Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Well, δεν καταλαβες κατι.
[SPOILER=op manga]
O ace δεν ειχε ιδεα οτι δεν ηταν γιος του dragon.Το κανονικο του ονομα που του εδωσε ο garp ειναι Μonkey D. Ace, αυτος το αλλαξε σε Portgas D. Ace επειδη δε πολυχωνευει τον dragon, και τωρα που το καταλαβε, λογικα θα πρεπει να το κανει [SPOILER=jawdroooop]Gol D. Ace[/SPOILER]
[/SPOILER]
Jul 19 2009 21:34
ssj4nick → sophiexXx
Μη δεις Ice Hunter αρκ ειναι το πιο τραγικο φιλλερ αρκ του OP. :) btw Welcome aboard!
Jul 19 2009 21:32
Zoro → Mad_Hatter
Αλόχες, για άλλη μια φορά. :P
Ο λόγος όμως που κράτησε το Portgas αντί για το Monkey (τάχα) δεν ήταν ακριβώς για να φανεί ότι[spoiler=OP manga spoiler]δεν έχουν πραγματική συγγένεια, μιας και ο Ace είναι αλλουνού το παιδί;;[/spoiler]Κοινώς, και η απάντησή μου στο ίδιο σημείο δεν έφερνε (απλά δεν ήθελα να τον spoilαρω καθόλου, κάτι που πέτυχες να κάνεις σε πολύ μικρό βαθμό); :hmmm:
Jul 19 2009 21:12
iristella → Sunabouzu
Δεν δαγκώνω βρε (εκτός αν μου ζητηθεί οπότε αλλάζει το θέμα). Απλά το torrent που είχα δώσει είχε τους διπλάσιους + seeders οπότε μιας και μιλάγαμε για την ιδια ακριβως έκδοση ειπα να του πάρει όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο. :333333
Jul 19 2009 19:17
Melkor → Kenny
[URL="http://chan.sankakucomplex.com/post/show/494375/bare_shoulders-blue_eyes-cheese-kun-code_geass-det"]ναι, το CG [I][B]ειχε[/B][/I] φαι[/URL]
Jul 19 2009 18:08
Zoro → Tsunade-sama
Ζηλεύωωωω, τυχερούλα!! :if:
Εγώ αύριο δίνω το τελευταίο μου μάθημα και είχα πει δεν θα μπω σήμερα στο forum (ρίχνω καμιά ματιά ως guest :hiding_something: /stealth), αλλά δεδομένου του μηνύματός σου είπα να κάνω μια εξαίρεση!
Χαίρομαι που δεν έφαγε drop η σειρά και ελπίζω να την συνεχίσεις σαν γυρίσεις... σε πιο επεισόδιο έφτασες τελικά δεν μου είπες πάντως!! :hahaha:
Και ναι, ωραίος ο Pippin και τα κλειστά ματάκια του, αλλά από τους Hawks αγαπημένος μου παραμένει ο Judeau!! (μετά τον Guts πάντα!) Α, και για τον Guts και γενικά την δόση βίας περιμένω εντυπώσεις... κάποτε! :wis:
10 μέρες ε; Καλώς, θα έχω και χαρεί ξεκούραση και θα τα πούμε σίγουρα, εδώ ή msn!
Καλά να περάσεις στην Bella Italia [SIZE=1](να μου πεις και που πήγες μετά) [SIZE=2]και προσοχή με τους Ιταλούς γιατί κάνουν και τέτοια... να κοιτάς όποιος σου προσφέρει κάτι να είναι εμβολιασμένος και με σταθερή απασχόληση!! :chigau: [SIZE=1]/onichan XD
[SIZE=2]Τα λέμε λοιπόν, την κοπανάω για διάβασμα, have fun and eat many pizzas!! :joyful: :wooi2:[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Jul 19 2009 17:28
Tsunade-sama → Tea-chan
Χρόνια πολλά κοπέλα μου για χθες...sorry για την καθυστέρηση!:nod2:
Όπως είπα κ στον marimo αφήνω το Berserk σε παύση καθώς φεύγω διακοπούλες :wooi2:
Σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι όπου κ αν πας κ να λιώσεις στις βουτιές!!!
Jul 19 2009 17:05
Tsunade-sama → Zoro
Marimooooooo τι κάνεις???
Σε λίγες ώρες φεύγω για Πάτρα να πάρω την βαρκούλα του ψαρά για τα μέρη σου..κ είπα να μπω να σου ευχηθώ κ καλά μπάνια πάνω απ'όλα!
Το Berserk δυστυχώς θα μείνει στη μέση καθώς δεν το τελείωσα ακόμη...λίγες παρατηρήσεις θα κάνω...μέχρι στιγμής φαίνεται ενδιαφέρον, το σχέδιο του μ'αρέσει πάρα πολύ κ <3 Pippin :hahaha: Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά!
Αυτά τα ολίγα...σε 10 μέρες θα είμαι πίσω ευελπιστώ αν δεν με έχει απαγάγει κανένας kawaii Ιταλός :nbleed:
Ciao :byejg9:
[SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE]
Jul 19 2009 17:01
Kurisu → MisaYoshiko
oopsie, δικιο εχεις την ειχα φτιαξει δεν κοιταξα ποσο μεγαλη ειναι XD
Jul 19 2009 13:50
Sunabouzu → iristella
Eνταξει Iri-chan, μην δαγκωνεις...
εγω του προτεινα το torrent επειδη απο εκει το χα κατεβασει
και ηξερα πως λειτουργει
Jul 19 2009 11:41
zade → mono
Οταν λες μέσα στη φαλαινα , μήπως εννοείς την μεγάλη που έχουν στο μουσείο στην Στοκχόλμη ;
Jul 19 2009 11:31
Cassiel → Tea-chan
Χρόνια πολλά Αναστασία και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί:hbd:.Άργησα μια μέρα επειδή χθες δεν ήμουν σε θέση για οποιουδήποτε είδους posting και δεν μπήκα γενικά στο net.Να περάσετε καλά σήμερα:).
Jul 19 2009 10:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed