Community Status Updates
Musashi → Sponis
Ναι το εμαθα οτι πηγε εκεινη και σε πειραζω θειο :P Ξεψαχνιζω το φορουμ τωρα να τσεκαρω ενα προβλημα που εχω με τα mkv υψηλων αναλυσεων...
Jul 07 2009 19:11
Raven Princess → Hikari-sama
ΟΚ αφου σου αρεσε θα του ριξω μια ματια υποσχομαι.Παντως αν δεν εχει και τοσο πολλα φρικιαστικα νομιζω πως θα ειναι ενδιαφερον.Να φανταστεις και το Majin Tantei
Nougami Neuro που ειχε δολοφονιες και ελαχιστα φρικιαστικα το λατρεψα και τοτε που το εβλεπα ειχα πορωθει παρα πολυ.(αν ενδιαφερεσαι σου λεω υποθεση αν δεν την ξερεις).Προκειται για ανιμε μυστηριου.Οσο για το Full Moon το μανγκα οπως σου ειπα δεν εχει καμια σχεση με το ανιμε.ναι ειναι εκεινο με το κοριτσακι που ειναι αρρωστο.Αποτελειται απο 5 τομους και θα το βρεις ευκολα.Το ξαναλεω τα σχεδια ειναι απιθανα!!!!!( η εικονα πισω απο τα μηνυματα ειναι απο αυτο το μανγκα!!!!)
Jul 07 2009 18:59
Tsunade-sama → kelborn3
Ευχαριστώωωωω perv-sama...erm kel-chin!!!
Κάτσε να αρχίσω να φαίνομαι στην ηλικία μου κ θα αρχίσω να τα κρύβω...για μερικούς ακόμα δεν έχω ενηλικιωθεί :mador2:
Jul 07 2009 15:39
kelborn3 → Tsunade-sama
Xex ξεχαστηκα εντελως με τις διακοπες-Πολυχρονη αν και κα8υστερημενα αγαπημενη Γιοτουλα και οτι επι8υμεις(περα απο μενα βεβαια:hahaha:).Αντε και απο του χρονου να τα κρυβουμε σιγα σιγα ε:burningbe3:
Jul 07 2009 14:55
Sponis → Musashi
που είσαι ρε καλόπαιδο; όλα καλά;
σκόρπιονς πήγε η μάνα μου, όχι εγώ...
Jul 07 2009 14:05
Musashi → Sponis
καλημερα θειοοοοοο!!!! Ολα καλα?? Μου ελειψες ατιμουτσικο, χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Πως ηταν οι Scorpions? :) :P xD
Jul 07 2009 12:09
miko-chin → amaya3
Okaeriiiiiii!!!H pic είναι αθώα!Εσύ είσαι πολύ pervert και σκέφτεσαι smutty things συνέχεια XD.Αλλά σίγουρα και γω θα θελα να δω kitchen scene extended.
Jul 07 2009 12:00
Xa0s → Glastenen
Εγώ πάλι είχα πάει χτες Scorpions κ σήμερα σέρνομαι στην δουλειά..έχω πονοκέφαλο..πονάω παντού..νυστάζω...α και να μην παραλείψω το ότι δεν έχω καθόλου όρεξη να εργαστώ...
Jul 07 2009 10:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed