Community Status Updates
Nanamiii → Satou no Kumo
[COLOR="DeepSkyBlue"]HAYA 8a sou milhsw greeklish just CUZ. anaptussw tous KPOP kuklous mou re fingerbroomstickie [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7459"]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7459[/URL] ela na xaramistoume gia xarh tou fangirlism. why? cuz we can! BwHAHAHAA
was that too much?[/COLOR]
Jul 26 2009 01:56
Geutella → ZeLiGa
Καλά ήταν ZeLiGa-kun, σχετικά ήσυχα, τελικά εσύ δεν μπόρεσες να έρθεις; Κάτι μου είπε ο Γκέρι ότι είχες κανονίσει να έρθεις με τον TheVirus... σας περιμέναμε, τελικά τι έγινε;
Jul 26 2009 00:53
Gilmaru → Nighteyes
Ναι το είχα στο μυαλό μου! Έχω δει κάποια επεισόδια και όντως θυμίζει λίγο Kenshin. Ωραίο μου φαίνεται, απλώς επειδή είναι τελείως χαλαρό στα πρώτα επεισόδια που έχω δει, το βλέπω με αργούς ρυθμούς. Δεν έχω φτάσει ούτε στα 20 ακόμη να φανταστείς. Βλέπω ένα δύο επεισόδια που και που εδώ και λίγο καιρό.
Tnx πάντως!
Jul 25 2009 22:17
Mangalover → Fingolfin
Γεια!Θα σου φανει παραξενο που σου στελνω μνμ αλλα αυτην την στιγμη ειμαστε οι μονοι μεσα ολοι εχουν παει στο παρτυ!:(
Μακαρι να ειχα παει και εγω γαμωτο(με αλλα λογια ειναι μνμ συμπαραστασης αυτο που σου στελνω)
Jul 25 2009 21:52
ZeLiGa
→
roriconfan
Σκέφτομαι επίσης να δω το Legend of the Galactic heroes. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό αλλά αυτή τη στιγμή βλέπω δύο μεγάλα ανιμε, τα Monster και Hokuto no Ken.
What do you suggest, master rori? :himitsu:
Jul 25 2009 21:52
the goblin → AristidisK
xronia polla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 25 2009 20:58
Nighteyes → Gilmaru
Είχα δει πριν μέρες που έψαχνες κάτι σχετικό με Κenshin, αλλά σου πρότειναν όσα είχα στο νου γι αυτό δεν είπα τίποτα. Τώρα είδα όμως και μια συζήτηση που είχατε με τον Radagast και μ' αυτά που είπες έχω να σου προτείνω κάτι ακόμα αν και μπορεί να σου φανεί άσχετο αρχικά:Gintama.
Ο Gintoki μου έχει θυμίσει επανειλημμένως Kenshin. Πιθανότατα να εμπνεύστηκε ο δημιουργός του από τον Κenshin, δεν ξέρω. Πάντως αν πάρεις απόφαση να το ξεκινήσεις μην βγάλεις πόρισμα πριν το 60. Υπάρχει λόγος, και ειδικά στην δική σου περίπτωση.
Jul 25 2009 19:35
Black Rock → The Tragic Prince
Δυστυχως θα σε απογοητευσω αλλα δεν το πιστευω. Δεν θα αναφερω τα στοιχεια απο τα παιχνιδια αλλα μονο απο το anime.
Ζουσε ακομα οταν ηρθαν να τον δουν και επισης εφοσον δεν ειδαμε το σωμα του δεν μπορουμε να ξερουμε. Το οτι η Jessica ηρθε μεσα ασθμαινοντας παλι δεν σημαινει τιποτα. δεν ακουστηκε τιποτα να λεει.
Ο κανον πεθανε
Jul 25 2009 18:15
The Tragic Prince → Black Rock
[quote]σημειωση...πως ξερουμε οτι ο kanon πεθανε? χεχε [/quote] Repeat it in Red. Kanon is Dead
Jul 25 2009 18:09
Nighteyes → Melkor
Καλά otouto-san.:congrats:
Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να κάνει καμιά δουλειά, αλλά έχει ζέστη. Βγάζει και το laptop ζέστη extra, αλλά εκεί εγώ, δεν το κλείνω.
Εσύ καλά είσαι; Πως και δεν είσαι σε καμιά παραλία;
Jul 25 2009 18:04
LucyBR → Nighteyes
κατι ειναι κι αυτο! μπορει στην πορεια να φτιαξει και να αφησει θετικη εντυπωση τελικα, ποτε δεν ξερεις :3
απο την so far εμπειρια μου στα jdramas τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει. Οταν το supernatural ειναι κυριο στοιχειο σε μια σειρα, δουλευει μονο στα tokusatsu και στα mystery dramas το πολυ. Απο κει και περα, ειναι λιγο καπως (imo τουλαχιστον)... :/ :/
Jul 25 2009 16:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed