Community Status Updates
mihalakis21 → Xristos-san
δεν ενοχλεις καθολου. σορρυ π αργεισα να απαντησω αλλα δν μπαινω συχνα λογο του περιορισμενου χρονου. ο χαρακτηρας ειναι ο natsu απο το fairy tail. δεν εχει βγει ακομα το ανιμε και εχουν ανακοινωσει οτι μαλλον θα βγει τον χειμωνα. το manga παντως τα σπαει
Jul 10 2009 15:49
alex90 → Tomodachi2
τομο-τσαν.
να σου κανω μια ερωτιση???
ιδα οτι στα κοσπλει που κανεις βαζεις και φακους στα ματια.
και ιδου η απορια>απο που αγοραζεις αυτους τους περιεργους φακους???και ποσο κοστιζουν???
^^ευχαριστω
Jul 10 2009 14:04
Night Wizard Seal → Nighteyes
Λοιπόν τώρα είναι που κάπου σε πιάνω.Το infinite ryvius με αυτούς όντως τους kawaii χαρακτήρες και το όλο το space περιβάλλον(δεν ήθελα και γω πολύ ο άνθρωπος)με πήρε και όχι με σήκωσε,με κατέβασε στο τελευταίο επίπεδο:hahaha:.
Στο Crest που πισεύω 8α το συνεχίσω αλλά κάποια άλλη φορά,με εντυπωσίασαν,όντως πάρα πολύ η χαρακτήρες.Ήταν ένα + στις εντυπώσεις μου,πραγματικα πολύ ωραίοι.(Αν και στην αρχή άρχισα με το banner και δεν είχα καταλάβει χριστό,αλλά και εκεί μ άρεσαν πολύ:whistling::hahaha:)
Το τέρρα ε το συνεχίζω κανονικά...
Jul 10 2009 10:01
Vetus
Oυπς, άκυρο! Σε μπέρδεψα με άλλο άτομο που έχει το ίδιο nickname με σένα αλλά σε άλλο anime forum.
Jul 10 2009 06:29
Seraphimon-T.K. → GkLoc
To Sasuke Arc εχει ηδη αρχισει απο το επεισοδιο 113 ;) Have fun!!!
Jul 10 2009 00:28
GkLoc → Seraphimon-T.K.
Thanks για τα infos,οποτε μολις μπει αυγουστος το Shippuden παιρνει τα πανω του,μιας και απο οτι καταλαβα μετα το Kakashi Gaiden θα μας δειξει και το τρομερο Sasuke Arc...:nod:
Tι συγνωμη ρε,και να πηγαινε και σε μενα δεν με πειραζε,μιας και ουτε το δικο μου ποστ ηταν πολυ κατανοητικο(οπως ολα μου σχεδον):'D
Αντε καιρος να ξαναπιασω και το Shippuden μιας και απογοητευτηκα παλια τρελα με την αργη του εξελιξη,αλλα αυτο το αρκ δεν το χανω με τιποτα animated...:bike:
See ya around mate.
Jul 09 2009 23:57
Seraphimon-T.K. → GkLoc
Hey thanks man :)
119-120 ειναι διπλό επεισοδιο αφιερωμένο στο Κακασι Γκαϊντεν. Μετα συνεχιζουν κανονικα το στορυ με τον Σασουκε. To 2πλο επεισοδιο με τον νεαρο κακασι θα προβληθει στις 30 Ιουλιου (ο κακασι στην νεα ταινια θα παιζει μεγαλο ρολο, οποτε γι'αυτο δειχνουν το κακασι γκαϊντεν).
Αυτο που εγραψα πηγαινε κατευθειαν για τον RoriconFan, σορρυ αν παρεξηγηρθηκες. Εμενα γενικα το προηγουμενο αρκ δεν μαρεσε καθολου...ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Μονο οταν εμφανιστηκε ο Κιούμπις χαρικα λιγο, αλλα εξαφανηστικε γρηγορα. Επισης μετα απο αυτο τις τελευταιες 2 βδομαδες εχω σταματησει και το μανγκα... Σποϊλεριαστικα βεβαια, αλλα οκ, δεν θελω να το ξεκινησω ακομα... Καλα ειμαι με το ανιμε μονο τωρα :Ρ
Συγνωμη ξανα αν παρεξηγησες τα λογια μου :)
Jul 09 2009 23:49
Glaurung → frikase
Από το μοναδικό και ανεπανάληπτο Lucky Star . Το συστήνω ανεπιφύλακτα , ιδικά τώρα που είναι καλοκαίρι :drink:
Jul 09 2009 23:17
Nighteyes → Night Wizard Seal
Καταλαβαίνω τι λες απλά εγώ είμαι άνθρωπος που αν έχει καλό σενάριο, χαρακτήρες και μηνύματα/προβληματισμούς απ' όποιο genre και να είναι, θα μου αρέσει. Μπορεί να μην μπει στα αγαπημένα μου, αλλά θα μου αρέσει. Όσα σου είπα μου άρεσαν, για διαφορετικούς λόγους. Ας πούμε το kawaii σχέδιο του ryvious δεν μου άρεσε, όπως και το κλίμα "τι καλα που περνάμε" στην αρχή. Όμως οι σταδιακές αλλαγες των χαρακτήρων που μεγαλώνουν απότομα μέσα από τις περιστάσεις και το ψυχολογικό μέρος, με κέρδισαν. Στο είπα δεν ασχολείται και τόσο με mecha αλλά με άλλα πράγματα. Είναι από τα πιο ρεαλιστικά θέματα που έχω δει σε anime. Καμία σχέση η εντύπωση που σου δίνει στην αρχή.
Το crest μου άρεσε πιο πολύ ως υπόθεση/χαρακτήρες πάλι. Το σχέδιο δεν με ξετρέλλανε, μου άρεσε όμως η απόδοση των χαρακτήρων από τους seiyu που ειδικά κάποιοι που είναι εκκεντρικοί αποδίδονται τέλεια. Μου άρεσε και η αφήγηση στην αρχή κάθε επεισόδιου σε μια φανταστική γλώσσα. Αυτό θα προτιμούσα να το διάβαζα γιατί πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο εκεί. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω, εξάλλου ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η σειρά βιβλίων.
Το terra e, μου άρεσε εκτός από κάτι το οποίο δεν μπορώ να στο πω ακόμα.
Το pale cocoon ήταν τέλειο απ' όλες τις απόψεις(ειδικά αν σκεφτείς ότι στην ουσία είναι δημιούργημα ενός ανθρώπου), αλλά μικρού μήκους.
Jul 09 2009 23:03
Night Wizard Seal → Nighteyes
Αυτό είναι το θέμα ότι δεν μου αρέσει το sci-fi.Κοίτα πάντως άσχετα με το τι σου βγάζει μια σειρά το θέμα είναι πώς στο βγάζει αυτό.Το στίλ αυτό εμένα δεν μου αρέσει.Τώρα που προχωράω το τέρρα ε είναι πολύ ωραίο σαν ανιμε.Δεν το συγκρίνω πάλι με τα άλλα.Εσένα πιο σου άρεσε περισσότερο από αυτά τα τρία???
Jul 09 2009 22:44
Nighteyes → Night Wizard Seal
Πολύ βιάστηκες πάντως να τα παρατήσεις. Έχουν πολλά να πουν, άσχετα με την τεχνολογία. Το ryvius ασχολείται με την ψυχολογία του ανθρώπου και το μέχρι που μπορεί να φτάσει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Πως δημιουργείται η εξουσία και γιατί. Πολλά τελοσπάντων σε σχέση με την φύση του ανθρώπου. Το crest of the stars και τα υπόλοιπα της σειράς ασχολούνται με παιχνίδια στρατηγικής και πως ένας άνθρωπος γίνεται έρμαιο των καταστάσεων και της πολιτικής, παραχάραξη της ιστορίας κ.α.
Δεν δέχομαι λοιπόν ότι δεν σου άρεσαν αφού το μόνο που είδες είναι το περιτύλιγμα. Δέχομαι ότι δεν σου άρεσε το σχέδιο και το sci-fi στοιχείο από κει και πέρα όμως δεν μπορείς να το κρίνεις ως σειρά. Και όπως και να το κάνουμε, sci-fi χωρίς διαστημόπλοια ή τεχνολογία δεν μπορεί να υπάρξει.
ps. Ελπίζω να μην ξεκίνησες ανάποδα το crest of the stars, γιατί γράφεις banner. To banner είναι η συνέχεια του.
Jul 09 2009 22:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed