Jump to content

Community Status Updates

Photo

Korkofilaki → Zoro

Αρχιζουμε λοιπον.:congrats: Greek Dub::hahaha: Καλα, η ελληνικη μεταγλωττιση ειναι epic LOL, γι' αυτο και μου αρεσει απο κωμικης αποψης. Κατι σαν την επικη μεταγλωττιση του Kabamaru. Αντι να την βριζω γελαω με τις φωνες, μη ζηταμε και πολλα απο τις ελληνικες μεταγλωττισεις. Τωρα τελευταια μονο εχουν φτιαξει καπως τα πραγματα σ'αυτον τον τομεα των anime/cartoons. Αλλα εχω απορια σχετικα με τα ελληνικα επεισοδια, απο που στο καλο τα πηραν και τα μεταγλωττισαν; Κατα καιρους εβαζαν ενα γαλλικο ΟΡ, αλλα απ' οσο εχω προσεξει τα ονοματα που χρησιμοποιουν ειναι σαν αυτα του ιταλικου dub; Αν εκαναν τη σειρα τοσο μπαχαλο, λογικο ειναι να ειναι ετσι το ελληνικο dub και να αλλαζουν τα ονοματα 15 φορες στο ιδιο επεισοδιο... (Tυχαια στο YouTube ακουσα και το γαλλικο dub... τι ηταν αυτο! Σαν αδρφες μιλαγανε, ειδικα ο vegeta...) Videl: Ε ναι, το μαλλι πιο καλο ηταν κοντο. Κι εμενα δε μ'αρεσαν τα μαλλια που ειχε μετα απο αυτο. Τα κοτσιδακια τρωγοντουσαν καπως αλλα την εδειχναν πιο μικρη. Και δε νομιζω να της πηγαινε ελευθερο το μαλλι, δε θα εφερνε και πολυ σε fighter χαρακτηρα. :nosey: Ναμεκιανοι: Στην αρχη, με τον "γερο" Piccolo, το θεμα ηταν "μουσικα οργανα". Ο Piccolo ειχε ξερασει κατι βοηθους με ονοματα οπως Tambourine και Cymbal. Πιο μετα ομως, και ο πλανητης Namek αλλα και τα ονοματα των Ναμεκιανων εχουν σαν θεμα τα σαλιγκαρια. Ο Nail π.χ. βγαινει απ'το snail, και καποιος αλλος που λεγοταν Cargo βγαινει απο το escargot. Namekuji επισης σημαινει γυμνοσαλιαγκας. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη, εχουν κατι να κανουν με slang words στα ιαπωνικα. Αν ψαξεις σε διαφορα DBZ fansites θα βρεις κι αρκετους πινακες/λιστες με τις σημασιες των ονοματων. Αλλες σειρες: Λοιπον, εχω πολλες αλλες σειρες που μου αρεσαν, αλλα στην κορυφη μαζι με το DB ειναι λιγες αυτες που πραγματικα με ενθουσιασαν. Τα τοπ μου ειναι φυσικα το DB/Z, Fullmetal Achemist, Rurouni Kenshin και Slayers (<- σ'αυτο αρχισα να βαζω και ελληνικους υποτιτλους). Ασχοληθηκα καμποσο και με Naruto και One Piece, και ιδου τα αποτελεσματα: Naruto: Ειδα αρκετη απο τη σειρα αλλα δεν καταφερε να με ενθουσιασει. Βαρεθηκα να ψαχνω ποιος νιντζα ειναι ποιος, και ποιος νιντζα εχει σκοπο της ζωης του να φαει ποιον. Αποφασισα να το αφησω στον αδερφο μου.:yawn2: One Piece: Ειδα λιγο κι απ'αυτο και αποφασισα πως εχει μεγαλες προοπτικες να μου αρεσει (καθως και αρκετες ομοιοτητες με DB). :orly:Θα συνεχισω καποια στιγμη, οταν βρω χρονο (καταλαβαινω τη φραση otakuism is killing me περισσοτερο απ'οσο νομιζεις, κι εγω στην ιδια φαση ειμαι):nanana: Μιας και ανεφερες και το Berserk, του εχω ριξει κι αυτουνου μια ματια αλλα αποφασισα πως ειναι πολυ "βαρυ" για μενα. :uhh:Θελω τα anime μου να εχουν γελιο. Το πιο σοβαρο που αντεχω ειναι το manga Blade of the Immortal. Extra: Aφου δεν εχεις χρονο για το DB manga, μπορεις να ριξεις μια ματια στη σειρα Neko Majin Z του Toriyama. Ειναι πολυ μικρη (5 κεφαλαια μονο) και ειναι κατι σαν συνεχεια/παρωδια του DBZ. Bye for nao:byejg9:
Jun 14 2009 16:44
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Aυτο το ανιμε λεγεται Plawres Sanshiro.Ειναι παλιο κλασσικο ανιμε στην Ελλαδα οποτε λογικο να το ξερεις.Αμα 8ες να το κατεβασεις μπορεις να πας εδω: [url]http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=&category=2&active=1&tor_page=10[/url] Exei τοσο το οστ οσο και ολοκληρη τη σειρα-Ελπιζω να σε εκανα χαρουμενη:byejg9:
Jun 14 2009 16:39
Photo

