Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → MisaYoshiko

hello!!! τι λεει ολα καλα...βλεπω περασαμε καλα στο παρτυ!! λοιπον εγω θα κατεβω αθηνα στις 13 αυγουστου και θα φυγω στις 14 απο πειραια....!! οποτε τωρα στο λεω πιο νωρις για να ξες!! :P
Aug 01 2009 13:39
Photo

Mangalover → RiDeLub

Αντε σοβαρα.Και εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Τοσο τομαρι ειμαι φαντασου... Καλα εσυ που τα μαθαινεις αυτα?Αν δν θες να μου πεις γιατι σου βγηκε ο .... να βρεις το σιτε δεν με πειραζει!
Aug 01 2009 13:05
Photo

Lady Sen → Melkor

Για το post που ειχες κανει :| καλα δεν πειραζει αστο :P
Aug 01 2009 12:51
Photo

RiDeLub → Mangalover

[quote]Αρα η φωνη της πρεπει να ακουγοταν πολυ διαφορετικη?Σωστα?[/quote]Σου απαντάω εδώ γιατί θα βγαίναμε off-topic :P Δεν είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνω σωστά αλλά αν εννοείς αν ακούγεται διαφορετικά η Nami στo Ova και στην υπόλοιπη σειρά, τότε σου απαντάω ότι δεν θυμάμαι. Πάει καιρός που το έχω δει το ova αλλά υπήρχαν αρκετές αλλαγές στο voice casting. Ένα άλλο παράδειγμα αλλαγής ήταν η ηθοποιός του Chopper. Κάποια στιγμή στην μέση της σειράς (γύρω στο Water7 με Ennies Lobby) η κανονική ηθοποιός αντικαταστάθηκε λόγω εγκυμοσύνης από μια άλλη. Η αλλαγή ήταν χαρακτηριστική αν και ό Chopper είχε λίγες ατάκες σε εκείνα τα eps. Απλά στο αναφέρω ως trivia πληροφορία. :)
Aug 01 2009 12:30
Photo

Melkor → Lady Sen

Συγνωμη? ποιο πονεσε πολυ?
Aug 01 2009 09:52
Photo

Petran79 → Radagast

ευχαριστω για την ενημερωση! Εχει και υποτιτλους; Η τρελα με τα anime παει και ερχεται αλλα σε αυτην την περιπτωση ριζωνει για τα καλα!
Aug 01 2009 09:31
Photo

Loke → minasuki

επισης :) και καλο υπολοιπο των διακοπων :/
Aug 01 2009 04:40
Photo

Tenshi → Akasukekuro

Ela re sta web eisai!?
Aug 01 2009 01:03
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Όχι καλέ, η διαφορά ηλικίας άλλωστε που έχω με τους περισσότερους, δεν επιτρέπει συμπεριφορά trolling από κάποιο άλλο μέλος απέναντί μου! Ούτε τσιμπάω από τέτοια πράγματα. Μόνο κάποιες αντιπάθειες είχαν εκφραστεί παλαιότερα, αλλά τώρα έχουν μειωθεί αισθητά (βρέθηκαν άλλοι στόχοι για τον κορεσμό των ενστίκτων αντιπάθειας που όλοι διατηρούμε μέσα μας). Απλά είμαι σε άλλη φάση, έχω λιγότερα κοινά και αποφάσισα να διατηρώ παρουσία αναμένοντας να γίνει το κονέ με τα κατάλληλα άτομα και να μπορέσω μετά να μιλήσω μαζί τους. Άσκηση πολιτικής, μετά την πρώτη συνειδητοποίηση του χώρου. Εγώ χθες βγήκα σε άδεια, επομένως έχω χρόνο να δω πολλά - πολλά anime. Έχω κατεβάσει και πολύ υλικό που αναμένει τηλεθέαση. Τι καλύτερο από ένα πρωινό δίωρο anime μετά φραπεδιάς για να πάει καλά η μέρα! Εσύ καλοκαιριάτικα δουλειά πάντως... Και μέσα στον Αύγουστο... Εγώ στη σκέψη και μόνο... :OMG3:
Jul 31 2009 22:35
Photo

Adventurer → Tea-chan

Υπηρχαν δυο που ειχα κανει αλλα η μια εκλεισε και η αλλη κλεινει. Οποτε αν θελεις jdramas ζητα τα κατευθειαν απο την πηγη ;)
Jul 31 2009 22:03
Photo

ZeLiGa → Blastoise

Όχι απαραίτητα. Οι mods/admins μπορούν να του κάνουν ένα ban στην IP και μετά άντε γεια!:bleh:
Jul 31 2009 21:22
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

ρε με λιγα λογια σε τρολαρε κανεις??χαχαχαχα λολ εγω ζω επιασα δουλεια γεεεα απο ανιμ εχω δει διαφορα βασικα δν ι εχω ιντερνετ οποτε βλεπω οτιδηποτε υπαρχει στο βιντεοκλαμπ ειδα λπν το tokio godafathers,tennekonkreet και κατι αλλα ,απο ματσουμοτο εκατσα και ξαναειδα το ιντερστελλα γεεεεεεααααα, τωρα που το θυμηθηκα εχω αφησει το μπλιτσ στη μεση γαμωτεν
Jul 31 2009 21:22
Photo

Lucy-Nyu → Blastoise

ναι διοτι εσυ εισαι και πολυ κυριος και ξερεις να φερεσαι αν οντως εισαι αυτος π λες και οντως μενεις στο κωλοχωρι μου την εχεις πατησει ασχημα
Jul 31 2009 21:14
Photo

tsintori → Franklin

Καλά είμαι... Και εγώ καλά έγραψα, περνάω στη σχολή που θέλω (πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Αθήνας). Εσύ για ποια σχολή θα πας;;;
Jul 31 2009 20:28
Photo

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™

μμμ τωρα ανεβηκαν 'καποιες φωτογραφιες' ξερω γω ειχαμε και μια corrupt..... θα σας προσεχω απο δω και τωρα 'ω εκφυλοι χαρακτηρες' !! >_< ps. αν φοβασαι να τα πεις δημοσια τα εκτροπα που εγιναν, μπορεις παντα να τα πεις με pm ! XD
Jul 31 2009 20:23