Jump to content

Community Status Updates

Photo

Psylock → Aeria_Gloris

Να πώ την αλήθεια αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ο ρεαλισμός που είχε, παρά τον παραφυσικό χαρακτήρα των δυνάμεων των contractor. Αν μπορείς να πιάσεις το νόημα στο τελευταίο επεισόδιο εκεί που όλοι λένε [spoiler] " You are a human pretending to be o contractor" [/spoiler]. Αν το συνδιάσεις με το πώς λειτουργούσε ο Hei μέσα στο Heaven's Gate θα καταλάβεις πολλά για τη μοναδικότητα του χαρακτήρα.
Jun 20 2009 18:56
Photo

Psylock → gexion

Δεν ασχολούμαι πιά με 3τοβάθμιες, μου παίρνουν πολύ λίγη ώρα και απλά έχουν πολλές πράξεις. Πιό πολύ νόημα έχει να λύσεις προβλήματα με Simplex... :D.
Jun 20 2009 18:52
Photo

Tenshi → Adventurer

Χαχα...καφε λεει!! Το οτι σπουδαζεις Μαθηματικο δεν σημαινει οτι θα τον ξες μονο εσυ!!meh :P και εμεις επιστημονες ειμαστε....εμμ για !! ;)
Jun 20 2009 18:27
Photo

Six Winged Angel → Cassiel

i see! thanks man \o/ ναι την είδα XD απλά τα έσπασε το ποστ! :p
Jun 20 2009 18:04
Photo

MisaYoshiko → Atridis

ναι θα ερθω..θα ερθω και μεθαυριο ομως..
Jun 20 2009 17:46
Photo

mysticismlover → Adventurer

just a guess =D δεν τα μπορώ τα μαθηματικά #_# και ούτε αυτά μπορούν εμένα =Ρ
Jun 20 2009 17:38
Photo

Adventurer → mysticismlover

Μα πως το μαντεψες;;; :shock::shock: :P
Jun 20 2009 17:35
Photo

mysticismlover → Adventurer

μήπως είσαι μαθηματικός ? :wis: [λέω εγώ τώρα :hahaha: ]
Jun 20 2009 17:34
Photo

Atridis → MisaYoshiko

ok thanks για την ενημερωση,θα περιμενω να δω τα ωρεα cos που θα κανεις:)Λιπον θα τα πουμε στο παρτυ στις 4 ,και στην προβολη του dragon head στης 29 ((θα ερθεις στην προβολη εε??))
Jun 20 2009 17:14
Photo

lily → FunkyFisch

Ακυρο ακυρο ακυρο!!! Δεν λεμε για τον ιδιο!!! Πήρα μπρος!!!
Jun 20 2009 16:32
Photo

Tenshi → Adventurer

Σου λεει κατι αυτο το ονομα !! ? Jan L. A. van de Snepscheut hehe
Jun 20 2009 16:02
Photo

Adventurer → mysticismlover

LOOOL! Με πεθανες με το "Be rational / get real" demotivational :rofl:
Jun 20 2009 15:33
Photo

Scorpion → Sins

καθε σαββατο νομιζω αλλ δν ειμαι και σιγουρος γτ την ανακαλυψα προσφατα την ιστοσελιδα και δν τα γνωριζω καλα.
Jun 20 2009 15:14
Photo

Psylock → gexion

Δεν ξέρω για σουβλάκια αλλά εγώ μόλις έφαγα κάτι αυγά μάτια, κάτι γίγαντες με λουκάνικα και ήπια και τα ουζάκια μου και είμαι... πίου πίου.
Jun 20 2009 15:09
Photo

Psylock → Aeria_Gloris

Αν δεν τους άρεσε το σενάριο του Darker than Black στο τέλος τότε καλύτερα να πάνε να βρούν καμία γυναίκα... ούψ μιλάμε για Ιάπωνες οπότε ΑΤΟΠΟ. Πιστεύω ότι αν κάτι πραγματικά δεν τους άρεσε αυτό ήταν το ανατρεπτικό σκεπτικό του στύλ "ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια ότι και να κάνει το καθεστώς", σε πολύ λίγες σειρές το βλέπουμε αυτό, ακόμα και σε ανατρεπτικές όπως το Ghost in the shell.
Jun 20 2009 13:35