Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
H robin ειναι μεγαλη ρε :P
Οχι οτι η hancock δεν ειναι, αλλα αυτηνης δεν της φαινετε.
Παντως καμια δεν συγκρινεται με την CC μου
[IMG]http://i27.tinypic.com/2lac7pz.jpg[/IMG]
Jul 20 2009 17:18
Camus → Zerro
The Tribune, Chandigarh, India
[CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=4] Greek killed, 8 hurt in mishap [/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Jammu, July 18
[B] A Greek was killed[/B] while eight others were injured, one of them critically, when a cab they were travelling in skidded off the road and plunged into a gorge in Nagrota, near here, late last night. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=Red][B]Official sources said a Tavera on way to Jammu from Srinagar skidded off the road near Kour Jagir and plunged into a gorge around 1.30 am, killing MarcoPoulos Ioannis of Athens, the capital city of Greece. [/B][/COLOR]Eight others, including the driver, were also injured. The condition of one of them was critical.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][B]An officer from Nagrota police station confirmed the incident and [U]attributed the mishap to heavy rains, which lashed the region last night. He said the driver lost control over the vehicle because of poor visibility.[/U][/B] The victims were shifted to GMC here. [B] — TNS[/B][/SIZE][/FONT]
Jul 20 2009 16:25
The Pirate King → vladx
[spoiler]Δεν καταλαβα καθολου το τελευταιο σου ποστ... αφου το ξεκαθαρισαμε το θεμα... μπορει να ανηκαν σε μια φυλη (και το D ειναι το ονομα της φυλης!) :P
[quote][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Δηλαδη αν ηταν καποια φυλη ας πουμε σε ενα νησι η οποια ηταν διαφορετικη και μετα την συγκρουση με τη WG ειναι τοσο περιεργο? Τοσο περιεργο σου ακουγεται?[/FONT][/SIZE][/FONT][/quote]->[quote]Μπορει να ηταν 10 ατομα στα οποια εκαναν πειραματα και μετα τραβηξε ο καθενας τον δρομο του και απλα τους εβαλαν το D στο ονομα για να τους ξεχωριζουν ή μπορει να σημαινει κατι αλλο (μια μυστικη οργανωση της οποιας την σημασια γνωριζουν λιγοι ή θα μαθουν μολις αποκαλυφθει τι ειναι το will of D).[/quote]Οποτε δεν ειναι περιεργο, το ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου... [quote][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ε καλα τωρα. Το παρακανες...
Δηλαδη τοσο περιεργο ειναι αυτο που σου λεω?[/FONT][/SIZE][/FONT][/quote] -> [quote][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]αλλα θα μπορουσαν να εχουν κοινους προγονους εστω και αρχαιους... [/SIZE][/FONT][/quote] Αυτο ναι ειναι λιγο περιεργο! Yποθετικα ολο και καποιος απο τους D θα ειναι μακρυνος συγγενης με αλλον - σιγουρα ολοι απο καπου προηλθαν.
ΑΝ δεν επιασες τον χαρακτηρισμο με τον Αδαμ και την Ευα δεν φταιω εγω... αυτο που εννοουσα ειναι οτι ναι μπορει πριν απο 40 γεννιες να ηχαν καποιον κοινο συνδεσμο... αλλα μην τρελενεσαι κιολας :)
Συμπερασμα: Μπορει να ειναι φυλη ή οτιδηποτε...
ΥΓ. Ποσταρω εδω για να μην σπαμαρουμε αλλο το θεμα!
[/spoiler]
Jul 20 2009 16:21
Lucy-Nyuu → Labrokratis
χεχεχεχε ναι όντως είναι απο τα καλύτερα της Clamp!!! [και τα σοβαρότερα...]
δν ξέρω κατα πόσο θα υπάρξει τρίτη season.... μόνο κανένα OVA ακόμα αν και πραγματικά κόβεται πολύ απότομα.... εγώ τουλάχιστον δν θα είχα καταλάβει τπτ αν δν υπήρχαν επιπλέον πληροφορίες για την υπόθεση στο Internet και στο manga....
Τα δυο Ovas πάντως είναι πολύ κοντά στο manga...!!!
Τωρα σου μένει μόνο το Manga!!! Σε περίπτωση που το αρχίσεις θα σε συμβούλευα να το διαβάσεις ταυτόχρονα με το Tsubasa... είναι πολύ πιο ολοκλιρωμένη η ιστορια ετσι...:ureshii:
Jul 20 2009 16:15
Lucy-Nyu
→
Zoro
λαλαλα μονο στο ματι εχει
αα πρεπει να παω για περουκα
κλαπς θελω λεφτααα
και ακομη δν ειδα το επεισοδιο με τη μποα πφφφφφφφφφφφφφ
και εχω αφησει και το μπλιτς μισο
ελεοοοοοος ακομη στσ μπαουντο ειμαι
ακου τι επαθα σημερα
εχω για ηχο κλησης το 4ο οπνενινγκ του ουαν πισ
και στ λεοφορειο εκατσε ενας ιαπωνας προφανως διπλα μου και με πηραν τηλεφωνο και αρχισε να το τραγουδαει αυτος και μετα ειπε κατι στ ιαπωνικα και δν το καταλαβα και μετα επρεπε να κατεβω στη σταση λοοοοολλλλλλλλ
θελω να δω το λουφυυυυ τωρααααααααααα
α στο κοσπλει μαλλον θα σκασω μυτη με ενα παιδι ντυμενο ζορο οποτε λεω να του ριξω κετσαπ:try:
οσο για το κλατσα και μονοτικη ταινια αααασε και τι δν εχω ακουσει
μα παιδια ειναι και αποροφιτικηηη:nosey:
Jul 20 2009 15:45
Tea-chan → Zoro
Κι εγώ ελπίζω να μπουν άτομα... αλλά συνήθως, μετά το Σαβ/κο φαίνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε...
Jul 20 2009 13:41
Zoro → Tea-chan
Το μόνο κακό είναι ότι, απ' όσο ξέρω, θέλει τουλ 3 άτομα για να ξεκινήσει μια αλυσίδα, μακάρι να μαζευτούν σύντομα κι άλλοι 2 λοιπόν :(... εκτός κι αν μπορεί να υπάρξει ατομική αλυσίδα! XD
Κατά τ' άλλα καλά φαίνονται τα επεισόδια, τα 1080p δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει το pc σου (αν δεν κάνω λάθος κι εσύ laptop έχεις), μιας και σε μένα κολλάνε, αλλά το πολύ πολύ ξανακατεβάζεις τα επεισόδια αυτά σε μικρότερη ευκρίνεια... άλλωστε είναι λίγα, λέει.
Σαν groups φάνηκε ΟΚ γενικά... άντε να αρχίσουμε συζητήσεις αλά Μπερζέρκ κι εδώ! :P
Jul 20 2009 13:18
Gilmaru → Nighteyes
Ναι, υπάρχουν δλδ manga chapter που αναφέρονται σε αυτήν την ιστορία? Γιατί λίγο πολύ τα βασικά γεγονότα τις ιστορίας ήταν ήδη γνωστά από τή σειρά, μόνο για την Tomoe δεν ξέραμε και τις λεπτομέρειες των γεγονότων.
Jul 20 2009 13:17
zade → Skiarxon
Poy xathikes esy re ? Oyte kan sto msn den mporo na se vro. To srs coding sou troei ti zoi ?
Jul 20 2009 12:12
Musashi → Dante80
...και με 2μερη καθυστερηση απανταω κι εγω, χα χα χα! Καλα εισαι αμιγκο? Κι εγω ελπιζω να τα πουμε παλι απο κοντα! Αντε, ολα καλα ωρε!!! P.S. Κατεβασα Suzumiya Hahiru και συνεχιζω με Clonnad, χα χα χα χα!!!!
Jul 20 2009 11:28
ssj4nick → sophiexXx
Arc ειναι ενα συνολο επεισοδιων π ασχολειται με μια συγκεκριμενη περιπετεια των ηρωων πχ στο OP τα επς στα οποια πολεμουσαν τον Arlong αποτελουν το Arlong arc , αυτα στα οποια η νακαμα ηταν στο Water 7,Water 7 arc και ουτω καθεξης.
Στην περιπτωση σου τα επς απο το 326 εως 335 ειναι αρκ το οποιο αποτελειται απο φιλλερς.
Ολα τα arcs μαζεμενα με λιστα επεισοδιων μπορεις να τα βρεις εδω[URL="http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes"]http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes[/URL]
Jul 20 2009 10:13
MisaYoshiko → Tenshi
αιγινα θαλασσα. ρε συ δουλευς φουλ δεν εχω παρει αδεια ακομα και σαββατοκυριακα ολο και κατι αλλο εχουμε κανονισει. ασε που η παρεα μου δεν κανει μπανια..οποτε με ποιον να παω? :( θα κανουμε το σαββατο στο παρτυ?
Jul 20 2009 09:52
Nighteyes → Gilmaru
Για το trust&betrayal λες; Όχι δεν έχει filler στοιχεία, αν και έχει κάτι μικροαλλαγές σε 2-3 σημεία. Είναι τρομερά μικρές όμως και δεν παίζουν σχεδόν κανένα ρόλο στην υπόθεση.
Jul 20 2009 09:25
Tenshi → MisaYoshiko
Σημερα εκανες βρε το 1ο σου μπανιο!? μπορω να πω οτι αργησες αρκετα !!! :P (σε πισινα η στη θαλασσα εννοειες!!) ??? Oo
Jul 20 2009 09:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed