Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke
Οχι ρε. Καταρχην εσυ δεν εισαι new member. Buhahahhaha :P
Πηγα, πως δεν πηγα.. Οπου ομαδικες τσουπ! και μια πιου μαζι.. Εκει ησουν κι εσυ;
Jul 31 2009 00:12
LucyBR → Kirenahana
sankyuu X3 επισης! ^^
don't worry! οταν με το καλο γυρισεις, nudge me (ειτε εδω ειτε με sms ξερω γω) και κανονιζουμε asap! ;33
Jul 30 2009 23:53
Mangalover → Fingolfin
Ωχ σορρυ λαθος!Αυτο δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι εγω δεν πηγα.λολ!!
Jul 30 2009 23:01
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
μαλιστα, να μαντεψω οτι θα με παρει και μενα η μπαλα ε? :D
στο beach party δε πηγες?
Jul 30 2009 16:08
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
που σαι βρε χαθηκες η μηπως εγω χαθηκα???:borednn9:και δν εχεις ποια και τον καπιτανιο στο αβαταρ σου...:OMG3:
Jul 30 2009 15:43
Atridis → Lady Sen
χμμμ [B]spirited away ε πολλυ καλη ταινια και οντος απλο αλλα καλω cosplay,εγω σου προτεινω να αρχησεις να το ετοιμαζεις και εχις χρονο μπροστα σου,και [/B]μακαρι να καταφερις να μας θαμποσεις ολους:P,βασικα και εγω οταν εκανα το πρωτο μου cosplay το ετιμασα κυριολεκτικα μια ωρα πριν παω στο παρτυ αλλα νταξι δεν ιταν και τπτ τρομερο και δεν μου πολυαρεσε αλλα παραδοξος αρεσε σε αλλα παιδια,, αν θες κανε με add στο msn να σου δειξω φοτο απο αυτα που εχω κανει και να τα πουμε κιολας:)
Jul 30 2009 14:30
Lucy-Nyu
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LOESyEljmFE&feature=PlayList&p=B77D4EDA8FD3BCE9&index=8[/url]
Jul 30 2009 13:25
Kirenahana → LucyBR
:frozen:συγκλονιστικό... όντως... καλά να περάσεις πάντως! Και δεν πειράζει, το κανονίζουμε άλλη φορά.
Jul 30 2009 12:51
LucyBR → Kirenahana
δυστυχως οχι γιατι αυριο θα φυγω για το σαββατοκυριακο και θα γυρισω κυριακη... T____T
το timing μας ειναι συγκλονιστικο :deadga6:
Jul 30 2009 11:57
ssj4nick → Zoro
Εγω ειμαι στο 66 ακριβως πριν τη μαχη Sasuke- Gaara(I hope Sasuke will kick his ass) Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι μεχρι τωρα ο Ναρουτο δεν ξερει κ παρα πολλες τεχνικες κ μας τα χει πρηξει λιγο με το kage bunshin no jutsu.Kατα τα αλλα ειναι ΟΚ!
p.s1 Shikamaru Rules, μονο αυτος θα γινει chounin μου φαινεται.
p.s2Διαβασα κ το παρακατω message του Rin.WTF? Naruto becomes yaoi?!WTF?
Jul 30 2009 11:23
Ame Warashi → iristella
ευχαριστώ πολύ καλό μου,κ εσύ οτί επιθυμείς!!! :) καλό καλοκαίρι γεμάτο έντονες στιγμές εύχομαι!!!(γιατί εγώ κοντεύω να πεθάνω από τη βαρεμάρα :S :P)
Jul 30 2009 10:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed