Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s

KYAH! Την ειχε δει και ο Prince και μου το χε πει αλλα δεν μου την ειχε παρει! **** που να τρεχω εκει κατω.... Πφφφ.. Ευχαριστω παντως.. μαθαμε τα whereabouts της xD
Jul 15 2009 21:08
Photo

ssj4nick → roriconfan

[QUOTE=roriconfan;326300] [B]Άσχετο Ντράγκομπολ spoiler σε Cell Saga:[/B] [SPOILER]Και για το Ντράγκομπολ, το σώζει αρκετά στο πως δεν μπορούσανε να εκπαιδευτούνε νωρίτερα κάπου. Για παράδειγμα, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο Γκόκου πήγε να προπονηθεί στο δωμάτιο του χρόνου όταν τον εκπαίδευε ο Κάμι για να πολεμίσει τον Πίκολο αλλά δεν άντεξε ούτε μια ώρα. Κι ο Γιάμτσα πήγε να εκπαιδευτεί σε 100 βαρύτητες μέσα στο διαστημόπλοιο και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Βέβαια, δεν έχει και πολύ λογική γενικώς η ενδυνάμωση εκεί αφού το να πεθάνεις και να αναστηθείς σε κάνει στιγμιαία πιο δυνατό κι από χρόνια εκπαίδευσης. Τεσπά...[/SPOILER][/QUOTE] Αυτό που λες για το θανατο ισχυει μονο για τους Saiyajin κ οχι για τους υπολοιπους κ το να αυτοκτωνουν κ να επανερχοται στη ζωη δεν θα ταν κ το πιο σοφο γι αυτους μιας κ οι Dragonballs μεχρι ενα σημειο τη σειρας δεν μπορουσαν να επαναφερουν στη ζωη καποιον για δευτερη φορα.
Jul 15 2009 20:44
Photo

Raven Princess → Ame Warashi

Εγω φετος τελειωσα!!!!(δεν τα εχω κλεισει τα 18 ακομα!!!:)) Εβγαλα 19224 οποτε ανετα περναω παιδαγωγικα Αθηνα που θελω!!!
Jul 15 2009 19:22
Photo

mono → Namida

Ούτε εγώ :P
Jul 15 2009 18:58
Photo

Namida → mono

:bleh::bleh::bleh: Δεν άντεξα να μην το κάνω
Jul 15 2009 18:51
Photo

Radagast → Nighteyes

Τι κάνεις που χάθηκες? Διακοπές; (Βάλε και κάνα pic στο anime trivia btw.)
Jul 15 2009 17:51
Photo

Zoro → Tea-chan

Βιντεάκι;;; Πού 'ντο και δεν το βλέπω;;; Πάτησα όλα τα links σου, ακόμη και τα emoticons τσέκαρα μπας και έκρυψες τίποτα... hint?? :blingeye2: Ο Garp ναι, τον βλέπουμε και πιο κει και μάλιστα τελευταία έπαιξε και αρκετά key ρόλο σε ένα σημείο που έφαγα spoiler στο manga! (κλασικός... ) Απλά τον βρίσκω πιο uber από τους άλλους D γιατί είναι σαν ένας ηλικιωμένος Luffy: κάνει βλακείες μεν αλλά πιο "ώριμες", έχει σίγουρο ύφος, για να το πω κάπως, συγκριτικά με τον Luffy που μερικές βλακείες τις κάνει μην γνωρίζοντας που θα τον οδηγήσουν! Α και ο Buggy έπαιξε έναν ρόλο στο manga πρόσφατα... σύντομα οπότε θα τους ξαναδείς! OMG, άπαιχτο το Luffy x Nami fanart!! :nanana: Μπορεί να ξέχασα να το αναφέρω χτες αλλά, αν και 2ο σε σειρά, κι εγώ τους πάω πολύ σαν ζευγάρι. Γι' αυτό και ναι, δεν θέλω yuri [SIZE=1](άλλος λόγος που μπορείς να πεις δεν βλέπω πως στα κορίτσια αρέσουν τα yaoi, δλδ δεν είμαι κατά του να τα βλέπουν και έχω πει ότι θα ρίξω κι εγώ μια ματιά σε μερικά κάποτε, αλλά όλη την φασαρία δεν πιάνω... ούτε με τα fave OP fanarts μου δεν κάνω έτσι!!)[/SIZE], τόσο ωραία ζευγάρια μπορούν να υπάρξουν στο πλήρωμα, γιατί μας το χαλάς με το παιδικό ρε Oda; :frozen: (τώρα νταξ, θα ήταν και λίγο άδικο γιατί, με τις λίγες κοπέλες που υπάρχουν, μερικοί θα έμεναν μπακούρια, αλλά τι να γίνει, η ζωή είναι τετράποδη, σαν την Integra!!) Μην μου πεις ότι από yaoi hater, είσαι yuri fan όμως; :oo: Για τον Usopp (μπράβο σεντονοθεωρία! ε, ρε συζητήσεις που έχουν να πέσουν στα threads!!) καταρχάς να σου πω ότι το σφυρί του Gas είχε πολύ περισσότερη πλάκα στο ιαπωνικό (θυμήσου με όταν στα ξεκάρφωτα ακούσεις και Usopp Wagomu! να πέσεις κάτω! XD), αλλά σίγουρα λόγω δέσιμου με το ελληνικό dub η σκηνή σου μένει [SIZE=1](κι εγώ εκεί το πρωτοέμαθα... βασικά χάρη στο OP του alter είμαι εδώ τώρα και ποστάρω!! τα ανιμέ μου ξεκίνησαν από το ιαπωνικό dub του OP, που το βρήκα όταν τελείωσαν οι πειρατές της καραϊβικής και ήθελα κι άλλη πειρατοιστορία -major pirate fan-, θυμήθηκα το παιδικό του άλτερ και τσούπ, να 'μαι!!)[/SIZE]!! Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες και φυσικά για το συναισθηματικό δέσιμο με την Merry (Klabautermann λεγόταν το πνεύμα btw και είναι αληθινός θρύλος απ' όσο ξέρω!), αλλά δεν μου άρεσε που το πλοίο ήταν στ' αλήθεια ζωντανό τελικά :emptyonexg1: το βρήκα πολύυυυ Ντισνεϋστικο, αν με πιάνεις... ναι οκ έχουμε ικανότητες και κουφά στην σειρά, αλλά σε γενικές γραμμές είναι πράγματα που ισχύουν για όλους (αν φας φρούτο βουλιάζεις, με πολύ προπόνηση κι άλλοι μπορούν να γίνουν σαν τον Zoro κλπ), αλλά αυτό ήταν το χαρούμενο παιδικό στοιχείο που συνοδεύει ένα παραμύθι και δεν μου άρεσε που σε αυτό βασίστηκε ο Oda για να τους σώσει από το Enies Lobby... ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο. Γι' αυτό και η κηδεία δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα. Για τον Usopp όμως δικαιολογείται απόλυτα να είναι δεμένος μαζί με το πλοίο... τι να κάνουμε όμως, δεν τα πάω αυτά τα χαρουμενίστικα πλοία που έχει το OP, όχι όλα δλδ... :nanana: Δεν ξέρω αν το έδειξαν στο manga αλλά όταν ο Franky τους είπε ότι θα τους φτιάξει νέο πλοίο όλοι τους σκέφτηκαν ένα μεγάλο πλοίο, με πολλά παράθυρα και σκουρόχρωμο... όταν το είδα ήμουν σε φάση :kill4u: (sukeeeee που λέει και ο Luffy)! Τελικά είδα το Thousand Sunny και, αν και πιο πολύ μου άρεσε από το Merry, το βρήκα πολύ lame συγκριτικά με αυτό που περίμενα. :uhh: Εσύ τι πιστεύεις για τα πλοία (νέα θέμα :hehehe:); Πάντως ναι, Usopp και Kaya πάω στοίχημα δεν θα μείνουν μόνο φίλοι στο τέλος... :wis: Τον Sanji να δω αν θα βρει μόνο [B]μια[/B] να τον ταιριάξει ο Oda πάντως!! :hahaha: [SIZE=1](romance supporter!)[/SIZE] Όχι fave λοιπόν, αλλά καλός χαρακτήρας και για μένα ο Sogekingu, που περιμένω να γίνει δυνατότερος και γενναιώτερος πιο κει... αλλά ως τώρα είναι ο δυνατότερος σε πλάκες, μαζί με Luffy!! :wooi2: Δες 3 από τις καλύτερες σκηνές του, μαζί πιάνουν λίγο παραπάνω από ένα λεπτό!! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=UUPCbyhuuBA"]1[/URL], [URL="http://www.youtube.com/watch?v=BjJ711786Uk"]2[/URL], [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HF-HGu8bQjI&NR=1"]3[/URL] !! XD [SIZE=1](α, δες και μια τελευταία με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Jsu85sNQjDs&feature=related"]Zoro[/URL], gomen, θυμήθηκα παλιούς καιρούς και παρασύρθηκα!!)[/SIZE]
Jul 15 2009 16:42
Photo

MisaYoshiko → phm

τπτ^^:*
Jul 15 2009 15:59
Photo

phm → MisaYoshiko

Jul 15 2009 15:55
Photo

MisaYoshiko → phm

[url]http://www.mangatraders.com/manga/series/130[/url]
Jul 15 2009 15:54
Photo

red pyramid → Glaurung

Αν σου αρέσει το Girlfriends, προτείνω το Honey and Honey. Yuri αλλά πιο ρεαλιστικό, real life. δε θα έχει το χαριτωμένο στοιχείο, αλλά αν θές κάτι πολύ αληθινό-σοβαρό-γλυκό, για εμένα την αξίζει τη προσοχή του.
Jul 15 2009 15:32
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ohaayo πiΟu-πiΟu chan.....Κοίτα τι βρήκε ο Χα0ς για σενα...[URL]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=610&pictureid=9174[/URL] Και τώρα θα μπορείς να έχεις τον άντρα σου [SIZE=1][COLOR=White](διπλα)[/COLOR][/SIZE] στο τσεπάκι σου... [spoiler]Αν για κάποιο λόγο ενδιαφερεσ να την αγοράσεις είναι σε έναν πάγκο μεταξύ Allou και Village στο Ρέντη [/spoiler]
Jul 15 2009 13:23
Photo

Kakashinote → MisaYoshiko

ε ενταξει ειναι λιγο, αλλα για αυτο λεγονται off topic, γιατι ειναι οτι να ναι.
Jul 15 2009 10:53
Photo

MisaYoshiko → Kakashinote

υπαρχει πραγματι ποτε δεν ειπα οτι το στηριζω ομως..γενικα ειναι λιγο ενοχλητικα ολα αυτα τα οφ τοπικ
Jul 15 2009 10:33
Photo

Tea-chan → Zoro

«Σε λίγο» είχα πει, την επομένη εδέησα…! Τσκ, τσκ… ντροπή μου!:emptyonexg1: Η μάνα μου αηδιάζει με τους Ιάπωνες γενικώς. Είχε πάει να δει ταινία του Kurosawa όταν ήταν φοιτήτρια και έφυγε στη μέση της προβολής. Είπε ότι δεν άντεξε το πώς οι Ιάπωνες βάζουν βία στα πάντα: στην οικογένεια, στη δουλειά, στον έρωτα… Με αποστόμωσε. Είχε κι ένα δίκιο…:frozen: Έχω βάλει ΚΑΙ βιντεάκι εκτός από εικόνα! XD Ω, ναι, και τον Buggy και τον Garp τους θυμάμαι! Σταμάτησα το manga στο σημείο όπου έχουν πάρει το καινούριο πλοίο (μαζί με τον Franky και τον Usopp) και φεύγουν από το Water 7. Οπότε, δε ξέρω εάν τον βλέπουμε τον Garp περισσότερο. Για κλασσικός D μου έκανε, μέσ’την τρέλα και την τερατώδη αντοχή στα κοψίματα, δηλαδή! Με τον Buggy έχω ρίξει άπειρο γέλιο όμως… Kuuusoooo, θέλω κι εγώ τέτοιο ωραίο, sexy fanart για το δικό μου OTP (One True Pairing)!! Αλλά, για κάτσε, νομίζω ότι βρήκα![B] [URL="http://fc06.deviantart.com/fs41/f/2009/053/4/4/Whispering_secrets__LuNa__by_milkytwilight.jpg"]ΧΑ![/URL][/B] Ε[SIZE=1]ίναι κρίμα που δε μπορούμε να βάλουμε αυτές τις εικόνες στα threads… θα μας πάρουν με τις πέτρες![/SIZE]:uhh: Και γιατί όχι γυναικείο OTP; [B][URL="http://fc07.deviantart.com/fs46/f/2009/185/a/b/abe006f2fb7f5bf5ff08a4b317c24b88.jpg"]Αυτό[/URL][/B] σε χαλάει, δηλαδή; (Ντωμεταξύ, πρέπει να είσαι ο μόνος που δε ξετρελαίνεται με yuri!:oo:) Κι ας αρχίσω για τον Usopp: Την αμαρτία μου να την πω, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δε μου προξένησε ποτέ το ενδιαφέρον, παρά μόνο σαν comic relief (λες και χρειαζόμαστε, αλλά τέσπα). Βέβαια, έχω πέσει από τα γέλια και μ’αυτόν. Να φανταστείς, ακόμη θυμάμαι το ελληνικό dub με τον Arlong όπου ουρλιάζει «ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΥ GAS! ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟΥ GAS! ΤΟΥ GAS ΤΟ ΣΦΥΡΙ!!!» Είχα κυλιστεί κάτω!:hahaha::hahaha: Η ιστορία με το Going Merry ήταν μια ευκαιρία να κάνει ο Oda τον Usopp πιο βαθύ χαρακτήρα, κατά την άποψή μου. Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ, το κίνητρο του Usopp να επιμείνει να κρατήσουν το Merry ακόμη κι αν αυτό ήταν έτοιμο να καταρρεύσει, ήταν διπλό. Από τη μία, ήταν συναισθηματικά δεμένος με το μέρος περισσότερο από τους άλλους, επειδή το πνεύμα εκείνο (ξέχασα πώς το είπε ο Franky, gomen) εμφανίστηκε μπροστά του και όχι στους άλλους. Επιπλέον ήταν και όλες οι αναμνήσεις που κουβαλούσε το πλοίο. Κι εμείς, δε κρατάμε κάποιες φορές παλιά ή ακόμη και άχρηστα πράγματα επειδή έχουν «συναισθηματική αξία»; Αλλά αυτό ήταν ο εμφανής λόγος. Υπάρχει κι άλλος ένας, που δεν ειπώθηκε ανοιχτά, αλλά νομίζω ήταν φανερός: το Going Merry ήταν δώρο από την Kaya, την μονάκριβη φίλη του [B][URL="http://fc02.deviantart.com/fs45/f/2009/110/e/c/Happy_Birthday__Usopp_san_by_milkytwilight.jpg"](φίλοι, φίλοι, καρυοφύλλι, αλλά τέσπα)[/URL].[/B] Να μη ξεχνάμε ότι ο Usopp πάντα έλεγε ψέματα για τις περιπέτειές του στη θάλασσα και με το δώρο της αυτό, η Kaya έδειξε έμπρακτα ότι πίστευε σ’αυτόν, έναν αδύναμο ψεύτη, ότι μπορεί να ζήσει όλες τις περιπέτειες που της είχε πει και στην πραγματικότητα. Γι’αυτόν, το Going Merry ήταν η κινητήριος δύναμη για να αγωνιστεί, να γίνει δυνατότερος, γενναιότερος και σοφότερος, οπλισμένος με την πίστη από ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Η καταστροφή του Going Merry ήταν κάτι σαν απογαλακτισμός γι’αυτόν, η ευκαιρία να πάει παραπέρα και να κρατηθεί όχι από την πίστη που έχουν οι άλλοι για εκείνον, αλλά από την πίστη που έχει ο ίδιος στον εαυτό του. Κι επίσης, ήταν η ευκαιρία να δώσει ο Oda ένα καινούριο πλοίο στους Strawhats, μιας και ήταν πλέον άξιο απορίας ΠΩΣ κρατιόταν ακόμη το Going Merry όρθιο μετά από τόσα που πέρασε. Οι αναγνώστες θα είχαν αρχίσει να το βρίσκουν σουρεαλιστικό (αν όχι υπερβολικό) να κρατιέται το Going Merry ακόμη. Αλλά επειδή δε γίνεται να χάσουμε έναν nakama έτσι (nakama με τη συναισθηματική έννοια που ανέφερα πιο πάνω), ας βάλουμε και δράμα. Και ποιος καλύτερος να το αρχίσει από τον Usopp, αυτός που θεωρεί το Merry περισσότερα απ’ότι οι άλλοι; Χώρια που μπορούσε να εξελίξει τον στάσιμο μέχρι τότε long-nose-kun. Μ’ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, που λένε. Σε έπρηξα, το ξέρω… πάμε για σούμα.:knock-knock: Usopp = interesting in my book. Ούτε hater, αλλά ούτε και fan. Αλλά σίγουρα περιμένω από αυτόν πολλά στο μέλλον. [SIZE=1]Και ναι, άλλο ένα σεντόνι! XD[/SIZE]
Jul 15 2009 10:14