Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke
Δεν ξερω. Αποδειξεις ειναι οι φωτογραφιες. Εγω δεν ξερω τιποτα!
Jul 31 2009 17:22
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Καλησπέρα!
Ναι έχεις δίκιο, έχω ψιλοχαθεί και έχω περιορίσει αρκετά την συμμετοχή μου στο forum και στο γενικότερο αυτό χώρο. Πλέον γράφω σπάνια και επιλεκτικά, ενώ στις δραστηριότητες που οργανώνονται, όταν μετέχω, είμαι - όσο γίνεται για την πολυλογού φύση μου - λιγομίλητος. Λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιπάθειες στο έτσι, καταλαβαίνεις :-)
Το avatar και τα στοιχεία του profile μου όντως τα αφαίρεσα, για να ουδετεροποιηθώ ακόμα περισσότερο ως μέλος στο forum.
Στα υπόλοιπα, το τελευταίο δίμηνο παρακολουθώ αρκετά anime, αφού τυχαίνει και έχω αρκετό χρόνο! Έχω πάρει στην σειρά όλα της Clamp και τώρα μάλλον θα ξεκινήσω να κάνω το ίδιο με τα anime από το λεγόμενο "Bubblegum Universe". Παράλληλα βλέπω και πολλά ξεκάρφωτα: Κωμωδίες, σχολικά, κομεντί, κλπ. Ανάλαφρα καλοκαιρινά θέματα δηλαδή.
Μόνο κάποιο καλό διαστημικό δεν έχω εντοπίσει τελευταία. Αλλά που θα πάει, θα βρω κάποιο αξιόλογο.
Εσύ τι κάνεις, καλά; Tι anime βλέπεις αυτό το καιρό; Είδες κανένα από Matsumoto τελευταία;
Jul 31 2009 17:13
Mad_Hatter → Zoro
nono, ακομα να μαθουμε για τον akainu δυστυχως :(
Θεος ειναι ο Pein, ο μακραν πιο σοβαρος χαρακτηρας σε αυτο το manga, Και δε το λεω επειδη ειναι ο αγαπημενος μου.Ενα επιπεδο ανεβαζε ολλη τη σειρα με τις ατακες που πεταγε.
Θα δεις γιατι λεω οτι το Naruto ειναι Yaoi υπομονη.
Και προς θεου μη χανεις το χρονο σου με τα fillers.Και που βλεπεις το anime Πολυ ειναι, το manga πρεπει να διαβασεις μονο, το ιδιο επρεπε να κανω και εγω.2 βδομαδες θα κανω περιπου να διαβασω manga τωρα στις διακοπες, μπορει και παραπανω, σκεφτομε να το droparo, και να το διαβασω ολλο μολις αλλαξει ark, απλα το σημειο που ειναι τωρα το σιχαινομαι.Να φαντασεις περιμενω με μεγαλυτερη ανυπομονισια το νεο επισοδιο του Bleach (που ειναι και filler).
Μακαρι ο kishimoto να ξεφυγει απο οτι τον εχει ποιασει, και γραφει τετοια chapters.
Το chunin exams ηταν πολυ καλο ark, μεσα στα 3 καλυτερα της σειρας, πολυ τον συμπαθησα τον Gaara, ειδικα οταν μιλαει για το παρελθον του.
Jul 31 2009 14:19
Zoro → ssj4nick
Ναι το kage bunshin μου την ψιλοσπάει κι εμένα που ξέρει κυρίως αυτό μόνο, γι' αυτό και είπα ότι οι μάχες του OP μου φαίνονται πιο πορωτικές (πιο πολλές τεχνικές, πιο καλές ατάκες κλπ), απλά αυτές του Naruto νικάνε σε όλα τα υπόλοιπα (στρατηγική, "φιλοσοφία" του chakra κλπ) και σαν σύνολο μου φαίνονται καλύτερες! Πάντως πιο κει ο Naruto μαθαίνει πολύ καλύτερες τεχνικές, μάλιστα απ' όσο είδα μερικές θυμίζουν κύματα αλά Dragon Ball!!
Ο Shikamaru πάει για fave πια, πολύ μ' αρέσει το ήρεμο αλλά έξυπνο στυλ που έχει!!
Έλα ντε, ρώτησα κι εγώ τον Rin... να δω πόσο θα πέσει πιο κει το Naruto!! :nanana:
Jul 31 2009 13:36
Zoro → Mad_Hatter
Ναι και μάλιστα κάνα τεράστιο haki φαντάζομαι θα έχει, απλά τον έκοβα να είναι παλιομοδίτης στο θέμα των DF και να προτιμάει να πολεμάει χωρίς αυτά... oh well, και πάλι cool τον κόβω να βγαίνει!! :P
Akainu δεν φαντάζομαι να μάθαμε τίποτα γι το ability ε;
Ω καλά, έχω πολύ καλές εντυπώσεις για το Naruto, όσο αφορά τις μάχες ειδικά, που σαν σύνολο είναι πολύ καλύτερες του OP ως τώρα... πιο κει βλέπουμε!
Παρακολουθώ το anime προς το παρόν και σχεδιάζω να το δω όλο, fillers included, και μετά να πιάσω το manga από το 0 για να δω και τις διαφορές που υπάρχουν... μ' αρέσει να έχω άποψη σε όλα! ;D
ΥΓ1: yaoi (σ)το Naruto; Που; :hmmm:
ΥΓ2: Θεός = Pein huh; :P
Jul 31 2009 13:32
Zoro → Ame Warashi
Καλά περνάω γενικά, δεν μου κάνει κακό η αποτοξίνωση τελικά!! :joyful:
... και σαν επιστρέψω θα έχω πιο γρήγορη σύνδεση από ποτέ, en garde!! :kill4u:
Pic με σερνικό, αφού θες τόσο πολύ, θα σου δώσω σαν βάλω νετ λοιπόν... καλά να περνάς όσο λείπω, αναλογίσου τι σε περιμένει μετά στο μεταξύ!! : D
Jul 31 2009 13:26
ZeLiGa → Blastoise
Νομίζω πως ναι, αφού πρώτα περάσουν έναν έλεγχο για το αν είναι bots.
Jul 31 2009 13:25
Azathoth
→
ZeLiGa
heh :p δεν σώζομε και εγώ από την κόλαση μην ανησυχείς :P απλά να είμαι "κακό παιδί" στο internet είναι γελοίο και βλακεία ειδικά από την στιγμή που IRL είμαι ευγενικός :P
Jul 31 2009 11:34
ZeLiGa → Blastoise
Για τρολλινγκ μπήκε ο τύπος καλέ. Αλλιώς θα είχε χρησιμοποιήσει το κανονικό του account! :)
Jul 31 2009 11:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed