Community Status Updates
Maya-chan → Zoro
Πράγματι, και η βία που έχει δεν είναι και το χειρότερο που βλέπεις σε manga. Υπάρχουν και χειρότερα (βλέπε Battle Royale).
Ο Griffith ίσως να μου αρέσει κάπως λιγότερο τώρα αλλά πάντως τον προτιμώ κάθαρμα παρά ανάπηρο στο κρεβάτι να κλαίει τη μοίρα του.
Η Casca σου αρέσει καθόλου?
Jul 21 2009 10:08
Tea-chan → Zoro
Κατ'αρχάς, τί μαθαίνω; Τέλος η εξεταστική για πάρτη σου; Άντε, καλά να περάσεις! :)
Κατά δεύτερον, ήθελα να πω ότι η ταινία θα ήταν το τέλος του συγκεκριμένου arc στο manga, δε το είπα καλά, ναι. Gomen.:emptyonexg1: Έχω διαβάσει στο Livejournal (μόλις βρω link σου το δίνω) ότι ο Oda έκανε δήλωση ότι το One Piece θα αλλάξει από το νέο έτος. Δεν είπε ότι και καλά, θα το τελειώσει! Ούτως ή άλλως, story-wise, έχει πολλά ακόμη να πει.
Και μιας έχω χρόνο εύκαιρο, σχετικά με τα θυλικά του Berserk, νομίζω ότι έχουμε την ίδια στάση με τα αρσενικά: όπως είπες κι εσύ, η Luca ήταν struggler. Όχι με σπαθιά και τα λοιπά, αλλά με το σώμα της ως πόρνη. Ακολουθεί το ίδιο μοτίβο που έθεσε ο Miura και στον Gutts (και σε πολλούς άλλους πρωταγωνιστές του), αυτόν που αγωνίζεται και πληγώνεται για να επιβιώσει. Γι'αυτό η Luca είχα μια κάποια καλή κατάληξη (καλύτερη από πολλών, αλλά όχι happy ending, μιας και ο κόσμος του Berserk είναι θηριοτροφίο σκέτο). Είναι σηνείδητοποιημένη, ρεαλιστική, αλλά και αγωνίστρια της ζωής που δε τα παρατάει.
Και ναι, είναι κι εμένα από τις αγαπημένες μου! Μακάρι όλες οι ηρωίδες των anime/manga να ήταν έτσι και όχι οι λεγόμενες "Τsundere" ή οι παγοκωλώνες σαν την Integra! Αυτή ήταν πραγματικά δυναμική γυναίκα!:riiight:
Από τις άλλες, τη Casca Τη λυπάμαι, αλλά δε την αντιπάθησα ποτέ, μιας και ήμουν με το μέρος της όταν κατσάδιαζε τον Gatts. :nosey: Πρέπει να παραδεχθείς πως είχε δίκιο, ο Gatts ΗΤΑΝ ένα θηρίο που έβαζε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Τη Fanrnese στην αρχή ήθελα να τη χτυπήσω! :erk: Μου θύμιζε απίστευτα την Integra, κολλημένη σε ένα στείρο, τυφλό καθήκον, σεξουαλικά αρρωστημένη, αλλά ταυτόχρονα και ερωφοβική που καταφέρνει να κρύβεται λόγω της υψηλής θέσης που κληρονόμισε από τον μπαμπά... ΑΗΔΙΑ!:puke: Ευτυχώς, η Farnese στρώνει μετά... η Integra μένει η ίδια μέχρι το τέλος!:madtodeath:
Και όπως ήταν αναμενόμενο, λατρεύω τη Shrieke!:awww: Μου αρέσει τρελά που είναι ένας συνδιασμός γνώσεων και απειρίας, που κάνει και γκάφες, που είναι τόσο γλυκειά...
Αυτά... και τώρα, πίσω στη δουλειά, να βγάλουμε και κανένα φράγκο!:hero:
Jul 21 2009 08:47
odin → DimitriX
Στο forum μας απαγορευονται τα greeklish man,κατα τα αλλα have fun:ureshii:
Jul 21 2009 05:57
LucyBR → Nighteyes
totally agreed. οταν το ειχα ξεκινησει προσωπικα μου αρεσε, αλλα μετα το 3-4 episode παραεγινε μονοτονο i think και πιεστηκα ειναι η αληθεια να το τελειωσω... :/
ως ιδεα ακουγεται πιασαρικο το "πρωην yakuza που γινεται shoujo mangaka για να θρεψει τη μικρη του αδερφη" αλλα μαλλον τους ξεφυγε ως εκτελεση η ιδεα και βγηκε πολυ μετριο :x
το τραγουδι ηταν οντως πολυ ωραιο (ΤΟΚΙΟ γαρ <333) αν ειναι και κοντα στα γουστα σου, ενα γενικοτερο ψαξιμο στη συγκεκριμενη μπαντα ισως σε αποζημιωσει γιατι εχουν πολυ αξιολογες δουλειες imho :33
i can only imagine! :hahaha: happens to me all the time as well! XDD
Jul 21 2009 02:56
Adventurer → Guest-13157
Αν θελεις να γραφτεις στην One Piece αλυσιδα που ανεφερες οτι σε ενδιεφερε, [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?goto=newpost&t=7436"]οριστε το λινκ[/URL].
Jul 21 2009 01:37
Neuro → iristella
Ξερώ ότι έκανα λάθος που επέμεινα ... νομίζω ζήτησα και συγνώμη (δεν θυμάμαι). Πάντως εγώ θα πρέπει να τρέχω σε 3 διαφορετικές παρέες για να μιλήσω με τα άτομα που θέλω...αν και αυτό δεν με κουράζει. Πάντως μου έδωσες ένα κίνητρο να έρθω ... λες την μοίρα ε? Θα έρθω να μου πεις την δικιά μου να δω τι θα μου βγει...άμα θες φέρνω ταρο εγώ :P
Jul 21 2009 00:32
iristella → Neuro
Δεν είναι όλοι εναντίον σου απλά όταν προτείνεις κάτι, βλέπεις ότι για τους χι ψι λόγους δεν περναει και είτε επιμένεις προσπαθώντας να το περάσεις με το ζόρι είτε "κακιώνεις" που δεν ακολουθούν αυτό είπες τότε λογικό είναι τα μέλη να πάρουν αμυντική στάση. Όπως είπα και πριν το νόημα στα meetings είναι η παρέα. Καλή παρέα να είμαστε και με μία τράπουλα μόνο μπορούμε να κάνουμε θαύματα (Ps λέω και την μοίρα) :P.
Jul 21 2009 00:27
Neuro → iristella
Σοστο αυτο που λες iri απλος εγω νιοθω σαν να ειναι ολοι εναντιον μου ... και ας θελω να δω αρκετα ατομα εσενα π.χ. και αλλους.
Jul 21 2009 00:21
Zoro → Mad_Hatter
Καλά μην το δένεις και κόμπο ότι θα 'ρθω :hahaha:, αλλά έχω αρκετά άτομα που μου το ρωτάνε εδώ κι εκεί καμιά φορά (να 'ναι καλά το νετ, πόσα γνώρισα!) και μου ήρθε λίγη όρεξη... αν όντως στρωθώ το κανονίζω άνετα... και θα το μάθεις, με το καλό :P!! [SIZE=1](κι εγώ έχω αρκετούτσικα μαθήματα btw :C) :borednn9:
[/SIZE]
Jul 20 2009 23:52
Mad_Hatter → Zoro
Και εγω αρχες Σεπτεμβριου αρχιζω, και μου εχουν μεινει και καμποσα μαθηματα gmt :(
Πες μολις ερθεις αθηνα, να κανονισουμε και κανα meeting.
Jul 20 2009 23:35
Zoro → Mad_Hatter
Κανονικά σήμερα τελείωνα, αλλά μου μεταθέσαν την εξέταση αύριο το πρωί, οπότε... υπομονή! :frozen:
Σε περίπου μια βδομάδα θα γυρίσω Ελλάδα σπιτάκι και μετά... το άγνωστο!! Αν κανονίστει τίποτα θα μπορούσα και να έρθω κάποια στιγμή τον Αύγουστο, γενικά είμαι εντελώς "όπου με φέρει ο άνεμος" φάση, ως συνήθως! :P
Το κακό είναι ότι αρχές Σεπτεμβρίου έχω κι άλλη εξεταστική, κωλοπρόγραμμα... :/ εσύ πότε ξεκινάς πάλι;
(πως φαίνεται ο καλός ο Berserk fan, εκεί τουλ δεν έχουμε διαφορά απόψεων! XD)
Jul 20 2009 23:25
Mad_Hatter → Zoro
Μερικα ρισκα πρεπει να τα περνουμε ρεεεεεε :P
Αρχισες επιτελους διακοπες?Θα μας ερθεις αθηνα?
Και εγω με τον gatsu ειμαι btw.
O grifith ειναι σκουληκι (και gay).
Jul 20 2009 23:16
Gilmaru → Nighteyes
A, ok!! :) Ρώτησα απλώς γιατί σε μορφή flashback υπάρχουν κάποιες σκηνές και στη σειρά. Θα διαβάσω και τα μανγκα, άλλωστε μου άρεσε πολύ η σειρά! To OVA μου άρεσε αρκετά, αλλά ο Kenshin στη σειρά μ' αρέσει πολύ περισσότερο! Επίσης τα σκίτσα ήταν πολύ διαφορετικά, αν και μου άρεσε και το στυλ του OVA προτιμώ τις φατσουλες της σειράς.
Tnx!!!
btw, Hiko Seijuro--->:8):
Jul 20 2009 23:10
sophiexXx → ssj4nick
arigato k pali k mallon opoia aporeia exw esena 8a rwtw fainesai psagmeno atomo panw sta anime k mpravo sou;););)molis twra mpeika sto arc:):)
p.s to manga apo to anime exei terastia diafora?
Jul 20 2009 22:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed