Community Status Updates
miko-chin → alex90
το μοναδικό dorama που χεις δει????Αμαρτία!!!Πρέπει να δεις κι άλλα!Αχ ναι ο nakatsu είναι όλα τα λεφτά σε αυτή τη σειρά.Επισκιάζει ακόμη και τον πρωταγωνιστή.Εντωμεταξύ εγώ δε θυμάμαι καν απο που το βρήκα αυτό το avatar.Το χω τόσο καιρό γιατί δε μπορώ να το αλλάξω.
Jul 06 2009 16:53
hyuga → Erebos
σε εστειλα τη διευθυνση μου στο εμαιλ σου .,.στειλε μου και εσυ τη δικια σου...καιγομαι!!
Jul 06 2009 15:22
iristella → mono
Υπερβολές Μαράκι μου. Εχουμε πολύυυυυ δρόμο ακόμη μέχρι να πούμε ότι όντως σε κατέστρεψα.:hahaha::hahaha::hahaha: Τολμώ να πω όμως ότι κάναμε μια καλή αρχή .
Να υποθέσω ότι κάηκες λιγάκι με το Haru ε?:wooi2: Δεν είναι γλύυυυκες?
YΓ... Damn. Τον βλέπω τον αργό και βασανιστικό θάνατο να πλησιάζει. I can feel a menacing aura approaching:colddd:. If anything happens to me tell Ranmaru, Kato Iwaki Nowaki and Usagi I loved them so much....
Jul 06 2009 13:39
mono → iristella
Ειρήνη το γράφω εδώ να το δουνε όλοι! ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΓΥΝΑΙΚΑ:mador2:
Μετά το haru το χάος, μετά το haru το τίποτα~~~~~
Jul 06 2009 13:29
frikase → amaya3
αν και δεν εχω δει ολο το ανιμε, στο ep 14 την λατρεψα
στο οccupation να βαλεις Love Me Department
εεε, μαθηματικος? και εγω εκει σκοπευω να παω
Jul 06 2009 13:24
Zoro → Tea-chan
*butts in again*
Τσέκαρα την αλυσίδα που αναφέρεις (τώρα που είδα ενδιαφέρον, μην πάει χαμένο :wis:) και τα DVD τελευταία φορά τα κράτησε ο [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=5758"]jimmare[/URL] απ' όσο κατάλαβα και μετά έκλεισε η [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=273606#post273606"]αλυσίδα[/URL], μιας και δεν είχε κίνηση. Τώρα, αν θες να περιμένεις να σου απαντήσουν για το αν θα ξανανοίξει OK, αλλά αυτός είναι ο "άνθρωπός" σου γενικά! Έχε το υπόψιν να επικοινωνήσεις μαζί του ίσως! [SIZE=1](μάλλον ήδη το ήξερες, αλλά είπα απλά να το αναφέρω, καλού κακού!)
[/SIZE]
Btw, όταν με το καλό τα αποκτήσεις, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, ελπίζω όντως να αντέξεις μέχρι τέλους και να σου μείνει αμείωτο το ενδιαφέρον γιατί δυστυχώς γνώρισα μερικές περιπτώσεις όπου άτομα ξεκίνησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και, αν και δεν την ντρόπαραν, λόγω όγκου επεισοδίων την άφησαν σε αόριστο standby! Κουράγιο! :nanana:
[SIZE=1](πάω να διαβάσω επιτέλους... να τι σου κάνει το OP!)[/SIZE]
Jul 06 2009 12:42
Cassiel → psofia
Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς για χθέέέές:hbd:!!!Καλό ψάρεμα επίσης:Blissfull:
Jul 06 2009 11:10
Zoro → Tea-chan
Α, θα συμμετέχεις και σε συζητήσεις στα thread, καλά πάμε!! Μάλιστα εσύ διαβάζεις και το manga, ενώ εγώ όπως είπα το σταμάτησα για να μπορώ να τα βλέπω μόνο από το anime, μιας και μου αρέσει πιο πολύ και δεν ήθελα spoilers. Σιγά σιγά θα ξέρεις πιο πολλά κι από μένα! :nanteee:
Οπ, και το 'ξερα ότι κάτι θα ξεχνούσα, ήθελα να την αναφέρω κι εγώ την Integra... χαρακτηριστικότατο παράδειγμα των γυναικών που μιλούσαμε! Για την Nami επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε μου την έσπαγε τρομερά! Bitchy, να την κοπανάει όποτε την βολεύει, έκλεβε κλπ Σαν προχωρούσαν τα eps όμως, γινόταν όλο και πιο καλή (είχαμε επίσης και κάποιες [URL="http://apforums.net/showthread.php?t=9362"]προσθήκες[/URL] :wis:), συμπαθητική και όντως νοιαζόταν για τους άλλους! Είναι όπως λέω πάντα, κάθε arc του OP (εξαίρεση thriller bark) είναι καλύτερο από το προηγούμενο! Γι' αυτό από το πλήρωμα μ 'αρέσουν όλοι πια, μέχρι και οι Usopp και Brook που δεν τους μπορούσα αρχικά! [SIZE=1](και ναι, ο Luffy το θέλει το ξύλο του ώρες ώρες!)
[SIZE=2]
Τα επεισόδια ναι, αν μπορείς να τα πάρεις από αλυσίδα καλύτερα! Εγώ έκανα 2 μέρες να τα πάρω όλα σε top ποιότητες πρόσφατα (παλιά τα είχα σε rmvb, οπότε τα ξανακατέβασα πριν κάνα μήνα), αλλά έπρεπε να 'μαι συνεχώς μπροστά από το pc να βάζω το megaupload[/SIZE][/SIZE][SIZE=2] ή το irc[/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] να κατεβαίνει, δυχτυχώς δεν κυκλοφορούν σε καλό torrent!
Α, και καλό ξεκίνημα με την δουλειά και από μένα, να μην ζηλεύω τουλάχιστον που μόνο εγώ λιώνω εξεταστική ακόμη, ενώ όλοι τελείωσαν! :drink:
[/SIZE][/SIZE]
Jul 06 2009 11:07
Tea-chan → Zoro
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο διαπιστώνω ότι πρέπει να το πάρω από την αρχή. Βλέπεις, μιας και τα πρώτα τα είδα με ελληνικό dub, έχω χάσει πολλές ορολογίες και ονόματα. Μπαίνω στο thread "One Piece, Γενική Συζήτηση" και δε πιάνω πολλά... θα αρχίσω από το μηδέν σε κάποια φάση, ώστε να χτίσω μια γερή βάση. Να μπορώ να συμμετέχω και σε σηζητήσεις σε βάθος, βρε αδερφέ!
Γενικά, είναι όπως τα λες με τις θυλικές παρουσίες. Δε λέω να είναι οι γυναίκες πρόβατα και καλά, αλλά οι λεγόμενες "δυναμικές" γυναίκες μου σπάνε τα νεύρα σε κομμάτια!:burningbe3: Συνήθως είναι ξινομούρες (αν και όμορφες), παγερές, με υφάκι και μύτη στα ουράνια... γενικά δε πάω τέτοιους χαρακτήρες, ανεξαρτήτου φύλου, αλλά μιας και είμαι κοπέλα, οι γυναίκες στα anime που είναι έτσι μου τη σπάνε στο υπερπολλαπλάσιο. Τις θεωρώ σκύλες, απλά. Γι'αυτό και δε χωνεύω την Integra και λατρεύω τη Seras ( ο πιο υποτιμημένος χαρακτήρας του Hellsing, και θα δεις γιατί. Η Θεά δεν έχει δείξει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί να κάνει. ΣΙΓΟΥΡΑ θα τη λατρέψεις!:congrats:)
Τώρα για τη Nami, είναι λίγο tsundere κι αυτή, αλλά ο Luffy θέλει ένα χέρι ξύλο ώρες-ώρες! :hahaha: Ούτως ή άλλως, η ζωή που είχε δεν την έκανε ακριβώς... "γλυκιά" κοπέλα! Νοιάζεται, αλλά με τον τρόπο της.
Για τα επεισόδια, θα ψάξω σε αλυσίδα στο ADN. Μιας και τό'χουμε, ας το εκμεταλλευτούμε! Γιατί, να κατεβάσω 400 πόσα επεισόδια... με πιάνει ζαλάδα...!:blurah5:
Jul 06 2009 10:48
Zoro → Tea-chan
[quote=Tea-chan;323791][B]One Piece[/B], volumes 27-45. Okay, κάψιμο με κάρβουνα. Τα λόγια περιττά, από τα καλύτερα shounen που υπάρχουν. Έχω γελάσει και κλάψει με αυτό το manga, πολυαγαπημένο. :wooi2:
[/quote]
Το 'δα κι αυτό σήμερα!!
Καλά ε, έτσι όπως πας έχεις καλές προοπτικές να εξελιχθείς σε hardcore fan, όπως στο Berserk κάτι, άντε μακάρι!
Και το anime δλδ όπως το πα θα κάνεις, από το 0, σχεδόν!! :oo: Αυτά είναι!!
Θα δεις ότι στο anime, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μεγάλα shounen, δεν έχει γίνει απλά μια από τις καλύτερες μεταφορές, αλλά κατά την κοινή γνώμη μου ξεπερνάει το manga κιόλας! (χρώματα, κινήσεις, φωνές, μουσικές... θα δεις, κάνουν πολύ πιο ταιριαστό τον κόσμο της σειράς στο anime! Και οι φωνές από τους seiyuu όπως είπα έχουν γίνει απίστευτα καλά σε μερικά arcs, καμία σχέση με το ελληνικό dub!)
Ο Brook βασικά όχι, διψήφια παραμένει η ηλικία του, ευτυχώς, αλλά πλησιάζει την τριψήφια θα σου πω!
Τώρα για τον φεμινισμό... το σκέφτηκα και όντως βγάζει και νόημα που δεν σ' αρέσουν τα yaoi, φαντάζομαι για παρόμοιους λόγους! Τώρα αν θα μ' άρεζε ένα τέτοιο άτομο... θα πω είναι ανάλογα την περίπτωση! Λίγη πυγμή δεν βλάπτει, αλλά όταν φτάνουμε σε επίπεδο Nami/Caska θα μου φαινόταν σίγουρα too much! [SIZE=1](ακόμη και ο Hirano, που βάσισε την Seras στην Nami, δεν είδα να την κάνει τόσο αυταρχική!)[/SIZE] :nanana:
[spoiler=That's what I mean][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/9594/luffypw8.gif[/IMG]
:hahaha:[/spoiler]Πάντως δύσκολο να βρεθεί άτομο στην περίπτωση σου, τελευταία βλέπω είναι της "μόδας" οι bossy τύποι και ξεχειλίζουμε από φεμινίστριες, μερικές φορές μου φαίνεται λες και πήγαμε από το ένα άκρο, που είχαν οι άντρες τον πρώτο λόγο, στο άλλο (στο περίπου πάντα)... καλά που εσύ το βλέπεις αλλιώς! :gotit:
Περί υπερβολής με τα yaoi [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=323764&postcount=1715"]αυτό[/URL] το post τα ανακεφαλαιώνει όλα πάνω κάτω [SIZE=1](I rofled όταν το διάβασα)[/SIZE], ούτε οι άντρες δεν κάνουμε έτσι με τα yuri, έλεος! :hahaha:
Καλό κατέβασμα/πόρωση... θα περιμένω εντυπώσεις!!
Jul 06 2009 10:26
Nighteyes
→
Vetus
Δεν σε πρόλαβα στο irc.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά εκτός του ότι δεν παίζω παιχνίδια πέρα ελάχιστων εξαιρέσεων (adventure), δεν μένω Αθήνα.:congrats:
Jul 06 2009 04:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed