Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → LucyBR

Κοίτα κακό δεν θα το έλεγα. Έχω δει πολύ χειρότερα. Ακόμα είναι νωρίς βέβαια. Πάντως είναι αρκετά σύντομο οπότε δεν είναι χάσιμο χρόνου. Το supernatural έχεις δίκιο είναι λίγο κάπως.
Jul 25 2009 16:48
Photo

LucyBR → Nighteyes

hmmmm, i see! το supernatural σκηνικο δε δουλευει και τοσο καλα στα jdramas πολλες φορες... :/ να σου πω την αμαρτια μου κι οταν προβαλλοταν δε μου ειχε γεμισει το ματι at first glance, αλλα δε το χω δει κιολας για να εχω αποψη u__u και στην τελικη, τοσα καλα dramas υπαρχουν τιγκα στα bishies (απο water boys μεχρι ROOKIES π.χ.), απ αυτο παραπονο δεν εχουμε! XD
Jul 25 2009 16:29
Photo

Nighteyes → LucyBR

Τελικά είδα το μισό του 1ου επ και μετά κοιμήθηκα. Τώρα θα δω το 4(Είναι 30λεπτα τα επ). Το cast συμπαθητικό, αλλά πιο πολύ μ' αρέσει σε φωτό παρά σε video. Τουτέστιν δεν μου άρεσαν τελικά και τόσο πολύ, αλλά εγώ είμαι και περίεργο τρένο. Πάντως θα ευχαριστηθεί το μάτι σου να βλέπει άντρες. 3 γυναίκες είχε ως τώρα κι αυτές διακοσμητικές. Από κει και πέρα βλέπεται ευχάριστα αλλά υστερεί σε σκηνοθεσία και κάτι ακόμα που δεν έχω εντοπίσει.:nosey:
Jul 25 2009 16:16
Photo

Nighteyes → Melkor

:hahaha::hahaha::hahaha: Που να σε πάρει η ευχή... Έσκασα στα γέλια πάλι με τις "επεμβάσεις" σου. :congrats: Το ποστ του Χαος σε καμιά μαύρη τρύπα το βρήκες να υποθέσω; Πάντως η απορία του εύλογη και αναρωτιέμαι γιατί δεν την είχα κι εγώ όταν πήγα στο 'μέρος".:hahaha::hahaha:
Jul 25 2009 16:06
Photo

LucyBR → Nighteyes

:hahaha: οι αυπνιες εχουν γινει δευτερη φυση πια! ΧD μια φορα παντως εχει ωραιο cast! ;3
Jul 25 2009 15:27
Photo

DevilMayCry → Yunancy

Hiiiiiiiiii
Jul 25 2009 14:56
Photo

ZeLiGa → roriconfan

Να σου πω. Μου είχες πει σχετικά με ένα αρ πι τζι στο playstation εν ονόματι Xenogears(ή κάτι τέτοιο). Επειδή βαριέμαι να ασχολούμαι με παιχνίδια τώρα και δεν σκοπεύω να το παίξω σε σύντομο χρονικό διάστημα σκέφτομαι να δω το ανιμε που έχει βγει. Αξίζει; Στη λίστα με τα ανιμε που τσεκαρες είχες βάλει καλή βαθμολογία απ' ότι είχα δει. Απλά ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν ήταν αυτό.
Jul 25 2009 13:56
Photo

gpanos → Radagast

Αδερφέ να 'σαι καλά! Ό,τι καλύτερο και σε εσένα. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε πάλι τις εκπομπές.
Jul 25 2009 13:50
Photo

gpanos → Cassiel

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Να είσαι καλα, εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο.
Jul 25 2009 13:48
Photo

ZeLiGa → Zerro

Let's delay our Misery... Rest in piece. Κρίμα που είμαι πολύ μακριά για να έρθω...
Jul 25 2009 13:38
Photo

DevilMayCry → 1oneiromono

Hiiiiiiii
Jul 25 2009 12:06
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

hiiiiiiiiii Ola ta nea anima ollaaaaaaaaaaa oti neo bgeni amesos to blepo exo poli xrono kain den exo tipota alo na kano .....
Jul 25 2009 11:46
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

hiiiiiiiiii
Jul 25 2009 11:45
Photo

Radagast → odin

Thnx τρελέ νά'σαι καλά, πράγματι πάει καιρός. :P ποιο beach party μου λες, διοργανώνω party την ίδια μέρα με έναν φίλο οποτε θα έχω τρεξίματα όλο το Σάββατο. ^^ (ναι είμαστε της τελευταίας στιγμής.) Κάποια άλλη μέρα να τα πούμε όμως αν θες για καναν καφέ μέσα. :)
Jul 25 2009 04:40
Photo

Nighteyes → LucyBR

:congrats:Οι αυπνίες θα μας φάνε. Btw έβαλα στο μάτι [URL="http://wiki.d-addicts.com/Tokyo_Ghost_Trip"]αυτό[/URL] που το εντόπισα λόγω trivia, το κατεβάζω τώρα, και ενώ λέω να κοιμηθώ με τρώει να δω το πρώτο επεισόδιο.:awww: Αν είναι καλό την έβαψα. Θα προσπαθήσω να αντισταθώ.:stubborn:
Jul 25 2009 03:35