Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → MitHuNa

Cheating? This! Is! Normal Practice! Ασε που το αλογο δεν κανει moooo! Αστοιχειωτη!!
Jul 08 2009 14:25
Photo

MitHuNa → Adventurer

that is cheating!!! moooo
Jul 08 2009 13:08
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Hayate no Gotoku ! Λόγω της ανοησίας των γονιών του, ο Hayate είναι κυνηγιμένος από ανθρώπους στους οποίους οι γονείς του χρωστάνε λεφτά.Ο Hayate πέφτει τυχαία πάνω στην πάμπλουτη Nagi Sanzen'in, η οποία, έπειτα από μια παρεξήγηση, ερωτεύεται τον Hayate και τον προσλαμβάνει ως μπάτλερ. Comedy+ Romance, 52 episodes, η 2ρη σεζόν έχει μέχρι τώρα 15 επισόδεια
Jul 08 2009 12:56
Photo

LucyBR → miko-chin

ooh nice choice! =w=b 'με γεια' προκαταβολικα για οταν τα κοψεις! ^^ (μην την ξεσυνεριζεσαι she's unaware and unenlightened ακομα XDDD) κι εγω γιατι λεμε για κουρεμα με την ψιλη and that takes guts! αν και αμφιβαλλω αν θα το κανε καμια but u never know! :p δε λες τιποτα! 8D
Jul 08 2009 12:56
Photo

Glastenen → Xa0s

και γω, έχω λίγο απ' όλα αυτά και κυρίως καθόλου όρεξη για διάβασμα (και ας μην πήγα στους σκορπιούς) υπομονή :P
Jul 08 2009 12:46
Photo

ToraDora! O Ryuji Takasu είναι ένα απλό αγόρι, χωρίς σχεδόν κανένα φίλο, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε δολοφόνο (!!) και αυτό απομακρύνει τους συμαθητές του.H Taiga Aisaka είναι ένα μικροσκοπικό αγριοκόριτσο, πυ δεν διστάζει να σπάσει τον οποιονδήποτε στο ξύλο. Οι 2 θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να καταφέρει ο Ryuji να τα φτιάξει με την κολλητή της Taiga,την καλόκαρδη Minori, και η Taiga με τον φίλο του Ryuji, τον αντιπρόεδρο της ταξης, Kitamura.Έπειτα στην παρέα προστείθεται και το μοντέλο Ami Kawashima Συνδιάζει έξυπνα romance,comedy και slice of life. 25 episodes
Jul 08 2009 12:40
Photo

Kuroshitsuji: Ένα μείγμα μυστηρίου και μαύρου χιούμορ, αφηγείται την ιστορία του νεαρού ευγενή Ciel Phantomhive, και του (ot,hot,HOT!!) δαίμονα/υπηρέτη του, Sebastian Michaelis.Αποτελείται από κωμικές ιστορίες μυστηρίου, που συνδέονται μεταξύ τους. Το cast συμπληρώνουν οι 4 χαζοχαρούμενοι υπηρέτες του Ciel, η αραβωνιαστικιά το,η θεία του,ένας νεκροθάφτης,και ο "υπηρέτης" της θείας του Ciel 24 episodes
Jul 08 2009 12:29
Photo

Ναί, πες μου σε παρακαλώ υπόθεση ^__^ Λοιπόν, επειδή εγώ αύριο φεύγω μέχρι την επόμενη Παρασκευή, θα σου γράψω περιλήψεις από 4 ανιμε που είδα όσο έλειπες και πιστεύω πως θα σ'αρέσουν Magical GirlLyrical Nanoha: Όπως μπορείς να καταλάβεις και από τον τίτλο, πρόκειται για mahou shoujo anime.Είναι το αγαπημένο μου του είδους μαζί με το Princess Tutu, επειδή και τα 2 είναι αρκετά πρωτότυπα.Η 9χρονη Nanoha Takamachi είναι ένα συνηθυσμένο κορίτσι, όσπυ μια μέρα συναντάει με τις φίλες της τον Yuuno,μια νυφίτσα, ο οποίος δίνει στη Nanoha ένα φυλακτό που της χαρίζει μαγικές δυνάμεις. Σκοπός της Nanoha είναι να συγκεντρώσει Jewel Seeds, αλλά τα πράγματα θε γίνουν πιο δύσκολα όταν εμφανίζετα η μελαγχολική Fate Testarossa, με την βοηθό της, Arf. Να ξέρεις οτι δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ romance.Η σειράαποτελείται απο 3 season (Magical Girl Lyrical Nanoha,Magical Girl Lyrical Nanoha A's + Magical girlLyrical Nanoha StrikerS, το οποίο παρακολουθώ τώρα) και σύντομα θα βγει και ταινεία.Οι 2 πρώτες season είναι 13 επ., ενώ η 3η 26
Jul 08 2009 12:19
Photo

Xa0s → Tenshi

Εγω αδεια στισ 8 Αυγουστου θα παρω για 2 εβδομαδεσ...πεζει να περασω:bike: ξυστα απο Θεσαλονικη καθοσ θα περναω τα συνορα αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα οπωτε δεν ξερω...Σιγουρα κατα τισ 15 ομωσ θα παω στο εξωχικο μου στην Καλαματα...:gotit:...Ετσι ετσι ξεφαντωσε :knock-knock: τωρα που δεν υπαρχουν υποχρεωσεις....
Jul 08 2009 12:05
Photo

Goggeta SSJ6 → Seraphimon-T.K.

Χρονια πολλα Seraph!!! Σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το χεις και παντα με υγεια και ευτηχης!!! Αντε να τα εκατοστησης!!!
Jul 08 2009 11:52
Photo

Tea-chanSponis

Γραπτός λόγος είναι, λάθος μου που σε παρεξήγησα... gomen. (m_ _m)
Jul 08 2009 11:39
Photo

SponisTea-chan

δυστυχώς πλέον σε αυτό το φόρουμ δε μπορώ να πω τπτ ούτε για πλάκα... όλα περνάνε υπό το πρίσμα του globalmod και πρέπει να απολογούμαι για οτιδήποτε... εσύ δε φταις σε τπτ. και το σχόλιο που έκανα στην αρχή δεν ήταν καν για τον MJ. Για το πανηγυράκι που έχει στηθεί ήταν. Αλλά αμέσως να γίνει της σφαγής... και το σχόλιο που έκανα στο εδιτ για σένα, πάλι χάριν αστεϊσμού ήταν... αλλά φευ
Jul 08 2009 11:37
Photo

Tenshi → Xa0s

σουυυπεερρ ειναι...μολις γυρισα απο χαλκιδικη...ειχα παει για 1 βδομαδα...καμπινγκ...ηταν φανταστικα και η θαλασσα και ολα!! χθες γυρισα απο διακοπες και τωρα αραζω...μια ποδηλατο..τρεξιμο...αραλικι...χαβαλες...πολλα πολλα ;) Και ξανα διακοπες σε μερικες μερες!! παιζει να ανεβειτε καθολου!? εσυ διακοπες!! ?
Jul 08 2009 11:27
Photo

Xa0s → Tenshi

Δεν μπορεισ να φανταστεισ το πιξιμο.....παραδηδαμε 1 εργο την προηγουμενη βδομαδα...φουτσα...σκεπσου οτι το τελευφτεο επισοδειο One Piece τοτε τοο ειδα 1 εβδομαδα μετα...Εσυ τι λει??Πωσ τα περνασ?Πηγατε για κανενα μπανακι?Διακοπεσ θα πασ??
Jul 08 2009 11:21
Photo

Tea-chanSponis

Τώρα τί έγινε; Δεν είχα σκοπό να πω σε κανέναν τί να κάνει, σοβαρά...
Jul 08 2009 11:20