Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → Tea-chan

ok μου τη βγαζει τωρα!!!!!
Aug 02 2009 09:35
Photo

Namida → boubouka

Γειά χαρά και καλώς ήρθες! Απλώς να σε ενημερώσω ότι σε όλα τα μέρη του φόρουμ (ακόμα και στο προφίλ σου) τα greeklish απαγορεύονται.
Aug 02 2009 09:07
Photo

NiPPa!!! → Erebos

pou eisai re???
Aug 02 2009 01:25
Photo

Mangalover → RiDeLub

Και κατι τελευταιο φιλε αυτη η φοτο που εχεις βαλει ειναι επικη οποτε την βλεπω πεθαινω στα γελια γιατι σκεφτομαι αν θα μπορουσε πραγματικα να υπαρχει τετοιο ατομο στην πραγματικοτητα!!
Aug 01 2009 21:25
Photo

Mangalover → RiDeLub

Thanks για το add..Αnyway μηπως γινεται να μου πεις καθε ποτε βγαινει το manga του onepiece γιατι ειμαι ελαχιστα πολυ λιγο καμενος με το onepiece:hot: Αrigato:nosey:
Aug 01 2009 21:23
Photo

Tea-chan → Shikamaru

Εμένα μια χαρά μου τη βγάζει. O.O Χμμμ... για δοκίμασε να κάνεις quote.
Aug 01 2009 21:18
Photo

Psylock → karkas

έτσι είναι αυτά τα καμένα παιχνιδάκια αγαπητέ. και να φανταστείς αυτό στο έστειλα γιατί είναι πολύ μαθηματικό και υπολογιστικό από ένα σημείο και μετά. αλλά πήγαινε να κάνεις και κανένα μπανάκι :P.
Aug 01 2009 18:11
Photo

Lady Sen → Adventurer

:O εισαι online χεχε.Αντε φτιαξε μσν :|
Aug 01 2009 17:08
Photo

Adventurer → Lucy-Nyu

"Στο Tekken 5 εχω βαλθει να διαλεγω παντα την Christie Monteiro και παααααντα αν ο αντιπαλος ειναι αντρας ακουω το σχολιο οτι οι γυναικες δν ξερουν να πολεμανε..........." Φερε λιγο τα ατομα που το λενε αυτο να τους παω μερικα ματσακια με Nina και Asuka να δουμε αν θα αλλαξουν γνωμη:tensai:
Aug 01 2009 16:59
Photo

Mangalover → RiDeLub

Ο Oda!!!!!!!!! Οκ αυτο ειναι λιγο αποτομο...Για την ηλικια μου xD Παντως το σιγουρο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος ξερει να μας ξαφνιαζει... Οπως για παραδειγμα με την πλοκη....Το εχει γεμισει με μυστηρια..Will of the D aπο δω τα Poneglur...(δεν μπορω να το κανω spell λυπαμαι xD)απο εκει μας εχει τρελανει ο τυπος... Αντιθετα με το στορυ του bleach που ειναι λιγο πολυ προβλεψιμο!
Aug 01 2009 16:41
Photo

Tenshi → MisaYoshiko

οκειιιι οοοοοοοοοολαααααααα τα ξερω............... :P hahaha!!! θα τα πουμε αν ειναι απο δευτερα!!
Aug 01 2009 16:09
Photo

karkas → Psylock

Καλά ρε συ έχω κολλήσει με το παιχνιδάκι που μου είχες στείλει!!! Βέβαια το παρατάω στην έλικα με τους πολλούς άσσους, με ψιλομπέρδεψε, θα το ξαναπιάσω αργότερα!!
Aug 01 2009 15:54
Photo

Radagast → Petran79

Ναι με υπότιτλους είναι. Σαν να βλέπω hi no tori σε live action είναι ρε btw. Και γω το περίμενα πιο πολύ animation, αλλά τελικά τείνει προς το live action. Ενδιαφέρον φαίνεται. :)
Aug 01 2009 15:51
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

που ξερεις οτι περασα καλα στο παρτυ?:Ρ εγω παω αταλαντη(λαμια) σημερα και δευτερα βραδυ θα παρω το τρενο απο κει με 6 παιδια και θα ανεβω σε σενα. αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα μενω χαλκιδικη. θα σ στειλω στο κινητο γιατι θα κλεισω το πισι τωρα
Aug 01 2009 14:53
Photo

RiDeLub → Mangalover

Δεν είναι θέμα τομαριού xD. Απλά είναι σε μερικές σκηνές στο Water 7 που ο Chopper ακουγόταν πιο ξεφωνημένος που μου έκανε εντύπωση. Το είχα κοιτάξει τότε και το είχα μάθει. Το άλλο με την γυναίκα του Oda το ήξερα σαν fact λόγω του ότι είμαι One Piece fan. Τέτοια trivia είναι ωραία να τα μαθαίνεις. Πάρε και ένα άλλο γύρω από τον Oda: Αν έχεις δει τις ταινίες του One Piece. σε κάποιες από αυτές υπήρχαν special 3 λεπτά επεισοδιακια. Σε ένα από αυτά (νομίζω 3 ή 4 ταινία) έδειχνε χαρακτήρες από το anime να παίζουν μπάλα. Σε κάποια φάση σκάει ένα χαρακτήρας που λέγεται Odachi και την φωνή του την κάνει ο ίδιος ο Oda. Από site για το OP εγώ συμβουλεύομαι κυρίως το [URL="http://apforums.net/"]arlong park forum [/URL]και για γρήγορα infos την [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page"]OP wikia[/URL] . Θυμάμαι και κάποια πράγματα μόνος μου.
Aug 01 2009 13:48