Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Silmarien

[COLOR=MediumTurquoise][I][B]I am already a member @ aarinfantasy happily leeching their animus. Όπως καταλαβαίνεις μια συμπάθεια την έχω για το είδος (γενικά ότι έχει rovu rovu μέσα το λατρεύω - ρομαντική ψυχή γαρ). Aν και για να είμαι ειλικρινής προτιμώ περισσότερο τα manga.Στα anime σπάνια θα βρείς αρκετά καλές δουλειές (με Ai no Kusabi, Junjou, και Fuyu No semi να αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις). Πχ και το Haru είναι πολύ ανώτερο στο manga από ότι στο anime (καλά καλύπτει και πολύ περισσότερη υπόθεση βέβαια). Damn I love those guys!!!![/B][/I][/COLOR]
Jun 21 2009 12:47
Photo

Silmarien → amaya3

[COLOR=Purple]Χαχαχα! Ευχαριστώ! Και εμένα μου αρέσει η sig σου αν και δεν ξέρω από που είναι. -_-[/COLOR]
Jun 21 2009 12:47
Photo

Silmarien → iristella

[COLOR=Purple]Hey there! Thanks for the comment! Πραγματικά είναι υπέροχο ζευγάρι! :lovulovu: Από ό,τι βλέπω σου αρέσουν τα yaoi animes. Ε? Έχεις επισκεφθεί το aarinfantasy? Είναι forum αυτού του είδους anime. [/COLOR]
Jun 21 2009 12:39
Photo

amaya3 → Silmarien

*συμφωνεί με την προλαλήσασα below* :3 ur sig is awesome!<3*squeals*
Jun 21 2009 12:36
Photo

kelborn3 → Loke

Eγω παλι το παρακολου8ω γτ οπως ξερεις εχω το βιτσιο οταν αρχιζω μια σειρα να την φτανω ως το τελος(8υμασαι κατι ανιμε γαματα οπως το ff unlimited:hahaha:).Aπο κει και περα οντως το op/ed τα σπανε και γενικα περιμενω να κυκλοφορησει το full opening νομιζω οτι εβγαινε 1 ιουνιου αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Οσο για το eden οψωμε8α για το χειμωνα τωρα :burningbe3:
Jun 21 2009 12:24
Photo

iristella → Silmarien

[COLOR=MediumTurquoise][I][B]Hello!!!! Just wanted to say that your signature rocks!!!Kato and Iwaki are simply awsome!!!!!!! <3333333[/B][/I][/COLOR]
Jun 21 2009 12:09
Photo

Loke → kelborn3

and u are not alone. (για το 7 ghost λεω) βασικα δεν εχω αποφασισει αν το βλεπω ακομα. Α. για το ποσο μπορει να χτυπησει το fail-o-meter B. για να τελειωσω τη σειρα και να πεταξω το 5/10 Γ. για να ακουω το OP/ED (το καλυτερο σημειο της σειρας, αν και μπορω να τα κατεβασω ^^) Οσο για το EDEN [spoiler=eden 11]κοιτα εκει το αφησε λιγο χυμα αλλα οπως ειπα της ειπε κατι ακομα που δεν ακουσαμε και τεχνικα 1 yen να αφησει μεσα στο τηλεφωνο ειναι οκ ...i think .... [/spoiler]
Jun 21 2009 11:32
Photo

ssj2sanji → the goblin

a looooooooong time πως παει man καλα??
Jun 21 2009 11:22
Photo

MisaYoshiko → Atridis

τι κανεις????? τετοια εποχη ακομα δινεις?
Jun 21 2009 10:03
Photo

Maya-chanroriconfan

Welcome back!
Jun 21 2009 07:01
Photo

Atridis → MisaYoshiko

μπααα εγω δεν πεζει για μεθαυριο θα δινω μαθηματικα κατευθηνσης την επομενη μερα:(:(
Jun 21 2009 02:22
Photo

MisaYoshiko

[CENTER][B]内藤 Naitou (within wisteria) 弓美 Yumi (beautiful bow, as in bow and arrow)[/B] [/CENTER]
Jun 21 2009 02:13
Photo

kelborn3 → Zoro

Oπως ξεφυλιζα σημερα στο narutofan βρηκα στο φορουμ τους μια γαματη πικ.Δεν ξερω αν την εχεις αλλα σιγουρα αξιζει τον κοπο [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/9494/2u633oj.png[/IMG]
Jun 21 2009 01:22
Photo

Dark_Venus → Phantom Duck

Gooood! I Love Donald!!!!
Jun 21 2009 01:20
Photo

Dark_Venus → kelborn3

ιιι.... πως με ξερεις πως με ξερεις...αχ.. :P
Jun 21 2009 01:12