Community Status Updates
Tenshi → Xa0s
χαχαχα...χαιρομαι που σου αρεσε παλικαρι μου...τι κανεις εσυ...?
που χαθηκες? ( η μαλλον χαθηκα εγω?) :P
Jul 08 2009 11:02
Lucy-Nyu
→
Zoro
τσα!! τι νεα ρε!ειδες το τελεθταιο επεισοδιο?πως σου φανηκε η "μαργαριτα"?
Jul 08 2009 10:48
Sponis → Seraphimon-T.K.
πολύχρωμος, πολύχρονος, πολύκροτος και είθε η Χινάτα να σου πιάσει επιτέλους την κανάτα...
*γουινκ γουινκ, νατζ νατζ*
Jul 08 2009 08:56
miko-chin → LucyBR
κοίτα δεν ξέρω ακριβώς ποια εποχή είναι αλλά η φώτο που είδα είναι [URL="http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/kaaaaaaaame.jpg"]αυτή[/URL]
Ρώτησα την αδερφή μου που πήγαινε σε ΤΕΕ Αισθητική-Κομμωτική αν μπορώ να κάνω αυτό το μαλλι.Μου είπε να φανταστείς ότι έχω τέτοιου είδους κούρεμα αλλά στο πολύ μακρύ του.Θα πάω κυρίως δηλαδή να κόψω το μάκρος.Το στυλ το χουμε.(Εντωμεταξύ όταν της έδειξα τη συγκεκριμένη φώτο [U]με ρώτησε αν είναι άνδρας αυτό που βλέπει[/U]-->ιεροσυλία)
Btw αν βρεθεί κάποια να κόψει τα μαλλιά της σαν τον Koki θα της σφίξω το χέρι.Εγώ δε θα είχα πρόβλημα να τα κάνω έτσι.Έλα όμως που δε μου πάει καθόλου το κοντό μαλλί.
Τελικά οι KT έχουν πολύ πέραση ΧD
Jul 08 2009 07:13
LucyBR → miko-chin
a thousand apologies for bothering you but after [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=324633&postcount=1572"]this post[/URL] i just [B]had [/B]to ask:
πως δηλαδη? XD για ποια εποχη Καμε μιλαμε? :pp *out of pure curiosity and again pardon me for asking m(_ _)m*
[spoiler]γιατι η a2a κουρευεται σαν το Jin, η marilena_r σαν τον Ueda and now you.. x3
περιμενω την ημερα που θα βρεθει κι η τολμηρη να παρει παραδειγμα απ τον Koki :hahaha:
[/spoiler]
/intruding
Jul 08 2009 00:55
IlPalazzo
Note to self: Eve no Jikan, Gag manga Biyori, benkei in new york, discommunication seireihen // 20th century boys, Vagabond, Lone Wolf & Cub.
Jul 07 2009 23:44
Yo! Master → lily
Quick question #2:
Εσύ ήσουν που συνάντησα τις προάλλες (με τον Ανδρέα)?
Αν ναι, τότε πω πω ούτε που το συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή!
Jul 07 2009 22:01
IlPalazzo → Kenny
A. To Φλεβάρη και γω μια απ' τα ίδια ήμουν... κουράγιο.
Αλήθεια, είπες η Τεχνική Μηχανική σου φαίνεται γελοίο μάθημα ε; Άμα περάσει ο Σεπτέμβρης δε με κάνεις κάνα ιδιαίτερο γιατί έχω κοπεί 2 φορές και φέτος δεν μπόρεσα να το δηλώσω;
Jul 07 2009 21:22
dbgoku → Seraphimon-T.K.
Ευχαριστώ πολύ....:nod2:Ολοκληρώνω σιγά-σιγά όλα τα anime της παιδικής μου ηληκίας...Όσο για το streaming,μου τα'φερε έτσι η τύχη(ή μάλλον το google:oo:)ώστε να μου δημιουργηθεί η σκέψη ότι είναι ευκολότερο να βρεις video παρά link...:erk:
Jul 07 2009 20:55
Kenny → IlPalazzo
Σκατά τα πήγε, αλλά τουλάχιστον υπάρχει και ο Άγιος Σεπτέμβιος ο Αναστάτης.
Και αν δεν βοηθήσει κι αυτός... μας βλέπω για 8 χρόνια σύνολο. :unlucky:
Jul 07 2009 20:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed