Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Maya-chan

Ακριβώς αυτό που λες περιγράφει τους 2 τους, ειδικά Guts, το παίζει κακός αλλά στην πραγματικότητα την ησυχία του θέλει, δεν δαγκώνει αν δεν τον πειράξεις! :P Και ναι, όπως λέω πάντα, το Berserk είναι το LOTR των animanga! Αποθαρρύνει κάπως τις κοπέλες λόγω βίας, αλλά αν την αντέχεις είναι πολύ ωραία ιστορία και κόσμος! Κάτι τελευταίο, δλδ ο Griffith συνεχίζει να σου αρέσει και αφού μας έδειξε τον πραγματικό εαυτό του (κάθαρμα!) μετά την έκλειψη; :stubborn:
Jul 20 2009 22:24
Photo

Maya-chan → Zoro

Και λιγότερο bishie να ήταν δε θα πείραζε γιατί τον είχανε χέσει λίγο. Αν δεν ήξερα θα τον πέρναγα για κορίτσι. Ο.Ο Αλλά όντως αυτό το αινιγματικό και μυστήριο που έχει σίγουρα θα τραβάει πολλά fangirls και όχι μόνο. Κι ο Guts όμως είναι πολύ ωραίος χαρακτήρας. Μου αρέσει που δείχνει μοναχικός και μάγκας και δε-με-νοιάζει-τίποτα ενώ δεν είναι τόσο κάθαρμα κατά βάθος. Πάντως αν συνεχίσει να πηγαίνει με τέτοιο ρυθμό η σειρά δε θα με πειρλαξει καθόλου το φανταστικό. Ίσα ίσα θα γίνει και πιο επική. Ήδη νοιώθω λίγο όπως ένοιωθα όταν διάβαζα Tolkien. :ureshii:
Jul 20 2009 22:19
Photo

Zoro → Maya-chan

Δεν έχω πειραματιστεί ακόμη στο είδος του Toradora, αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν πολλά ανιμέ που μου την σπάνε, οπότε πιστεύω θα μου αρέσει γενικά! Ω ναι, Gatsu fan μέχρι το μεδούλι, αλλά σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να πιστεύουν μερικοί, και ο Griffisu μου αρέσει αρκετά, απλά όχι τόσο όσο Guts. Βασικά ο Griffith ήταν ΟΚ μέχρι την έκλειψη (νομίζω στον 12ο τόμο έγινε, αν δεν κάνω λάθος), από κει και πέρα σταμάτησα να τον συμπαθώ και έγινα καθαρά Guts fan!! Αλλά τι τα θες, bishie, αινιγματικός, έξυπνος και κακός σε αντίθεση με τον μυώδη βάρβαρο είναι λογικό να αρέσει πιο πολύ σε κοπέλες... αν και μετά την έκλειψη έχασε καλό μέρος των ιδιοτήτων του αυτών πιστεύω! Νομίζω θα σου αρέσει και πιο κει η σειρά πάντως, που παίρνει στροφή προς το πιο φανταστικό!
Jul 20 2009 22:10
Photo

Maya-chan → Zoro

Αχά. Το Toradora δε νομίζω να μετανιώσεις που θα το κατεβάσεις πάντως. Μετά προς τη μέση που αρχίζει και γίνεται κάπως πιο σοβαρή η υπόθεση είναι όλα τα λεφτά. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο είδος πάντα. Το Berserk το έφτασα στο 13ο τόμο και από τον 4ο τόμο και μετά είναι μεγάλη πόρωση (οι πρώτοι 3 τόμοι δε μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση). Τώρα Gatsu η Griffisu είναι μεγάλο δίλημμα. Και οι δυο μου αρέσουν αλλά έχω λίγο παραπάνω συμπάθεια στο Griffisu. Εσένα σου αρέσει πιο πολύ ο Gatsu να μαντέψω?
Jul 20 2009 22:04
Photo

Zoro → Maya-chan

Το τωρινό σου, το προηγούμενο... δεν το θυμάμαι! :'D Το Toradora μου κίνησε κάπως την περιέργεια και το κατέβασα, κάποτε θα το δω, αν και έχω μπόλικα για την ώρα... το K-ON! κυρίως λόγω του ότι είναι λίγα eps, ομοίως!! Btw Berserk το προχώρησες καθόλου; Παραμένει καλό; [SIZE=1](Griffisu ή Gatsu fan; XD)[/SIZE] :P
Jul 20 2009 21:59
Photo

Maya-chan → Zoro

Ετχαριστώ! :P Εννοείς το avatar που έχω τώρα ή αυτό που είχα πριν? Αυτό που έχω τώρα είναι K-ON και το προηγούμενο Toradora. Τέτοιους χαριτωμένους χαρακτήρες που έχουν αυτές οι σειρές είναι ότι πρέπει για avatars. :kawaii:
Jul 20 2009 21:55
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αυτά μόνο αν είσαι Λούφης όμως, αλλιώς σωθείτε από την Μέδουσα!! :terror2: [SIZE=1](και αν είσαι Λούφης δεν θα την αξιοποιήσεις στο πλείστον!)[/SIZE] Rob-chan ενώ... καλός γενικά να είναι ο άλλος (και όχι αφελής) και καλούλα είναι κι αυτή!! :kawaii: [SIZE=1](νταξ κι εδώ καραδοκεί κίνδυνος clutch, αλλά από το να γίνεις πέτρινος... !!) [/SIZE][spoiler][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3523/onepiecerobin26.jpg[/IMG] :nbleed:[/spoiler]ΥΓ: OK το κάψαμε... :hot: τελικά θα έπρεπε όντως να ανοίξουμε νέο/αλλάξουμε το thread μου και να προσθέσουμε Boa, να δω ποια θα κέρδιζε, κάτι θα σκεφτώ τώρα που ξεκινάνε οι διακοπές μου για να γίνει δημόσιο το θέμα (να περιμένουμε όμως μερικές βδομάδες, να γίνει πιο γνωστή στο κοινό η Boa)!! I like where this is going!! :hehehe:
Jul 20 2009 21:39
Photo

Nighteyes → Gilmaru

Αφού σου λέω ότι δεν είναι filler το συγκεκριμένο ova, φυσικά και υπάρχει η ιστορία μέσα στο manga.:nosey: Είναι σε μορφή flashback βέβαια, αλλά είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια της ιστορίας. Στο manga υπάρχουν 2 arc. To Kyoto arc το οποίο έδειξε και στο anime και ένα ακόμη(δεν θυμάμαι όνομα). Το 2ο δεν το έδειξε καθόλου στο anime. Μετά το Kyoto μπήκε σε filler, και τελειώνει εντελώς διαφορετικά. Οπότε αν είδες το anime μέχρι και το Kyoto και το Trust&betrayal, διάβασε οπωσδήποτε το manga. Απ' όσο θυμάμαι το flashback βρίσκεται στα chapter μετά το Kyoto, οπότε θα το διαβάσεις αναγκαστικά. Είναι πολύ μικρό πάντως.
Jul 20 2009 21:17
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Με την hancock ομως πανε πακετο και οι μισες αμαζονες της amazon lilly, με την Robin το πολυ ενας πακος βιβλια, και ενα εισητηριο για tour στην ακροπολη.
Jul 20 2009 19:13
Photo

Zoro → Maya-chan

Να σε ρωτήσω μιας και εδώ και λίγο καιρό το έχω περιέργεια, πριν το αλλάξεις, το ava σου από κάνα Toradora/K-ON! είναι; Πολύ kawai! :P
Jul 20 2009 18:11
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Έπρεπε να του πεις "oretachi wa nakama da???" :hahaha:, μην σου έκλεινε το μάτι να πρόσεχες μόνο!! Καημένος Ζορός, στο πάτωμα σε κόβω να τον ρίχνεις κιόλας!! :nanana: Boa ftw btw, αλλά ακόμη όχι σαν την Robin... να δω πιο κει αν βελτιώνεται τόσο όσο λένε, αλλά σαν τα γεγονότα του CP9 arc αμφιβάλλω αν θα δούμε όμοια!! :p
Jul 20 2009 18:02
Photo

MitHuNa → Cyclothemik

ba-chan yr ass! SHINE!
Jul 20 2009 18:01
Photo

MitHuNa → Dante80

ah! arigatooo ^^
Jul 20 2009 18:00
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Στο wiki μεταξύ 27-36 την βάζουν την Boa, οπότε στην καλύτερη είναι ένα έτος μικρότερή της!! :hahaha: Πάντως θα παραδεχτώ ότι [SIZE=1](για λίγο!)[/SIZE] μοιάζει όντως πιο νέα, απλά έχει αυτό το... "επικίνδυνο θηλυκό" που με το που κατεβάσεις άμυνα θα στην φέρει [SIZE=1](με πολύ κακό τρόπο!)[/SIZE], το οποίο παλιά είχε και η Robin δλδ, αλλά μετά το CP9 arc έχασε τελείως... μακάρι το ίδιο να γίνει και με Boa σύντομα, αλλά όσο να 'χει Schichibukai παραμένει και με σχέση με φίδια...:colddd: προτιμώ την καλούλα Robin-chan μου! :nanana: Και ναι, Marimo powa!! :hero:
Jul 20 2009 17:53
Photo

Zoro → Tea-chan

Και κάποια που ξέχασα να σχολιάσω πριν: [quote=Tea-chan;327112]Και δεν έχω τον Oda για κάποιον που απλά θα επαναλάβει ότι έγινε με τον Arlong (φεύγει η Nami μακρυά από τα παιδιά γιατί έχει ένα μυστικό, θέλει να τους διώξει για να τους σώσει, αλλά ο Luffy και οι άλλοι καθαρίζουν και αυτή γυρνάει).[B] Έχω την εντύπωση ότι θα φύγει για πάντα από την ομάδα... [/B][/quote] Hidoiiiii~ :nanana: Αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν [B]το[/B] jawdrop, αλλά όλα τα περιμένω από τον τρελoda πια [SIZE=1](romance above all!)[/SIZE]!! [quote=Tea-chan;327112]Επίσης, έχουμε κανένεα νέο για το γεγονός ότι η ιστορία της ταινίας θα κολλάει με του manga; Ο Oda είχε πει ότι από το 2010 το One Piece θα αλλάξει πολύ. Λέτε να βγάλει κατάληξη του manga στην ταινία; Λέω εγώ τώρα... [spoiler][SIZE=1]Θα ήταν το ιδανικό τρικ για να αναγκάσει κόσμο να ασχοληθεί και να βγάλει πιο πολύ χρήμα, πάντως...:nosey:[/SIZE][/spoiler][/quote] Τι λε ρε, δλδ αν κατάλαβα καλά υπέθεσες ότι αυτά τα Χριστούγεννα το OP θα λάβει τέλος, πιο πριν από Naruto και Bleach, που υποτίθετε είναι πιο κοντά κανονικά; Τόσα που έχει να μας δείξει ακόμη απίθανο μου φαίνεται, εκτός κι αν το 'χει ήδη σχεδιάσει και τα στριμώξει όλα, αλλά και πάλι... δύσκολο! Πέραν αυτών έχει και στόμα(τα) να θρέψει!! Εκτός πάλι κι αν κατάλαβα κάτι άλλο!! :stubborn: Btw απέκτησες σύντροφο στην αλυσίδα... αν βρεθεί και τρίτος μέσα στη βδομάδα το βλέπω για seal the deal, ωραίο καλοκαιράκι θα περάσεις! :Blissfull:
Jul 20 2009 17:49