορίας! :orly: 2. Ούτως ή άλλος βρήκα άλλη κοπελιά για prof pic:[spoiler][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/640/520851cb4745aefc573e199.jpg[/IMG] [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3087/49741851.jpg[/IMG][/spoiler]Lucy Heartphilia από Fairy Tail :nbleed:, ευχήσου να μην βρω καμία καλή pic και βάλω αυτή!! 3. Επομένως, μιας και σκοπεύω να πιάσω και το manga της σειράς, (κάπoια στιγμή) θα μπορώ να σου ρίχνω κάνα spoiler, σαν sidekick του kel-chan!! XD Εγώ έχω την πρώτη εξέταση σε μια βδομάδα... καλό μας κουράγιο, τουλ θα δω το επικό 405 πριν πάω στο εκτελεστικό απόσπασμα!! :wis:
Jun 09 2009 23:45
Photo

Scorpion → iristella

ok iristella σε ευχαριστω πολυ.
Jun 09 2009 22:36
Photo

Shikamaru → the goblin

δεν ειχα αμφιβολια οτι θα χασουμε απο τη Μαn U,φετος ηταν η χρονια μας και τα σαρωσαμε ολα να φανταστεις επαξα στοιχημα τον τελικο και κερδισα 500 euro!!!!
Jun 09 2009 22:26
Photo

iristella → Scorpion

Hello!!!Kαλά είμαι ελπίζω το ίδιο και εσύ! Το πρόβλημα με τα avatars είναι του forum. Θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν! Ως τότε κάνε λίγο υπομονή και κατανόηση cause the server is tsundere.
Jun 09 2009 22:15
Photo

Scorpion → iristella

Γεια σου iristella τι κανεις :ureshii:.Εχω ενα προβληματακι και θα θελα αν μπορεις να με βοηθησεις λιγακι.Ξερεις παω να αλλαξω αβαταρ παταω αναζητηση επιλεγω την εικονα και μ βγαζει unable το save image.Λεω δν μπορει θα φταει η εικονα παω σε μια αλλη παλι το ιδιο μετα πηγαινω να βαλω μια που ειχα και παλια και παλι το ιδιο μ λεει.Σκεφτηκα οτι θα χει το πσ μ προβλημα αλλα και η αδερφη μ (dark venus) το παθαινει αυτο.Και θελω να σε ρωτησω φταινε τα πσ μας η υπαρχει προβλημα στο forum.:nosey::yawn2:
Jun 09 2009 22:05
Photo

Dark_Venus → Night Wizard Seal

Aσε ρε συ τιποτα ακόμα...
Jun 09 2009 21:54
Photo

Night Wizard Seal → Dark_Venus

Όχι με εμένα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...Κάνε ριφρές την σελίδα ή ξαναπροσπάθησε...
Jun 09 2009 21:36