Community Status Updates
lily → FunkyFisch
Χαχαχααα! Φανταστηκα ηταν! Αν πέρασα στη Θεσσαλονίκη φέτος??? Τελειοφοιτη Καστοριας ειμαι. Απο κει ξερω και τον Αγγελο. Εσυ? Απο δω δεν εισαι?
Jun 18 2009 19:25
samurai_pizza_dora → Glastenen
Lol για αυτό μπορώ να κάνω εξαίρεση! :hahaha:
Αλλα κατα τα άλλα, σημερα το πρωι καταριομουν τη μητερα φυση και ευχομουν ολα να γίνουν μεταλλικα. :P
Jun 18 2009 19:20
Glastenen → samurai_pizza_dora
κοίτα ένα σατανικό μαμούνι
[IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Z5SK8nETL._SL500_AA280_.jpg[/IMG]
Jun 18 2009 19:05
Sins → MisaYoshiko
χαχα δικιο εχεις! Με εκφραζει απολυτα! παντως αν ξαναδω ποστ σου με υφακι και γενικα οποιασδηποτε ψηλομυτας εγω παλι θα αντιδρασω. Τωρα οτι και να λες δεν με αφορα. Αντιος
Jun 18 2009 18:58
SouLSLayeR → solitarystrider
Εχμμ...
Μήπως κατα τύχη σε λένε Στέλιο? Έχω ένα φίλο που συνήθως χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο username!
Αν κάνω λάθος συγνώμες και welcome to teh forumz! :)
Jun 18 2009 18:57
MisaYoshiko → Adventurer
adventurer μολις με εσωσες εμενα και το I My Me! Strawberry Eggs που ειχε κολλησει γτ ηταν απο boxtorrent ευχαριστωωωωωωωω
Jun 18 2009 18:52
MisaYoshiko → Sins
οπως φαινεται συνεχιζεις ενω ειπες οτι δε θα το κανεις. αυτοαναιρεισαι...δεν θυμαμαι να παραδεχτηκα ποτε αυτα που ειπες, ειπα μονο οτι δε σε αφορα τι κανει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει. η λεξη κομπλεξικος που χρησιμοποιω ειναι επειδη σε εκφραζει απολυτα
Jun 18 2009 18:45
MisaYoshiko
οπως φαινεται συνεχιζεις ενω ειπες οτι δε θα το κανεις. αυτοαναιρεισαι...δεν θυμαμαι να παραδεχτηκα ποτε αυτα που ειπες, ειπα μονο οτι δε σε αφορα τι κανει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει. η λεξη κομπλεξικος που χρησιμοποιω ειναι επειδη σε εκφραζει απολυτα
Jun 18 2009 18:44
Sins → MisaYoshiko
Απο οτι φαινετε και εσυ ασχολησε μαζι μου αντι για τα ανιμε. Και δεν σε εχω δει ποτε μου απο κοντα πως να σου μιλησω? Αν νοιωθεις αυτο που ειπα μολις θα καταλαβεις οτι ουτε καν ηξερα τι κανεις. Απλα οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε. Δεν εχω ερθει σε καμια προβολη. Βασικα μονο σε μια και δεν ηξερα κανεναν. Και δεν ηταν σε εκεινη που καποια φωναζε. Και η λεξη κομπλεξικος που χρησιμοποιεις συνεχεια σε τι οφειλετε??
Jun 18 2009 18:41
MisaYoshiko → Sins
και εδω πρεπει να γραφεις με ελληνικα, μια ερωτηση σε mod θα σε πεισει.
το να μιλας ευθεως δεν εννοω απο δω αλλα οπως πολυ καλα καταλαβες εννοω εφοσον σε ενοχλησε κατι που εκανα η κανω επανειλημμενως οπως φανηκε απ αυτα που ειπες, ας το λεγες απο κοντα. απλα κανεις οτι δεν το καταλαβες γιατι δεν ξερεις τι να απαντησεις. σε περιμενω λοιπον να μου πεις απο κοντα οτι εχεις.
οσο για το αν μου την λες...εγω γιατι δε νιωθω ετσι? συνεχιζω να σε βλεπω σαν εναν κομπλεξικο που ειναι σε ανιμε φορουμ και αντι να ασχοληθει με τα ανιμε ασχολειται με την παρτη μου.
Jun 18 2009 18:35
Sins → Scorpion
Ευχαριστω πολυ! Θα την τσεκαρω! Καθε ποτε ειναι η ενημερωση για το dragon ball KAI ξερεις? Εννοω καθε ποτε εβγαινουν επεισοδια??
Jun 18 2009 18:28
Night Wizard Seal → gexion
Πάντα την αλήθεια λέω...:)Πραγματικά σχεδιάζεις εκπλήκτικα και θέλω να σε έχω σένσει :)(χεχεχε)....ΑΑ θα σε κάνω άντ και στο μσν...Αν δεν σου κάνω σημερα αντ κάνε μου εσύ και θα σε ασεπτάρω.Αύριο δίνουμε το τελευταίο μάθημα (ΑΜΗΝ (nod))...
:)
Jun 18 2009 18:25
Scorpion → Sins
[URL]http://www.dragonballz-videos.com/[/URL] αυτη ειναι μια καλη ιστοσελιδα για dragonball αν θες να τα βλεπεις online !
Jun 18 2009 17:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed