Jump to content

Community Status Updates

Photo

ayame → miko-chin

nice siggie! from which manga?
Jun 13 2009 20:55
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

Thanks for the invite man,Happy to be your friend!^_^ Εχουμε και σχεδον τα ιδια γουστα στα Anime aka Endless Shonen oeooooo.......
Jun 13 2009 20:53
Photo

Stefi-chan → mysticismlover

No prob, και ναι, εγώ δεν μένω μέσα Πάτρα και έχω ακούσει ότι είναι χάλια, τεσπα...
Jun 13 2009 19:59
Photo

the goblin → SakuraBiyori

kala kai ego........tora oi eksetasis telionoun se merikes meres kai meta ksekourasi
Jun 13 2009 19:36
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black] :tensai:Εγώ τώρα ξεκείνησα το VAMPIRE KNIGHT:chigau: και είναι ωραίο μέχρι αυτό το σημείο:wooi2: ελπίζω να έίναο όλο ωραίο!!!:wooi2: Και καλύ τύχη και στο επίμενο διαγώνισμα!!!:drink:[/COLOR]
Jun 13 2009 18:45
Photo

Night Wizard Seal → Aeria_Gloris

Οοοοο ακούς ντιστέρμντ???ΧΕΧΕ Well Done !!!!
Jun 13 2009 17:33
Photo

Tenshi → alex90

yooo...ελα..ο Αγγελος ειμαι!!! οταν μπορεσει στειλε με ενα ΠΜ τις φωτο!! ;)
Jun 13 2009 17:19
Photo

Yunancy → Noitora

[B]λολ οκ θα ειμαι το βραδυ![/B] [B]βρηκες καπελο???[/B]
Jun 13 2009 17:03
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχα κάτι κακό πήγες να πείς για να με αποκαλέσεις πανέξυπνη καστανούλα, αλλα τέλος πάντων...:wooi2: Duty Calls?Χα! Busted! Ωστε ζείς διπλή ζωή; Are you going to save the day? :blingeye2: C ya muster.:byejg9: "Somewhere beyond happiness and sadness I need to calculate What creates my own madness And I'm addicted to your punishment And you're the master And I am craving this disaster"
Jun 13 2009 16:37
Photo

Dxs → Yunancy

οντως μια χαρα ειμαι , εσυ?
Jun 13 2009 16:27
Photo

Zoro → Dark_Venus

Master Zoro, nuff said... και πείραξε με όσο θες! :wooi2: Kορο... nothing, πανέξυπνη καστανούλα! :wis: Naisu, πλησιάζει καλοκαίρι και οι δουλειές μαζεύονται... oh well, duty calls (and not nature :P), cu later trusty follower!! ;D
Jun 13 2009 16:26
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχα αν το έλεγε κάποιος άλλος αυτό θα απαντούσα, αλλα με εσένα εχω συμβιβαστεί στην ιδέα, master Zoro. Να μην σε πειράξω όμως και λιγάκι; Κορο...?τι; :P Χμμ δεν ξέρω, μάλλον θα περνάω συχνά... (aka δε με ξεφορτώνεσαι :P )
Jun 13 2009 16:16
Photo

Zoro → GkLoc

Never mind dude, θα κάνεις καλύτερα!! ;D OK then, πέρνα να χαιρετήσεις και στα άλλα μέρη αν είναι και θα τα πούμε καμιά απ' αυτές τις μέρες... την Παρασκευή λογικά θα είμαι ελεύθερος (μετά την πρώτη μου εξέταση, Kami tasukete! :hot:). Καλή συνέχεια και κουράγιο αυτές τις μέρες!! ^^
Jun 13 2009 15:59
Photo

GkLoc → Zoro

Οντως θα μπορουσα να το ειχα κανει καλυτερο,αλλα απλως i was just killing some time,Σκεφτηκα αυτην την εναλλαγη να την βαλω στην μεση,με τον Luffy να σηκωνεται και να παιρνει τα πανω του και τον Usopp να λεει "You are not alone" αλλα βαριομουν και το εβαλα στο τελος! Εβαλα Disclaimer διοτι θα ειχα προβληματα μετα,σε ενα μου βιντεο μου ελεγε κατι για Copyright infrigments,και για να μην ξαναεχω προβλημα θα βαζω σε καθε μου βιντεο απο εδω και περα αυτα... Πω παιζει να ειναι απ'τις τελευταιες φορες που μπαινω σημερα,παω σε λιγο Σητεια μιας και ο Elo Cook γυρισε για λιγο,θα ερθω αυριο το βραδυ ξεκολωμενος,την επομενη εβδομαδα γραφω καθημερινως,και εχω και φροντιστιρια,και μαλλον το Σαββατο φευγω,οποτε μπορει να ξαναμπω την παρασκευη το μεσημερι,η και αυτες τις μερες καποτε το μεσημερι,απο εκει και μετα θα με χασετε για εναν μηνα και βαλε...
Jun 13 2009 15:52
Photo

Zoro → Dark_Venus

:hahaha: pwned!! Περίμενα καμία απάντηση του στυλ "ούστ και δεν είμαι δουλάρα" κλπ κλπ, ενώ όχι μόνο το πήρες ήρεμα, αλλά βρήκες τρόπο να μου την πεις κιόλας... εύγε, my apprentice!! :D Btw το comeback σου είναι προσωρινό (aka θα ξαναχάσω το μοναδικό κορο... άτομο που συμπαθώ :cry:) ή σχεδιάζεις να περνάς συχνά από το site πια; :ureshii:
Jun 13 2009 15:50