Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → kelborn3

Χάρηκα Μάκη. :) Xεχε πιστευω πως ναι ^_^ Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι. :)
Jun 14 2009 22:13
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Και μενα με λενε Μακη.Χαρηκα για την γνωριμια.Και πανω απο ολα ελπιζω να χαρεις τα ανιμε που σου προτεινα:hero:.
Jun 14 2009 22:10
Photo

Dark_Venus → kelborn3

Αχ τέλεια, ευχαριστώ και πάλι :) Με λένε Μαρία btw. :) Το πιο πιθανό είναι να αρχίσω ή το maria+holic ή το k-on θα θελα να δώ κάτι πιο ανάλαφρο. :D
Jun 14 2009 22:05
Photo

Kakashinote → acid black cherry

μπορεις να μου πεις το site που ειπες οτι ειδες ολα τα batfink? καλα απορω πως το εβλεπα. ηταν τοσο απλοικο και ψιλο-ηλιθιο....αλλα κατι με κολλαγε σε αυτο!
Jun 14 2009 22:04
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Kαλα δεν ειμαι και ο εξπερτ-υπαρχουν πολλοι καλυτεροι.Παντως αμα σου αρεσουν γενικα ανιμε οπωε το dmc,vampire knight και τετοια 8α σου προτεινα να πιασεις μετα το monster το trinity blood.Πολυ πιο ελαφρυ σε σχεση με το monster(bασικα τα περισσοτερα ειναι πιο ελαφρια:oo:) και μετα αν σου αρεσε να πιασεις το speed grapher. Aπο σειρες παλι που βγαζουν απιστευτο γελιο 8α προτεινα το εξαιρετικο maria+holic και το k-on.Το δευτερο δεν το εχω δει αλλα διαβαζω οτι δινει ρεσιταλ
Jun 14 2009 22:00
Photo

Glaurung → Daf_Chan

///
Jun 14 2009 21:59
Photo

Dark_Venus → kelborn3

Χμμμ δεν έχω τις δικές σου γνώσεις για να τα κατατάξω. Μου αρέσουν όμως όσα έχουν έντονη πλοκή και μυστήρια ατμόσφαιρα όπως το Death Note το Monster, το Vampire Knight, το Devil may Cry etc. Μου αρέσουν όμως και όσα έχουν γέλιο όπως το School Rumble (δυστυχως παρόμοιο δεν ξέρω αν υπάρχει...)
Jun 14 2009 21:52
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Eγω για να πω την αλη8εια ειχα απογοητευτει με το τελος του vampire knight-τα τελευταια επεισοδια δεν ηταν οπως στο μανγκα(το οποιο ακομα συνεχιζεται)και δεν με εφτιαξαν οσο 8α η8ελα.Παντως αλη8εια ειναι οτι εγινε καλη μεταφορα απο το μανγκα στο ανιμε και ειδικα για τις fangirl των bishounen.Eμενα απο την σειρα 8α μου μεινει αξεχαστο το ιντρο της 1 σεζον.Το οποιο τα εσπαγε αγρια. Εσενα τι ανιμε σου αρεσουν κυριως?
Jun 14 2009 21:47
Photo

FunkyFisch → DarcRose22

Aa wrea!Egw kapote eixa tin faeini idea na arxisw ligo sxedio (tin eida poly mangaka) kai na valw merika pragmatakia sti selida mou...Ta vlepw twra k gelaw!To kalokairi 8a ksanarxisw na mpenw kai 8a anevasw merika kainouria! P.S.:Tsekara k tis photos sou.Wrees!Edeika ekeines me ta louloudia!Exeis DSLR?
Jun 14 2009 21:42
Photo

Dark_Venus → kelborn3

Σωστα... :P Δε το θυμώμουν ακριβως :P Nαι ναι εχω φαει γερο κόλλημα ρε συ πραγματικά. Οπως και με το Vampire Knight που το τελείωσα εχθές... Είχε πολλές ανατροπές και η πλοκή ήταν τρομερή. :D
Jun 14 2009 21:38
Photo

zade → Skiarxon

Yo Nigga ! What da fug ya doing ? Exams an' shit ? Man i tell ya tha's bull' I study bout 8 to 10 hours ' day . I almost burn my brains.
Jun 14 2009 21:37
Photo

Night Wizard Sealroriconfan

ΟΟΟΟ ....Wellcome back rori...μπορώ να σου πώ για κάτι αλλαγές που θέλω να κάνω στο θρέντ Best martial,superpower series... Άλλαξα το D gray man απο 8 σε 10 (και άλλαξε το, λάθος εκανα πλζ) Μέτα έβαλα Τένζου τένγκε 9 Kurokami the animation 7 One piece 9 Και το μπλίτσς από 8 το πήγα 7 Kai Full metal alcemist Brotherhood 10
Jun 14 2009 21:28
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

E γουστα ειναι αυτα-ο κα8ενας με την τρελα του.Παντως το monster δεν πρεπει να το σταματησεις με τπ.Ειναι πραγματικα απιστευτο και η ιστορια και η τροπη του σε κα8ηλωνουν.Εγω και τα 75 τα εβγαλα σε 2 βδομαδες και δεν το χορτασα:nanana:.Ελπιζω να σου αρεσει μεχρι το τελος ΥΓ το one piece το εβαζε το alter(bad mode on-για την πουτανια:hahaha:)
Jun 14 2009 21:22
Photo

Night Wizard Seal → gexion

Οχάιο my friend ,βλέπω σου αρέσει να σχεδιάζεις όπως και εμένα ....Και ωραία άνιμ παρακολουθείς :) Είμαι ο πολύδωρος ,χάρηκα :)
Jun 14 2009 21:17
Photo

Daf_Chan → Zouhan

Ε έτσι κ έτσι, την Τετάρτη τελειώνουμε..Εσύ πώς τα πας με τη σχολή;; (και τι είπαμε οτι σπουδάζεις; :P )
Jun 14 2009 21:14