Scorpion → GkLoc

Γεια χαρα gk τι λεει ,πως πας??Ξερεις επειδη τελειωνω το berserk ελεγα να αρχισω κανα dragonball,αλλα στο dragonball ειναι πολυ μικροι και ηθελα να σε ρωτισω αν αρχισω το dragonball z θα το καταλαβω αν δν εχω δει το κανονικο?
Jun 14 2009 16:31
Photo

FunkyFisch → I_am_Neji

Ελα χριστίνα πως πάει το μαλλάκι;
Jun 14 2009 16:05
Photo

Dark_Venus → kelborn3

:gotit:
Jun 14 2009 16:01
Photo

Dark_Venus → kelborn3

ΟMG, τι μου θυμησες με την profile pic σου...! Το έβλεπα και γώ μικρή αυτό. Πώς λέγεται;
Jun 14 2009 16:00
Photo

FunkyFisch → Christie Valentine

Ελα!Ναι ειχα "ντυθει" τότε !Σοζ που απαντω τόσο αργα απλά δεν έχω pc τους τελευταίους μήνες λόγω διαβάσματος...Από Τετάρτη όμως...
Jun 14 2009 15:52
Photo

I_am_Neji → DarcRose22

Thanks gia to request babe :)
Jun 14 2009 15:49
Photo

Night Wizard Seal → Aeria_Gloris

Θα συμφωνησω :)
Jun 14 2009 14:38
Photo

lily → Yo! Master

yo! nai! YOROSHIKU [I] [/I]ONEGAI SHIMASUUUUUUU!!!! πως εισαι? Ηρθες στο anime παρτυ?
Jun 14 2009 13:16
Photo

Noitora → Yunancy

ναι ναι βρηκα τελικα!! χθες δν μπορεσα να μπω ημουν σε παρτυ..σημερα το βραδυ θα μπω παντως..
Jun 14 2009 13:14
Photo

Tea-chanMad_Hatter

LOL! Ναι, αυτή ήταν. :P
Jun 14 2009 12:33
Photo

Dark_Venus → mysticismlover

Φαντάζομαι... :) Να σαι καλά.
Jun 14 2009 11:33
Photo

Dark_Venus → Zoro

Aw....How sweet indeed....:wooi2::gotit: Ο Ζoro kun δεν θέλει το κακό μου χεχε....:wooi2: [SPOILER]([I]Και κάπου στην Ιταλια ένας νεαρός με το όνομα [... ]γνωστός όμως ως Zoro, βαδίζει αγέρωχα. Κατευθύνεται προς ένα απόμερο καφέ και περιμένει τους συνεργάτες του να φανούν. Σε λιγότερο απο πέντε λεπτά καταφτάνουν τρείς μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. "Αργήσατε." είπε αυστηρά. Εκείνοι φάνηκαν να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο οτι ο όμορφος νέος μπορεί να θύμωσε και απευθείας έσκυψαν το κεφάλι. "Sumimasen, master. Ποιόν Καθαρίζουμε σήμερα...;" Ο άδρας με το ψευδόνυμο Ζορό, δείχνει το άβαταρ της κοπέλας που πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιταλικής μαφίας. "Όπως επιθυμήτε." Οι τρείς άνδρες σηκώνονται απο το τραπέζι και τον αφήνουν μόνο. Ο Ζορό χαμόγελά και παρακολουθεί τις φιγούρες τους να απομακρύνονται. Σε λιγάκι, θα είναι η δική του σειρά να φύγει.) [/I]Εκτός αν έχεις death note, οπότε το παραπάνω σενάριο είναι ακυρο...[/SPOILER] Πλάκα πλάκα και γώ κάποια στιγμή πρέπει να save my own day αλλα βαριέμαι πολύ...:nanana: Τα κομμάτια που ανέφερες απλά τα Σ Π Α Ν Ε... Εγώ τους γνώρισα μεσα απο το scars και τυχαία άκουσα το getting away with murder.... So take me (take me) and let me in Don't break me (don't break me) and shut me out I'm burning in the heavens, and I'm drowning in a hell And my soul is in a coma, and none of my friends can tell That I'm reaching out and getting nothing, this is just story of a broken soul As days go by my heart grows cold I can't seem to let this all pass me by ..
Jun 14 2009 11:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

i think its ok now
Jun 14 2009 11:12