Community Status Updates
Psylock → gexion
Όχι για αυτό, αλλά γιατί θεωρούν ως αντικειμενική και ουσιαστική μόνο τη γνώμη του εγχώριου κοινού. Αλλιώς δεν θα βγάζανε και τόσα καμένα πράγματα αν οι ίδιοι πρώτοι από όλους δεν τα καταναλώνανε. Με λίγ λόγια αν αύριο τα Ιαπωνάκια αποφασίσουν ότι Naruto stop, τότε Naruto stop και σε όποιον αρέσει.
Jun 20 2009 13:27
Psylock → gexion
we are all braindead, we just dont know it.
Μαζοποίηση FTW.
Το πιό ωραίο είναι πως την μαζοποίηση αυτή την θέτει το Ιαπωνικό κοινό και όχι εμείς :D .
Jun 20 2009 13:13
iristella → Serestrum
Αχάριστε..... :uhh:
[spoiler=push the button i dare ya][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/dogs_kiss_uzausa-1.png[/IMG][/spoiler]
Jun 20 2009 12:59
Emmanouela → mysticismlover
Αμα ειναι παραξενια να μην σου αρεσει η μπυρα τοτε ειμαι και εγω παραξενη γτ δεν μου αρεσει το αλκοολ γενικως!
Και εχω μια απορεια...........ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΡΙΖΖΑ??? Μα καλα ποσο ανωμαλος παιζει να ειναι καποιος??? :P
Jun 20 2009 12:53
Serestrum → iristella
ζηταω πολλα ε...? μετα λενε εμας τους αντρες οτι ολο εκει εχουμε το μυαλο μας...
Jun 20 2009 12:48
Tsunade-sama → kelborn3
Καλό μου άλλαξε αυτή την συνήθεια των greekenglish...αρχίζει να επηρεάζει την ορθογραφία σου...!
Κ ναι το bishounen δεν το αλλάζω...είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα μέσα στον κικεώνα των εξετάσεων (τι είπα πάλι η ποιήτρια?).
Για να καταλάβεις σε τι αποχαύνωση έχω φτάσει ξεκινάω εξετάσεις την προσεχή τρίτη με 3 μαθήματα (από τα 5 συνολικά!) εκ των οποίων το ένα προφορικό κ έχω λιώσει στο διάβασμα εδώ κ 2 βδομάδες.Είμαι τόσο αποχαυνωμένη που ανυπομονώ να βγει το νέο επεισόδιο του 07-ghost...:dazed:
Jun 20 2009 12:48
Nighteyes → Melkor
Τι μου κάνεις βρε Θανάση...:erk:
:hahaha:
Και το συζητούσαμε πρόσφατα με την mysticismlover. Ούτε βαλτός να ήσουν.:congrats:
Jun 20 2009 12:40
iristella → Serestrum
Αντι να λες που για μια φορά έχω βγάλει το σκασμό και δεν έχω κάνει ΚΑΝ νυξη για ειδύλλιο μεταξύ badou και Heine και ούτε καν συλλογισμό για το ποιος θα ήταν ο seme Και ποιος ο Uke σε υποθετική μεταξύ τους κατάσταση διαμαρτύρεσαι και από πάνω.
Ε σόρρυ κιόλας αλλά έτσι όπως κοιτάγονταν οι δυο τους(o haine και η Νaoto) σε μια φάση (αλλά και άλλες) δεν άντεξα. Δεν φταιω εγώ αν αυτόι οι δυο κανουν τόσο καλό δίδυμο στην μάχη (they should also try their compatibility in bed too maybe that would fix their attitude too :hahaha::hahaha:).
Jun 20 2009 12:39
Psylock → gexion
Κανένα πρόβλημα για το διπλό post, είναι λογικό γιατι είναι φορτωμένος ο server του site.
( Μαζευτήκαμε πολλοί και βάρινε, πρέπει να κάνει δίαιτα :D ).
Όσον αφορά τα OP, B, NS (έβαλα τα αρχικά για να μην καρφωθώ :) ) είναι massive anime (Θέλουν να πούν κάτι αλλά είναι για τη μάζα περισσότερο).
Jun 20 2009 12:38
AngelPoTaGaTo → AristidisK
σε καταλαβαίνω και εγώ κάνω χρήση των anime:smokingg: και το ευχαριστιέμαι.:bike::hahaha: δεν μου 'ρχεται κάτι για να δεις:emptyonexg1:... μμμμμμμ... έχεις δει το Neon Genesis Evangelion? είναι ένα από τα κλασικά.:thatsit: αν όχι δες αν σ' αρέσει και πες μου.
Jun 20 2009 12:30
MisaYoshiko → Atridis
εγω δε θα κανω.. μπορεις να κανεις εσυ απλα στο ειπα για να ξερεις οτι δε θα εχει κληρωση κλπ. εγω μια φορα εχω κανει μονο, εκεινη που με γνωρισες, αλλα ετοιμαζω πολλα και ωραια απο σεπτεμβρη:Ρ προς το παρον οχι..
Jun 20 2009 12:10
Cassiel → Six Winged Angel
Σε μαγαζί με καλλιτεχνικά και είδη ζωγραφικής. Αλλά αν δεν ζωγραφίσεις πάνω σε άσπρο ύφσμα ( όπως εγώ στην σημαία ) ή με -μαύρο- μαρκαδόρο ( όπως εγώ στον μανδύα ), και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις γιατί το χρώμα αλλειώνεται ή δεν μένει καν. Πάνε εδώ να δεις και την ιστορία του Adventurer :P :
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=320143#post320143[/url]
Jun 20 2009 11:50
FunkyFisch → lily
E τότε όντως δεν ειναι αυτός που λέω γιατι αν τσεκάρεις το τελευταίο μήνυμα από πάνω σου,θα καταλάβεις τι έλεγα για το ...melloriin...Ο φίλος σου είχε ντυθεί τιποτα για να τον καταλάβω;καμία φωτο ίσως;
Jun 20 2009 11:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed