Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → Sponis

Thanks :) καποια στιγμη θα την πιασει...που θα μου παει :Ρ Αλλιως θα πρεπει να βρω αλλην να μου πιανει τις κανατες :Ρ
Jul 08 2009 22:51
Photo

Lokemono

τωρα γυρισα, αμα δε σε βοηθησε καποιος/α αλλος/η πες μου
Jul 08 2009 22:48
Photo

Gilmaru → Nighteyes

Γειαα! :) Nα σου πω, μήπως ξέρεις ποια επεισόδια του Rurouni Kenshin είναι filler?
Jul 08 2009 21:24
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Ma αυτά δεν είναι mecha, γι αυτό το λέω. Το μόνο που έχει λίγο αλλά δεν επικεντρώνει εκεί είναι το ryvius. Απλά να μου πεις πως σου φάνηκαν όταν τα δεις χωρίς φόβο και πάθος.:congrats: Αν δεν σου αρέσει κάποιο απ΄αυτά τότε όντως δεν είσαι του sci-fi. Αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. Όλα τους που σου είπα είναι πολύ καλές δουλειές ειδικά σαν υπόθεση-χαρακτήρες που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δες πρώτα το terra e και τελευταίο το ryvius. Είναι αρκετά βαρύ/σοβαρό το θέμα στο 2ο γι αυτό.
Jul 08 2009 21:02
Photo

tsintori → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά dude και ότι επιθυμείς....
Jul 08 2009 20:58
Photo

iristella → FallenSpiritGR

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω στα ποστ σου να μην γράφεις με κεφαλαία. Στο Internet το να γράφεις με κεφαλαία δείχνει ότι φωνάζεις και δίνει άσχημη εντύπωση στους συνομιλητές σου για τον τόνο σου. Ευχαριστώ εκ των προτερων και καλή συνέχεια.
Jul 08 2009 20:12
Photo

dOOpLiSSaKoS → Seraphimon-T.K.

Χρόνια Πολλά Seraphimon!! Ότι επιθυμείς, να είσαι πάντα γερός, δυνατός και με υγεία!!
Jul 08 2009 19:02
Photo

Night Wizard Seal → Seraphimon-T.K.

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις !!!!!!!ότι επιθημείς και να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε...:)Άρε τζίμ 22 ....Πολύχρονος πολύχρονος
Jul 08 2009 18:41
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Μπορώ να φανταστώ ότι είμαστε περίπου ίδιοι τύποι στα άνιμ κ μάνγκα αλλά τι να σου πώ τα απεχθάνομαι αν και αυτά που μου πρότεινες θα τα δώ.Πάντα όσα άνιμ έχω δεί μέχα από την αρχή φαίνονται και στο τέλος είχα πάντα δίκαιο.Να δούμε πώς θα είναι αυτά. Σου λέω δεν παλεύεται η κατάσταση :)
Jul 08 2009 18:37
Photo

Adventurer → Satou no Kumo

Να σου'λεγα οτι δεν το περιμενα, ψεματα θα σου'λεγα. Αν περασει μια βδομαδα ακομα ετσι θα παμε για reseed.
Jul 08 2009 17:25
Photo

miko-chin → LucyBR

thankies.Γενικότερα μου αρέσει το στυλ μαλλιών που χουν οι Γιαπωνέζοι και εκεί που χάζευα τις εικόνες μου έπεσα πάνω σε αυτήν και μου ρθε η ιδέα να τα κάνω έτσι.Αύριο θα πάω να τα κουρέψω και αν προλάβω θα βάλω την αδερφή μου να μου τα φτιάξει.Από δω και μπρος θα κυκλοφορώ με περηφάνεια στους δρόμους έχοντας το hairstyle του αγαπητού Kame. (που θα πάει θα την καταφέρω μια μέρα και θα υμνήσει την ιαπωνική ομορφιά XD)
Jul 08 2009 16:23
Photo

Satou no Kumo → Adventurer

[COLOR=Navy]βρε παιδι μου, αυτος ο sothes δεν απανταει..[/COLOR][COLOR=Navy]:zetsubou:[/COLOR]
Jul 08 2009 15:51
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Πάντως να τα δεις αυτά που σου πρότεινα. Επίσης την ταινία μικρού μήκους pale cocoon. Αν και αυτή και το infinite ryvius πέφτουν λίγο βαριά σαν θεματολογία, σου δημιουργούν πολλά συναισθήματα και σκέψεις. Με τα mecha ούτε εγώ τρελαίνομαι. Στις μάχες βαριέμαι κιόλας. Στο Code geass δε, είχα αρχίσει να νιώθω το χάσμα των γενεών με την γενιά των video games.:congrats: Δεν προλάβαινα τι γινόταν στις μάχες.:hahaha: Πάντως μικρή μου άρεσαν όσα mecha είχα δει(πάντα ήμουν, fantasy να είναι και ότι να ναι), αλλά δεν είχα δει και πολλά. Πιο πολύ μου είχε αρέσει θυμάμαι το robotech (η αμερικάνικη έκδοση του macross αν δεν το ξέρεις. Ήταν μείξη και άλλων 2 anime διάβασα.). Με είχε εντυπωσιάσει πολύ μια που είχε αρκετά καλό σχέδιο και ενδιαφέρουσα υπόθεση.
Jul 08 2009 15:16
Photo

karkas → Psylock

Χιχι, φχαριστώ! Kudos σημαίνει credits/συγχαρητήρια, απ'ότι ξέρω. Σα να λες, credits go to Psylock :) Θα εμπλουτίσω την υπογραφή μου κάποια στιγμή, stay tuned :)
Jul 08 2009 15:12
Photo

Psylock → karkas

Χαχα πολλύ ωραίο το signature και εις ανώτερα :). Μπράβο που βρήκες ένα ακόμη πιό απλουστευμένο παράδειγμα. Και τώρα μία noob-άδικη ερώτηση "τί σημαίνει kudos?". P.S. Paradox Bonus: [url]http://www.suitcaseofdreams.net/Content_Paradox.htm[/url]
Jul 08 2009 14:44