Jump to content

Community Status Updates

Photo

the goblin → Scorpion

Γεια τη κανεις καιρο εχουμε να τα πουμε
Jul 26 2009 12:54
Photo

the goblin → TheRealZabuza

ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 26 2009 12:48
Photo

roriconfan → ZeLiGa

Και το Legend of Galactic Heroes δεν έχει ισάξιο. Τόσο καλό που ούτε στο ίδιο μύνημα με τα άλλα δύο δεν τολμώ να το βάλω. Δες αυτό και πέτα στα σκουπίδια όλα τα υπόλοιπα. The master spoke...
Jul 26 2009 08:30
Photo

roriconfan → ZeLiGa

Το Hokuto no Ken το βλέπεις και fast forward. Μπορεί να σε κουράσει στα μετέπειτα επεισόδια πότε ξεκίνα τώρα που σε τραβάει ακόμα. Το Monster είναι 70 επεισόδια που η ουσία τους είναι 7. Όλο ατμόσφαιρα και αργά, περιττά γεγονότα. Τράβα διάβασε 20th Century Boys που είναι του ίδιου mangaka, πολύ παρόμοιο σε ύφος και άκρως πιο απολαυστικό.
Jul 26 2009 08:29
Photo

The Tragic Prince → iristella

Ε το είχα στα υποψιν καιρο τωρα . Αλλα μετα απο μια πολυωρη και εποικοδομιτικη συζητηση π είχα σημερα περι του θέματος ειπα να του ριξω μια ματια μολις επεστρεφα
Jul 26 2009 07:11
Photo

iristellaMad_Hatter

Δεν ήρθες τελικά ε? Θα το θυμάμαι αυτό......
Jul 26 2009 07:10
Photo

iristella → The Tragic Prince

Θα σου έλεγα ότι δεν με εκπλήσσει καθόλου.
Jul 26 2009 06:59
Photo

The Tragic Prince → iristella

Αν σου πω οτι εδω και ενα μισαωρο διαβαζα ενα official mini story που βγήκε προσφατα που εναι κατι σαν επιλογος του επιλογου του 4ου novel του umineko :P
Jul 26 2009 06:53
Photo

Labrokratis → MoRmEnGiL

Ποιό εύκολο είναι να σου κάνω copy το Galaxy Express 999 σε ένα DVD-R να βρεθούμε μια στιγμή και να στο δώσω. Εκτός και αν έχεις την τερατώδη υπομονή να κάτσεις - όπως έκατσα και εγώ - να τα κατεβάσεις όλα τα αρχεία ένα προς ένα! Είναι 113 επεισόδια... Το πρόγραμμα που κάνει έξυπνα bypass το crunchyroll είναι το [url]http://www.anchorfree.com/[/url]
Jul 26 2009 06:15
Photo

iristella → The Tragic Prince

Χριστιανέ μου είναι 7 η ώρα το πρωί μιας ακρως επεισοδιακής νύχτας. Το Umineko σκέφτεσαι? XDDDDDD
Jul 26 2009 06:10
Photo

MoRmEnGiL → Labrokratis

όχι παίζουμε :P αν σου είναι έυκολο όποτε μπορέσεις στείλε ενα πιεμ με τη μανούρα για το ριπάρισμα που λέγαμε..
Jul 26 2009 05:52
Photo

Labrokratis → MoRmEnGiL

Νάτος ο τρελός, με τσάκωσε! Καλά μιλάμε και η πρώτη φώτο, έτσι;;;
Jul 26 2009 05:51
Photo

Lady Sen

[B]το profile μου είναι λίγο άθλιο,αλλα συγχωρέστε με είμαι νέα :P[/B]
Jul 26 2009 05:40
Photo

Nighteyes → Gilmaru

Χαίρομαι που δόθηκε και σε σένα η ίδια εντύπωση.:ureshii: Παρακάτω θα δεις/δούμε(γιατί κι εγώ δεν ξέρω)διάφορα για το παρελθόν του. Δεν πειράζει που το πας αργά, καλύτερα για να μην σου τελειώσει. Εγώ είχα δει μαζεμένα τα πρώτα 30 και μάλλον μου πέσανε πολλά. Μετά που το ξανάρχισα όμως δεν σταματούσα. Θέλει λίγο καιρό για να μπεις στο νόημα και σε κουράζει αρχικά που κάθε επεισόδιο σε παίρνει μονότερμα με τις ατάκες και τα λογοπαίγνια. Μετά παθαίνεις εθισμό όμως και δεν πτοείσαι με τίποτα.:congrats:
Jul 26 2009 02:54
Photo

Atridis → Exosouler

hello re exosouler kai esi simforumitis tora se pira xabari:P:P
Jul 26 2009 02:09